Pages

Monday, September 7, 2009

PLANGACIOSUL PATAPIEVICI a ajuns cu suficienta si prostia lui pana si in "Libertatea". MIRCEA BADEA despre Pataplesul ICR: Tati, copiii ma bate!

Mircea Badea: Tata, copiii ma bate!
Patapievici e penibil pana la capat. Vrea sa ma reclame la CNA.
Asta pentru ziarele n-au CNA si eu nu pot sa fac o sesizare pentru afirmatiile scabroase pe care mi le-a inventat....

Libertatea: Patapievici va reclama Antena 3 la CNA
7 Septembrie 2009

Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR, a declarat pentru Mediafax că va face plângere la CNA, împotriva Antenei 3, după ce Mircea Badea l-a făcut "prost" în emisiunea sa, "În gura presei", în 2 septembrie. Patapievici susţine că postul menţionat "duce în continuare o campanie de asasinat moral" împotriva sa, "trunchindu-i declaraţiile", dezinformând populaţia privind activitatea ICR şi tratându-l drept "obsedat sexual" sau "duşman al neamului".
Pe lângă "injuriile" pe care Patapievici susţine că i le-a adus Mircea Badea, preşedintele ICR spune că va face referire în plângerea sa şi la "dezinformarea" din emisiunea "Sinteza zilei", difuzată în 3 septembrie, de Antena 3, în care s-a vorbit despre două expoziţii organizate de ICR, anul trecut, la New York şi Bochum. De asemnea, Patapievici va mai atrage atenţia CNA şi asupra emisiunii "News Magazine", difuzată luni, 7 septembrie, de Antena 3, în care a apărut un material cu titlul "Limuzine pentru intelectuali".

De cealaltă parte, Mircea Badea a declarat pentru Mediafax: "Faptul că se va duce din nou la CNA reprezintă dovada afirmaţiei mele din emisiune".

No comments: