Pages

Saturday, June 6, 2009

VOTEAZA, ROMANE, VOTEAZA! SFATUL unui matematician pentru cei care se grabesc sa-si anuleze votul: UDMR CASTIGA!

Nu-i greu de inteles.
Sa spunem ca 17.000.000 de alegatori se prezinta la vot.
Aproximativ 500.000 maghiari cu drept de vot, disciplinati, se prezinta in procent de 90-100%.
Asta inseamna ca, teoretic, doar 3% din electori i-ar putea vota pe maghiari, ceea ce inseamna ca UDMR-ul nu ar fi trebuit sa intre niciodata in Parlament, dupa introducerea pragului de 5%.
Insa romanii, care sunt aproximativ 86% din cei cu drept de vot, se prezinta cam 30%-35% , ceea ce inseamna aproximativ 5.000.000, in mod obisnuit. Iar, in cazul Euro-parlamentarelor, ne putem astepta la o prezenta mult mai redusa. Retineti: ungurii vor veni cu totii la vot.
Deci proportia se schimba si astfel UDMR-ul atinge cel putin 7-7,5%, adica cam de 2,5 ori mai mult decat in mod firesc.
Daca si din aceste aproximativ 5.000.000 de voturi, sau chiar mai putine, mai anulam inca 1.000.000, atunci procentul obtinut de UDMR-isti va ajunge sa depaseasca 10-11%, si, in consecinta, in Parlamentul European vor fi in loc de 1 (cel mult unu, cat ar fi normal daca toti romanii s-ar duce la vot) de la 3-4 pana la, Doamne fereste!, 6-7 parlamentari pro autonomia Transilvaniei si anti-Romania.
Daca domniile voastre considerati ca nu-i tradare de neam si tara, anulati-va votul!...
Sigur, posibilitatea de a "alege bine" nu prea exista, tinand cont ca votul pentru PE se da pe liste iar independenti sunt doar cativa.
Dar, romane, este o datorie sa votezi, numai sa nu-ti pierzi votul, sa nu-l anulezi si sa nu-l dai, astfel, dusmanilor Romaniei!

5 comments:

Anonymous said...

Trebuie ca Romanii sa descopere cine finanteaza UDMR-ul. Cine le plateste scenele, luminile, steagurile, placajele, costumele, benzina de calatorie, etc.

Stiu ca NU secuii in saracimea lor. Probabil chiar statul Ungar, in care caz Romanii trebuie sa dovedeasca asta si sa o aduca la iveala. Romanii trebuie sa acuze Ungaria in forumurile Europene de instigare etnica si atentat la suveranitate.

Alex sau cum vreți voi said...

poate ar fi mai bun un vot obligatoriu, ca in Belgia. Asa de bine de rau ar vota toti, si sincer ma cam indoiesc ca o sa mai iasa ungurii pe undeva.
App. sa puneti un program pentru 13-15 iunie (se intalnesc cateva zile importante :) )
Doamne ajuta!

Dan Tanasa said...

Daca vreti sa vedeti de unde vin banii va recomand http://tanasadan.blogspot.com/2009/01/acesta-este-motivul-pentru-care-trebuie.html

Anonymous said...

AM VOTAT CU VADIM SI BECALI SI AM CONSTIINTA IMPACATA! MULTUMIM PENTRU DEMONSTRATIA MATEMATICA! IESITI LA VOT SI NU IL ANULATI! DOAMNE AJUTA!

Anonymous said...

Dle. Tanase, multumesc pentru linkul care arata ca activitatea iredentista a UDRM-ului este finantata chiar de statul Roman. Ce RUSINE pe noi ca acceptam acest lucru!

Pe de alta parte, macar conducerea UDMR foloseste bani pentru ceva, si nu-i baga direct in buzunarele lor, cum sunt obisnuiti Romanii.