Pages

Monday, September 29, 2008

Balsoi inselaciune

Balerinii celebrului teatru moscovit danseaza simultan in Rusia, Anglia, Statele Unite si Lugoj * La "Gala Baletului Rus", care va strabate 16 mari orase din Romania, vor dansa artisti de rezerva sau clone
Turneul de spectacole "Gala Baletului Rus", care va strabate 16 mari orase din Romania sub egida "Arta contra drog" se arata a intra in categoria "susanelelor". Marile stele ale baletului rus, anuntate pe toate afisele ca vor evolua in aceste spectacole, nu au cum sa danseze aici deoarece figureaza, in acelasi timp, in distributiile a mari spectacole din Rusia, Anglia sau Statele Unite. Presedinte Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ne-a declarat ca va cere o investigatie care sa verifice daca organizatorii turneului se fac vinovati de "publicitate inselatoare".
Bucurestiul, dar si alte orase mari din Romania, au fost impanzite, de circa o luna, cu afise care anunta evolutii exceptionale ale balerinilor, vedete ale teatrului de stat Balsoi din Moscova, intr-un turneu extraordinar care ar avea loc in luna octombrie. Potrivit anunturilor facute de organizatori (Asociatia Culturala pentru Teatru si Film "Dracula"), spectacolul "Gala Baletului Rus" urmeaza a avea loc aproape zilnic, in 16 orase mari din tara, primul in data de 3 octombrie, la Iasi, ultimul 18 octombrie la Bucuresti. Distributia spectacolului este, potrivit afisului, de-a dreptul exceptionala. Am putea spune ca vom avea ocazia sa aplaudam evolutia lui Chelsea ori Brazilia baletului. La o cercetare mai atenta, se observa ca marele turneu pare a fi din categoria "marilor inselaciuni".
Romanii ii vor putea vedea pe solistii Teatrului Balsoi doar pe afise
Continuarea articolului lui Catalin Antohe, in ZIUA:

No comments: