Pages

Saturday, October 3, 2009

DORU UNTILA, "LANSATORUL" LUI BASESCU, este Joe the Plumber al lui Obama si McCain. De unde se vede ca Basescu are deja consilieri americani sau evrei

Pentru cine nu a urmarit campania pentru prezidentialele americane, amintesc ca, tam-nesam, in timpul unei bai de multime electorale din Ohio, Obama a fost abordat de un instalator, devenit ulterior faimosul "Joe the Plumber", folosit intens in campanie de McCain, pentru a edifica omul simplu - "hard-working" - american. Consilierii lui Basescu l-au gasit pe Joe the Plumber in persoana lui Doru Untila, lansatorul "intamplator" al presedintelui, omul simplu din popor. Daca nu ma insel, veti mai auzi de acum incolo de "Doru Untila - electricianul" sau "Doru Untila - capsunarul" sau "Doru Untila - zidarul", in functie de interesele propagandistice ale consilierilor americani/evrei ai domnului presedinte. Desigur, o sa apara la momentul potrivit si "Doru Untila - intelectualul"... Partea proasta in acest scenariu este ca Joe-Untila nu l-a ajutat prea mult in alegeri, pana la urma, pe conservatorul McCain-Basescu.
Manipularea (subliminala) numarul 2 - care va fi sigur folosita de acum incolo - este imaginea lui Basescu in mana cu icoana Sfantului Nicolae (darul de la Sannicolau Mare) in conditiile in care turul II al alegrilor are loc pe 6 decembrie, ziua Sfantului Nicolae! "Pronie cereasca", ce mai! Suntem doar tara de ortodocsi, nu?!
Urmariti filmarile si regiile de mai jos.


2 comments:

Elena said...

Pentru intelectualul Emil Constantinescu - om fin, cultivat - n-a fost Joe the Plumber, a fost .. calugarul Vasile.. ce vremuri ..!!!

Frenkie said...

Mey, copii! Nu consilieri neaparat evrei, ci consilieri mccaini!!! Este o diferenta de nuanta f importanta.
Nu este banc! Mos McCain & Company (unii de prin complexul industrial-militar ocupati cu intreprinderi lucrative) au o "caracatita" subterana -- mai mult ori mai putin -- prin mai toate statuletele marginase fostului URSSS, dar si aiurea prin lume. O adevarata mafie care, ca si fosta Blackwater, actuala Xe, nu este sub controlul nici unui guvern, desi sunt infiltrati prin multe organisme guvernamentale din lume, deci, si pe la noi. (Cititi si voi cartea "Blackwater", sa va mai lamuriti) Ei sunt noul tip de mercenari organizati pe principii corporatiste transnationale. Si toti se inchina la un singur zeu macho, brutal si lacom -- banul! Numai Dumnezeu ne mai apara!