Pages

Monday, June 1, 2009

RECVIEM PENTRU ROMANIA. Elena Nazare, o tanara de 22 de ani, reda Romania distrusa in 20 de ani de hotie VIDEO

Felicitari Elena Nazare! Vezi artvelvet si http://artvizion.webs.com/

3 comments:

Goran said...

Se vede clar ca acolo unde fabricile nu au fost privatizate de investitori straini s-a dus totul de rapa.Oare nu suntem capabili?Eu cred ca suntem, dar nu vrem.Ne ratacim intr-o stare de indolenta care mai tarziu sau mai bine zis care deja a dat "roade".Le vedem deja!

Anonymous said...

Gorane- acolo unde fabricile au fost privatizate strainilor, strainii au vandut toata tehnologia existenta, tot fierul vechi, au demolat fabrica si au vandut terenul unor companii care au ridicat un mall sau au construit un cartier asa-zis rezidential, adica niste vile de rigips, placaj si plastic, fara canalizare si fara retea stradala.

Alex sau cum vreți voi said...

cam asa e ... cele care au fost privatizate, in mare parte, nici ce vedem in imagini nu mai sunt pentru ca au fost demolate si date al fier vechi, iar apoi s-a vandut terenul sau s-a construit altceva pe terenul pe care era construita initial fabrica. In problema asta cred ca statul trebuia sa ia o pozitie, pentru ca industria trebuie sa fie lasata pe maini sigure nu unora care investesc practic in profitul lor. Neculaie a dat jumatate de fabrica la fier vechi. Acu' din Roman nu a mai ramas dec at o mica parte. Singurele solutii cred ca ar fi ori implicarea statului ori preluarea de catre investitori straini care au ganduri de productie si care sunt seriosi. Oricum, prima solutie este superior favorabila noua, pentru ca in cazul investitorilor nu stim niciodata cum li se pune pata pe ceva, dupa ce interese joaca sau de cine sunt influentati.
DOI CRESTINI SI PATRIOTI VOR SCAPA TARA DE HOTI! :)) Nu e vreo campanie, doar ca pare destul de potrivita rima si m-a amuzat de cand am vazut-o :))