Pages

Friday, December 11, 2009

LEGATURI PRIMEJDIOASE. Catalin Voicu, infractosenatorul DGIPI si tovarasul lui Marian Vanghelie si al lui Dumitru Venicius Iliescu, SPP-istul lui Iliescu-KGB, este posibil actor principal in scandalul casetei cu Mircea Geoana


Agentia.org arunca o bomba de presa:

Mircea Geoana ar fi primit spaga 400.000 € 

Acesta ar fi adevaratul continut al casetei de care vorbea Traian Basescu la OTV * Spaga a dat-o, in decembrie 2008, un apropiat al lui Vanghelie pentru o functie in Ministerul de Interne * Cel mai probabil persoana e Catalin Voicu, audiat la aceasta ora de DNA * Primul om pe care l-a sunat Voicu dupa aducerea la DNA a fost Geoana 

 

UPDATE. VEZI Dan Badea: Mafia lui Vanghelie: Naşul Cătălin Voicu a fost invitat forţat la DNA

Dupa ce ne-am convins ca in filmul in care se presupune ca apare Ana Birchall intr-o partida de sex oral, personajul masculin nu este Mircea Geoana (din simplu motiv ca acesta n-a purtat niciodata verigheta), Agentia de Investigatii Media a incercat sa afle care este adevarata caseta cu liderul PSD despre care a vorbit Traian Basescu la OTV.
Iata, pe ore, filmul acestei investigatii:
10.12.2009, ora 20,40:
Unul dintre reporterii Agentiei afla de la o sursa din serviciile secrete ca fix cu un an in urma, joi, 10 decembrie 2008, s-a realizat o filmare de catre directia operativa a SRI in care apare Mircea Geoana si un personaj apropiat al lui Marean Vanghelie. Acesta din urma pune pe masa o geanta tip diplomat de culoare neagra. Geoana o deschide, se uita in ea. In geanta se afla bani, iar personajul sustinut de Vanghelie precizeaza: "Sunt 400..." Dupa cantitate putea sa fie vorba de 400.000 de euro. Geoana inchide capacul de la geanta diplomat, dupa care urmeaza o discutie cu persoana ca va primi o functie importanta in cadrul Ministerului de Interne, cel mai probabil secretar de stat. Au urmat cateva indicatii de ale lui Mircea Geoana despre ce ar avea persoana de facut la MI. La un moment dat, personajul intreaba: "Nu se poate ministru?", la care ar fi raspuns Geoana: "Nu, acolo se bat deja Dragnea si cu Nica..." La intrebarea reporterului: "Unde s-a facut filmarea?", raspunsul sursei a fost urmatorul: "Geoana se afla la un birou care era pozitionat pe partea dreapta fata de directia de filmare, persoana s-a asezat dupa prezentarea gentii pe un fotoliu din fata biroului, iar in spatele persoanei se afla un geam destul de larg... restul aflati-l si voi!"
10.12.2009, ora 21,30:
Dupa o sedinta de redactie in care reporterul a povestit cele relatate de sursa sa, conducerea Agentiei a decis sa nu faca publica informatia, nici macar la nivel de zvon. Putea fi vorba de o intoxicare, mai ales ca nu exista nici filmarea, nici macar o fotografie, asa ca a ramas sa se continue investigatia a doua zi. Ni s-a parut destul de dubios sa filmeze cei de la SRI fie la biroul din senat al lui Geoana, fie la cel de la partid. Plus ca trebuia sa verificam amplasamentul mobilierului din cele doua locatii.
10.12.2009, ora 22,30:
Un alt reporter al Agentiei ia legatura cu un apropiat de al lui Mircea Stanescu, raposatul director al publicatiei "In atentia DNA". Afla ca Stanescu intrase la inceputul lui ianuarie 2009 in posesia unei filmari care-l reprezenta pe Mircea Geoana luand spaga. Cand reporterul nostru a intrebat de la cine?, raspunsul a sosit: "De la un apropiat de al lui Vanghelie, pentru un post de ministru, sau secretar de stat."
De data asta aveam de la doi reporteri diferiti, din doua surse diferite o poveste aproximativ identica, despre existenta unui film in care Geoana ar primi mita pentru a-l pune in functie de ministru sau secretar de sta pe un apropiat al lui Vanghelie.
Interesant este si faptul ca Mircea Stanescu s-a sinucis in conditii misterioase la cateva zile dupa ce a intrat in posesia filmului.
11.12.2009, ora 00,05:
La OTV, Dan Diaconescu povesteste cum in cadrul unei emisiuni electorale a postului, desfasurata intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, Traian Basescu a afirmat ca detine o caseta incriminatorie la adresa lui Geoana, dar ca n-o va folosi. Mai mult, a atras atentia staffului sau ca daca apare caseta pe piata media el isi va retrage candidatura. Basescu a promis sa-i dea caseta lui Geoana a doua zi dupa alegeri. Fapt care nu s-a petrecut. Interesant, insa, ca Dan Diaconescu povesteste un episod din ianuarie 2009, cand Mircea Stanescu, cel care realiza o emisiune "In atentia DNA" a venit la el in birou si i-a pus o filmare pe un laptop: "Uite, Dane, ce am eu aici despre Geoana, uite ce fac astia?" Diaconescu marturiseste in direct ca nu era vorba de caseta cu sexul oral, ci de altceva, despre Geoana si despre o dare de mita. Scena petrecuta intr-un birou. Diaconescu spune ca dupa doua zile l-a intrebat pe Stanescu: "Cum mai e? Dai filmarea?", la care raspunsul lui Stanescu a fost: "N-o mai dau, s-a rezolvat altfel!" In acelasi timp, Stanescu pregatea ca in urmatorul numar al revistei "In atentia DNA" sa devoaleze afacerea sub titlul: "Un film senzational. Cine a dat spaga?" In  timpul emisiunii lui Dan Diaconescu, Silviu Alupei, un colaborator al lui Mircea Stanescu a adus si a prezentat la camera macheta acelei prime pagini din "In atentia DNA", cu titlul respectiv, revista care n-a mai aparut pe piata, caci, la doua zile Mircea Stanescu s-a sinucis in mod suspect.
Mai trebuie amintit ca inainte de a se sinucide Mircea Stanescu era acuzat, pe 27 decembrie 2008, ca a lovit mortal cu masina un om pe trecerea de pietoni, cu toate ca iubita acestuia si-a asumat vina, declarand ca ea s-ar fi aflat la volan. Pe data de 5 ianuarie 2009, Stanescu a fost descoperit mort prin impuscare in apartamentul sau.
11.12.2009, ora 10,30:
Senatorul PSD Catalin Voicu (foto stanga) primeste mandat de aducere pentru a fi audiat la DNA in calitate de invinuit, intr-un dosar de flagrant, pentru trafic de influenta. Voicu a fost ales senator in Colegiul 9. Bucuresti si a fost unul dintre cei "garantati de Marean Vanghelie". Voicu este un apropiat de al lui Vanghelie, iar in decembrie 2008 a fost propus sa preia portofoliul Ministerului de Interne, fiind recomandat in CExN de Vanghelie. Voicu a declarat ca detine de la 38 de ani gradul de general in SPP si ca de aceea are expertiza pentru aceasta functie. Pana la urma, Voicu a ajuns vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Senat. La un moment dat, Traian Basescu a declarat ca arhiva DGIPI poate fi la Vanghelie intrucat Dan Nica a pus serviciul la dispozitia lui Catalin Voicu, caruia ii place sa i se spuna "Nasul". Voicu este omul de casa al lui Dumitru Iliescu, un alt nume controversat al serviciilor, si acesta apropiat de Vanghelie si de Viorel Hrebenciuc.
11.12.2009, ora 11,00:
Presa afla informatia ca primul lucru pe care l-a facut Catalin Voicu cand i s-a adus la cunostinta ca are mandat de la DNA a fost sa-l sune pe Mircea Geoana. Din surse s-a aflat ca Voicu i-a cerut lui Geoana sa intervina, sa faca ceva pentru a nu fi arestat. Aceleasi surse mentioneaza ca Voicu l-a sunat si pe Viorel Hrebenciuc caruia i-a cerut sa intervina la Geoana.
11.12.2009, ora 12,00:
La sedinta de sumar a Agentiei de Investigatii Media se pune o singura intrebare: "Sa fie Catalin Voicu personajul din filmul cu Geoana si cu luarea de mita?" Nimeni insa nu putea da un raspuns afirmativ suta la suta. Intrucat probabilitatea este extrem de mare ca intre chemarea la DNA a lui Voicu si filmul descris de sursa noastra, precum si de martorul Dan Diaconescu, ca si cele relatate de ziaristul Silviu Alupei, AIM a decis sa faca publice datele pe care le detine pana acum. Mai mentionam ca pana la aceasta ora, reporterii AIM nu au izbutit sa-l contacteze pe Mircea Geoana pentru a avea un punct oficial in aceasta chestiune, tot ce ni s-a transmis de la biroul acestuia de la PSD a fost: "Daca va fi cazul, domnul Geoana va sustine o conferinta de presa". Agentia.org   

Vezi si: MAFIA EPOLETILOR DGIPI-VANGHELIE-EX-SPP: Mitică Venicius Iliescu cârâie în front

Mitică Venicius cârâie în front  
Scris de George Roncea 
Generalul cu patru stele Iliescu Venicius Dumitru, trecut în rezervă cu pensie de serviciu anticipată, în data de 21 decembrie 2004, iese la rampă public, ieri, stropşindu-se la preşedintele României, Traian Băsescu. Acesta îl acuză pe preşedinte că l-a atins la onoarea de utecist (Venicius Mitică Iliescu era locotenent însărcinat cu activităţi pe linie UTC la revoluţie, până să fie făcut mare de văru’ Ion Iliescu). Ultragiat, actualul general pretinde că nu are nici în clin, nici în mânecă cu activităţile subversiv-informative ale lui Vanghelie şi că afirmaţiile şefului statului despre implicarea sa în sustragerea de documente din arhiva DGIPI sunt „mincinoase şi iresponsabile“. Generalul în rezervă susţine că Băsescu ar fi dispus, în urmă cu un an, conducerii SRI să îl supravegheze, măsură care ar include interceptarea convorbirilor sale telefonice şi ale apropiaţilor. Dumitru Iliescu precizează că motivul, ce ar fi fost inventat, s-ar fi referit la organizarea unei lovituri de stat. „Vă asigur, Domnule Preşedinte, că nu există un asemenea motiv. Eu cred, cu siguranţă mai mult decåt Dumneavoastră, în valorile noastre democratice etc, şamd“. Povestea scandalului actual pleacă de la afirmaţiile făcute în urmă cu o lună de liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, care a pretins, la Şcoala de Vară a social-democraţilor, că arhiva DGIPI e „pe mâini bune“ şi că, „dacă va fi nevoie“, va folosi informaţiile din dosare, care ar putea fi compromiţătoare pentru şeful statului. Traian Băsescu a susţinut că în realitate Vanghelie doar s-a lăudat şi că arhiva DGIPI este la locul ei şi nu a intrat (încă) pe mâinile mafiei ţigăneşti din care se spune că s-a născut Vanghelie, mafie alimentată de cadre corupte, între care şi un număr de ofiţeri în rezervă creaţi la apelul bocancilor de Ion Iliescu, cum este şi cazul fostului cadru utecist Dumitru Iliescu. Acum, acesta pretinde că „nu i-a dat niciodată informaţii lui Marian Vanghelie“. Mitică Iliescu nu suflă o vorbă despre Cătălin Voicu, Rizea, Naghi, foşti mahări din SPP, acuzaţi public de legături cu lumea interlopă, cadre de nădejde ale lui Ion Iliescu. Cătălin Voicu era cel pe care şi-l dorea Vanghelie la şefia Ministerului de Interne, iar relaţiile dintre cei doi sunt cimentate de combinaţii financiare dintre cele mai consistente. Atât la Primăria Sectorului 5 , cât şi la Primăria Sectorului 4 sunt „arondate“ un număr de foste cadre ale SPP, care ţin de fapt legătura cu lumea infracţională şi asigură spatele unor combinaţii dintre cele mai jegoase, pe bani publici, ale aleşilor celor două sectoare, ne-au informat surse din cele două primării. Vanghelie îşi întemeiează tupeul pe astfel de pachete de muşchi, ce gravitează în zona lumpenului, personaje cu capul mic, crescute în grad de Tataia Iliescu. S-ar putea să rămână şi fără dopul dintre umeri, de la anul, dacă nu iese „cine trebuie“, aşa că agitaţia lor nu este fără sens. Nu le va ieşi trampa, aşa că de la anul vom vedea astfel de aşa-zise cadre acolo unde le e locul, la pubelă.
Vezi si: BASESCU a confirmat anchetele lui Dan Badea si Victor Roncea, de pe bloguri si din CURENTUL: Mafia serviciilor secrete ale lui Iliescu-322


1 comment:

Anonymous said...

hrebenciuc nu minte cand vorbeste despre ritualuri magice! dumitru iliescu se ducea regulamentar la chilia popii porno laurentiu andreescu sa faca vraji. acolo venea si irineu dogaru popa spp. si danacu din masoneria politieneasca romana. vanghelie a terminat liceul unde preda popa porno , la snagov. popa facea vraji de sarea manastirea in cer noaptea pe racoare. bogdan enescu ala era un stift. lui popa porno se bateau sa i-o traga baieti din jandarmerie, din sri, din politie. popa platea. el i-a bagat acolo la slujba. el le dadea bani de case si masini. nevasta lui radu timofte venea tot acolo. dar cine nu venea. popa era o sursa teribila de manipulare, facea vraji direct pe pomelnicele date, adica invartea de cap pe toti cei ce se sriau numele lor acolo... daca as vorbi ce stiu...popa laurentiu stia sa omoare oameni pe lucrare oculta... adica ii crapa inima omului sau era bolnav si vested de nu ii da nimeni de cap!! la randul lui se ducea si el la ghicit si cel care ii ducea sambetele in manastire era popa damaschin, alt poponete, care venea din militie!! de ce l-au facut pe popa abia anul asta cand el strica tineri si copii de 20 de ani??? pentru ca s-a crezut tare in cu..si in gura!! bafta multa in tot ce faci....