Pages

Friday, June 5, 2009

PREMIERA PRO-VITA ROMANIA: "Strigatul mut" al copilului ucis in burta mamei VIDEO

Asociaţia Pro-Vita Bucureşti va inivita sa vizionati online unul din cele mai puternice documentare realizate vreodata, tradus in limba romana

“Strigătul mut” (“The Silent Scream”) este un documentar care arată că avortul nu “îndepărtează un ghem de ţesuturi”, aşa cum afirmă susţinătorii acestuia, ci ucide o fiinţă vie. Filmul prezintă şi explică înregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiraţie, în primul trimestru de sarcină.

Imaginea copilului nenăscut, ferindu-se de chiuretă şi căscând gura într-un “strigăt mut” în încercarea de a scăpa de instrumentul ucigaş, este una din cele mai dramatice scene captate vreodată.

Filmul este realizat şi prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care “Strigătul mut” l-a schimbat total. Din director al unei clinici de avorturi din New York (Center for Reproductive Rights and Sexual Health) şi fondator al NARAL, organizaţie cu un rol crucial în legalizarea avortului în SUA, dr. Nathanson a devenit un mare luptător pentru cauza vieţii.

Acest film nu are nimic a face cu religia sau convingerile personale. Dr. Nathanson se declarase ateu. Este doar crudul adevăr: avortul nu înseamnă “dreptul femeii de a alege”, ci o crimă comisă “legal” împotriva unei fiinţe umane.

Organizaţiile, medicii şi politicienii pro-avort din România şi întreaga lume ţin femeile în ignoranţă, ascunzându-le, prin omisiune sau minciună, adevărata natură a acestui act criminal, dar şi consecinţele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternică şi influentă. Cu cinism, cei care pretind că “ajută femeile” operează în toată lumea o reţea de mii de clinici, cu o cifră de afaceri de miliarde de dolari. Bani pătaţi de sânge.

Împotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum “Strigătul mut”. Vizionaţi filmul, tradus în limba română, şi anunţaţi şi pe alţii despre existenţa lui.



Descărcaţi filmul tradus în limba română de la http://www.provita.org.ro/

Organizaţiile pro-vita (pro-life) pot primi gratuit în scopuri educaţionale o copie a documentarului, în format DVD, de la Asociaţia Pro-vita Bucureşti - http://www.provitabucuresti.ro/

[Copyright American Portrait Films, 1984 - www.amport.com ]

Asociaţia Pro-vita Bucureşti este o organizaţie non-guvernamentală dedicată promovării dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală.

1 comment:

Anonymous said...

AM VAZUT FILMUL SI MI S-A FACUT SCARBA DE VIATA INCAT DESI SUNT NEPOCAIT AM ZIS SA VINA SFARSITUL MAI REPEDE CA SA NU MAI FIE UCISE ATATEA SUFLETELE NEVINOVATE. SUNT ASA DE DEZAMAGIT DE LUMEA IN CARE TRAIESC SI DE PACATELE MELE! MA ROG LUI HRISTOS SA NU-I LASE AFARA DIN IMPARATIE PE ACESTI PRUNCI CACI SUNT BOTEZATI PRIN SANGELE LOR SI LUPTA LOR DE APARARE IMPOTRIVA FORCEPSULUI UCIGAS ASA CUM SE VEDE IN FILM! AMIN! AMIN! AMIN!