Pages

Monday, June 1, 2009

CUM A DISPARUT UN AVION CAND PAMANTUL E MONITORIZAT DE ZECI DE SATELITI? "Fulgerul", o racheta "scapata"? Misterul Airbusului AF447

Misterul avionului disparut, in care, din nefericire, se afla si o romanca, este demult cunoscut de catre ochii si timpanele electronice ale planetei.
Cand a fost zilele trecute la Burger King, ca asa l-a invatat PiaRistul, Barack Obama, presedintele tele-prompter al Statelor Unite a primit o lectie, gratuita, de la un simplu cetatean: el a aflat ca exista o agentie federala secreta specializata pe cartografierea si urmarirea pamantului din spatiu, prin cateva zeci de sateliti de spionaj si monitorizare. Informatia a fost verificata apoi atat de catre Obama cat si de ziaristii care-l insoteau. Si-atunci, cum a disparut un avion fara urme?
"Teoria" fulgerului, dezvoltata la acopereala de Air France, a fost demontata ieri, rapid, de mai multi experti. "Aeroplanes get hit by lightning on quite a routine basis without generally any problems occurring at all", a afirmat unul dintre ei, David Gleave, Aviation Safety Investigations, pentru BBC.
Totodata, contradictoriu cu alte declaratii, aflam de la directorul general al Air France, Pierre-Henry Gourgeon ca, pe langa cutiile negre, "avionul este echipat cu balize Argos, care pot emite mai multe zile şi permite să fie reperate". Si-atunci, de ce nu este reperat? Si de ce sunt ascunse de atata timp imaginile inregistrate de sateliti marilor puteri?

2 comments:

Anonymous said...

Unde au disparut aeronavele care se presupune ca au fost implicate in evenimentele de la 9/11? Se stie deja ca cele care au lovit Twin Towers si cel din Pansylvania nu au fost nicidecum aeronave civile, ca sa nu mai vorbim de cel care cica, ar fi lovit Pentagonul...daca a fost avion. Probabil ca exista o legatura, poate nu. Oricum se vede de la o posta ca informatiile sunt suprimate si deja se contureaza inca o mare minciuna a "autoritatilor". Sper sa fiu doar paranoic si povestea sa aiba un final fericit (daca mai e posibil) dar prea mult am fost mintiti pe fata in ultimii ani ca sa mai am incredere in ceea ce spun "protectorii" nostrii !

Anonymous said...

proiectul montauk, experimentul philadelphia,Domnule Roncea.
incalzirea globala iarasi o mare minciuna-programul HAARP
nimic nu e intamplator