Pages

Sunday, March 8, 2009

CRESTINII, mai mult decat potentiali teroristi intr-un Ghid Militar American despre Terorism in Secolul 21

2 comments:

Anonymous said...

Christian Identity nu inseamna CRESTINI pur si simplu. Sunt crestini care considera ca ei sunt adevaratul popor ales si ca mostenirea lor a fost furata de evrei. Au o mitologie proprie destul de ciudata... La cat de destepte sau interesate de adevar sunt "organele" este in schimb posibil sa-i bage in oala pe toti crestinii la Chritian Identity.

Problema lor ca si problema cu Aryan Nation este ca sunt ALBI.

Pana la urma situatia e destul de incurcata. Nu poti sa-i aperi pe Aryan Nation pentru ca membrii sai se pare ca au executat o suma de fapte reprobabile, dar nici nu-i poti acuza foarte tare; Aryan Nation a aparut ca forma de aparare a albilor din inchisori impotriva negrilor si mexicanilor ca urmare a criminalului proces de "integrare" din inchisorile americane. Ca idee, filmele holywoodiene pe tema asta (de ex. American History X) nu fac decat sa adanceasca misterul. Doar nu o sa prezinte salbaticia indreptata impotrva albilor din inchisorile "integrate" americane.

Poti sa-ti faci o imagine din inchisorile integrate romanesti... Ca batranul de 80 de ani luat la bataie in infirmerie pentru ca-si tinea capul in maini. Ce etnie crezi ca aveau batausii?

Daca presedintele este de culoare si vorbeste in mult romantata sa autobiografie sa despre strigatele de "Uhuru" (vazi ca nu inseamna numai libertate ci si altceva - un fel de noapte a cutitelor lungi impotriva albilor) cine crezi ca sunt definiti drept teroristi? "Panterele negre"? "Muslim Brotherhood"? Intereseaza-te de "Zebra Killings" si ai sa ai o imagine EXTREM de interesanta.

Sper ca nu te-am plictisit cu astea.
Inca odata tin sa-ti reamintesc de "Culture of Critique" a lui Kevin MacDonald. Se explica multe lucruri acolo. Nu e o carte de consum.

Anonymous said...

toate tarile de pe glob contin 'potentiali teroristi' dar in special acelea care stau ca un ghimpe in coasta 'farului democratiei'
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=ROZ20090308&articleId=12600