Pages

Thursday, September 10, 2009

E PROST PATAPIEVICI, sau mai mult decat atat? Mircea Badea amendat de CNA pentru ca n-a stiut daca Pataplesu e Pataplegic sau Pataozar

Pataplegic
M-a amendat C.N.A.-ul cu o suta de milioane pentru ca i-am aratat lui Patapieivici ca e prost. De fapt nu, pentru ca i-am spus-o. Iata o noua mostra de rationament rudimentar si intelect rugos prelevata din plangerea mirobolantului:”
“Susţinând că nu am înţeles emisiunea sa de marţi, 25 august (al cărei conţinut totuşi lipsit de orice echivoc poate fi rezumat prin afirmaţia “Elena Udrea stă cu gura pe organul lui Traian”), realizatorul mi s-a adresat direct pe ecran, spunându-mi că “subtil” nu are nimic de-a face cu “suptul”, cum aş crede eu, ca obsedat sexual.
Ceea ce reclam este că realizatorul emisiunii În gura presei a folosit spaţiul său de antenă pentru a mă denigra şi a mă pune într-o lumină proastă, nu pe baza unor fapte, ci pe baza unor insinuări ce tentă sexuală şi a proferării de injurii.”
Nefericitul tot n-a priceput diferenta dintre un joc de cuvinte cu apropo si o injuratura pe sleau. Expresia populara:”Asta nu ma inghite”, cu sens de nu ma poate suferi, reprezinta pentru Patapievici situatia in care o duduie scuipa in loc sa inghita. Iar expresia:”Asta sta tot timpul cu gura pe mine”, cu sensul ca respectiva ma cearta mereu, ii sugereaza ciumpalacului o diva obsedata de sex oral.Dar asta pentru ca e prost.
Auzi, cica am vrut sa-l pun intr-o lumina proasta. Mi-a facut lumina proasta?!? Lumina era foarte buna dar s-a molipsit de la el.
Culmea e ca diagnosticul meu corect pentru pacientul Pataplegic m-a costat 100 de milioane de lei. Maiculita, cati ponei cu zvastici pe cur putea sa faca salariatul statului roman de banii astia….Si cate picturi moderne pline de stromeleaguri invartosate, scarbavnice madulare, penisuri, sau chiar puli (ca sa citez din creatiile literare ale pupinbasescului)…Pacat de atatia bani…macar sa-i bage la Udrea in buget.
UPDATE: In C.N.A, care va reamintesc ca e o colectie de personaje numite politic, se afla si o duduie protapita acolo fix de Basel: Narcisa Iorga. Dansa a fost director de comunicare al PDL pana sa imparta intelepciune de pe scaunul cu rang de ministru. Uite de ce o platim:
“Nu este primul caz. Sunt tot felul de conflicte din direcţia Antena 3: Mircea Badea cu Ion Cristoiu, Badea cu Tolontan, Mircea Badea cu toată lumea. Mă refer la mulţi moderatori de la Antena 3 care acuză presa scrisă: Cotidianul, oficiosul EVZ etc.”
Mi se pare senzational ca un membru C.N.A, repet, cu rang de ministru, cu masina cu sofer, birou, secretara si o gramada de bani pe luna imi numara conflictele. N-are nici o legatura cu fisa postului. Ca atare, ma gandesc sa-i mai dau de numarat.
O sa fiu in conflict cu toti membrii C.N.A., aceste lipitori de pe bugetul public care-si servesc pe banii nostri stapanii politici. Pana una,alta, transmiteti-i doamnei Iorga gandurile si parerile dumneavoastra la adresa: narcisa.iorga@cna.ro
Mircea Badea

No comments: