Pages

Thursday, August 7, 2008

Victoria bloggerilor contra "establishment"-ului intelctualoid ICR/GDS

Cateva articole bine scrise si plasate in spatiul virtual au declansat o adevarata isterie, extrem de costisitoare, din partea "establishment"-ului GDS/ICR. Voi plasa mai sus cateva dintre aceste dezvaluiri bine tintite ale bloggarilor, care arata intr-adevar puterea cuvantului nostru. Ce este de remarcat: 1. Reactia disproportionata si concertata a "sectei" "intelectualilor publici" si costurile ridicate ale operatiunii de spalare a lui Patapievici et Comp, 2. Faptul ca au reusit sa deturneze atentia de la fondul problemei: scandalul informatorilor ICR/GDS Antohi, Hoisie si Berindei, promovati de Patapievici prin ICR-Berlin si ICR-Paris. Insisi "gurii" lor au sarit in sus, pentru a face "front unit" in calea imperialistilor on-line: "guru" Plesu, "guru" Manolescu, "guru" Liiceanu, etc. Dupa parerea mea, aparitiile din ziarele Cotidianul si EvZ de azi (sa vedeti ce o sa mai apara de acum incolo) si Conferinta de presa transmisa in direct (la care a fost adusa si sefa ICR-NY, Corina Suteu) au depasit lejer 100.000 de euro. Concluzia: le e frica!
Iata frontul "strans unit in jurul Partidului":

Atac naţionalist la ICR
joi, 7 august 2008 - 12:19
Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a solicitat Comisiei de cultură să declanşeze o anchetă privind activitatea Institutului Cultural Român (ICR), condus de Horia-Roman Patapievici. [Citeste]



HERTA MÜLLER pacalita de ANDREI PLESU: De ce nu se poate purta în România o discuţie civilizată
Ecourile dictaturii nu vor să se stingă. Campania de denigrare a ICR dusă, ... [Citeste]

MIHĂIEŞ: Văcăroiu contra USA
În 1928, în Statele Unite avea loc un proces faimos, care-l opunea pe Constantin Brâncuşi ... [Citeste]

Intelectualii ţin cu poneiul roz (video)06 Aug 2008 Vezi si Comentarii
Mass-media s-au inflamat pe tema expoziţiei organizate de ICR la New York. Liiceanu, Pleşu şi Cărtărescu, secundaţi de alţi intelectuali, susţin că scandalul este artificial şi ţintit la Patapievici şi la Băsescu.

Va recomand comentariile cititorilor (lor!). Vox Populi! Unele geniale.

No comments: