Pages

Wednesday, May 27, 2009

CONFERINTA. Parintele Filotheu despre Dictatura Biometrica si dusmanii Ortodoxiei si ai neamului romanesc. VIDEO




2 comments:

Anonymous said...

Trebuie sa vorbim si despre generalizarea cipurilor din carduri - ce solutii avem? ce alternative exista? Daca inainte ele nu existau, acum majoritatea cardurilor de debit au cip incorporat. Numele nostru este asociat direct lui. In momentul in care cardurile vechi expira, ele ni se reinnoiesc automat si primim cu tot cu el si cipul pe care nu l-am cerut.

Nu trebuie sa uitam ca inainte de pasapoarte, avem aceste carduri cu cip, nu numele nostru. Putem renunta la ele? Cu ce le inlocuim?
Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate Parintelui Justin, ani multi ca sa ne ghideze si sa ne lumineze mintile si sufletele. Nu cred ca va mai exista dupa dansul vreun alt duhovnic care sa poata sa ne dea cuvant de invatatura asa cum avem nevoie, in aceste vremuri de criza sufleteasca si cumpana.

Alex sau cum vreți voi said...

Daca puteti renunta la carduri? cu ce le inlocuiti? pai cu siguranta puteti renunta la carduri. Iar de inlocuit e destul de usor. Cu bani!!! CASH. NUMERAR. La carduri inca exista alternativa si nu esti obligat sa le ai dat fiind faptul ca poti folosi si cash. Acum ce ne arde este pasaportul si in curand CI-ul cu cip. Astea-s fara de lipsa intr-o societate. Pentru asta trebuie sa luptam si sa ne rugam bunului Dumnezeu, sa nu acceptam acest chip inrobitor. E destul de complicat, la ce forte trag sforile in spatele acestor afaceri, dar totul e posibil prin credinta si prin ajutorul lui Dumnezeu. Doamne ajuta!