Pages

Monday, June 1, 2009

CINE il strange de oua pe BASESCU? DAN TAPALAGA, "consilier special" al lui MONICA MACOVEI, candidat "in civil" al PDL, despre EBA: O martoaga tampa

Martoaga chioara
de Dan Tapalaga


De fiecare data cand o vad, tuguindu-si buzele la interviuri aranjate sau foarte complezente, cand o aud gafand ridicol chiar si in cele mai banale situatii posibile, imi vine in minte un banc. Nimic mai mult. Un banc stupid, dar care-i vine manusa. Un taran avea o martoaga chioara. Intr-o buna zi, o scoate la targ. De vanzare iapa? De vanzare. Aude? N-aude, ca-i surda. Vede bine? Nu vede, ca-i chioara. Dar de tras, trage? Nu trage, ca-i obosita si cazuta. Pai, de ce-ai mai adus-o la targ? Sa-mi bat joc de ea, de aia.
A doua zi, taranul isi scoate iarasi martoaga la targ. Schimba foaia. De vanzare iapa? De vanzare. Aude? Mai ceva ca o iepuroaica. Urla in urechea rapciugii. Nici o tresarire. Da', de vazut, vede cu ochii astia umflati? Ca vulturul pe stanca. Omul ii trece mana prin dreptul ochilor. Nici o clipire. Da de tras, trage? Ca-mi pare costeliva rau. Ca bivolul in jug! Scutura zdravan de capastru, martoaga cade lata. Mai face o incercare: macar calare, tine? Jar mananca! Cand se suie omul in sa, ce sa vezi? Aratarea se ridica pe picioarele dinapoi si o ia la galop. Se izbeste cu capatana in primul copac, cal si calaret se fac praf.
Aproape fericit, taranul ii striga din urma: Nu vede, n-aude si nici nu trage! Da', vezi ce curajoasa e?
HotNews.ro

Intrebarea mea e simpla: daca "consilierul special" al candidatului (ca doar e barbata!) PDL Monica Macovei, si chiar "ultra-personal" - mai ceva ca un pampers sau OB - isi permite un astfel de atac suburban, cu ce e strans de oua Basescu si de catre cine?

1 comment:

Tardea Raluca Diana said...

Cine are dreptul sa spuna in numele meu ca nu sunt de acord cu blogurile care sustin
ortodoxia?!!!!Pe calculatorul meu apare cum ca am anulat blogul sub pretextul ca ar avea continut suparator!Nici pomeneala!Sunt de acord cu tot ceea ce scrieti!Sic!Sa moara de ciuda masonii!De asemenea voi anula votul meu la europarlamentare si am curajul
sa-mi spun public opiniile!Va felicit pentru lupta Dvs. impotriva dictaturii biometrice!!!Numele meu adevarat este Tardea Raluca Diana si nu ma ascund sub un nume anonim! Intradevar a inceput un soi de dictatura cibernetica,daca mi se cenzureaza accesul la blogurile ortodoxe!Sa nu va suparati pe mine!As dori sa faceti public mesajul meu,daca este posibil!!!