Pages

Thursday, May 7, 2009

SRI intra in randurile tinerilor studenti

Serviciul Român de Informații promovează cultura de securitate în rândul studenților piteșteni

Joi, 7 mai 2009, începând cu ora 14.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Centrale Universitare din municipiul Pitești, Serviciul Român de Informații, în colaborare cu Universitatea din Pitești, va desfășura o sesiune de informare publică cu tema „SRI – Autoritate națională în domeniul prevenirii și combaterii terorismului”. La acest eveniment vor participa cadre universitare si studenți, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai mediului academic și societății civile din municipiul Pitești.
Reuniunea își propune să dezvolte spiritul civic al studenților prin dezbaterea aspectelor referitoare la fenomenul terorist internațional după 11 septembrie 2001, cu prezentarea cauzelor și efectelor proliferării “amenințărilor cu bombă”. Se vor prezenta filme documentare cu aspecte din pregatirea specifică efectuată de Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informații si se vor expune echipamente din dotarea structurii de intervenție pirotehnică.Această activitate se înscrie în seria evenimentelor de promovare a culturii de securitate generată de Serviciul Român de Informații, prin intermediul Centrului de Informare pentru Cultura de Securitate si vizează implicarea tinerilor și a reprezentanților societății civile în procesul de pregatire pe teme din domeniul securității.
www.sri.ro
Foto: ZIUA

1 comment:

Anonymous said...

Interesant articolul dar mai ales poza... armata tarii antrenindu-se sa indrepte armele impotriva poporului. Pina nici Ceausescu nu a indraznit asa ceva decit atunci cind a panicat si si-a pierdut mintile. Dar noii nostrii sapini pregatesc acest moment din timp si cu mult calm.