Pages

Thursday, December 3, 2009

GEOANA i-a dat raportul lui VINTU in miez de noapte, la vila sa din strada Paris, pe fondul descoperirii filerei Moscova-Jakarta. FOTO HOTNEWS

Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, s-a intalnit miercuri cu Sorin Ovidiu Vantu, putin dupa miezul noptii, rezulta dintr-un set de fotografii si informatii primite astazi la redactia HotNews.ro. In fotografii se vede cum Geoana intra noaptea in resedinta omului de afaceri. Contactat de HotNews.ro, Vantu a declarat ca refuza sa faca orice declaratie pana pe 7 decembrie. Doi apropiati ai candidatului PSD sustin Geoana a avut un program incarcat si ca nu cred ca s-a intalnit cu Sorin Ovidiu Vantu. Mircea Geoana a admis intr-un interviu acordat ziaristului Catalin Tolonan ca s-a intalnit, in trecut, de doua sau trei ori cu Vantu cu care a vorbit despre "sistemul financiar bancar din Romania". 
Mircea Geoana a fost la emisiunea lui Gadea si a stat in studio-ul Antenei 3 pana la orele 23:00. Conform informatiilor mele, inainte de intrarea in emisie a fost informat cu privire la articolul din "Curentul" despre a treia vizita a sa la Moscova. A intrebat: "Au si documente?". La raspunsul pozitiv primit, Geoana s-a facut livid si a ramas crispat si pe parcursul emisiunii Sinteza Zilei, dupa cum se poate constata si in inregistrare.
Potrivit informatiilor HotNews.ro, candidatul PSD s-a intalnit cu Sorin Ovidiu Vantu o ora mai tarziu, in jurul orelor 24:00. Intalnirea a avut loc la resedinta acestuia din strada Paris, in contextul arestarii fostului director al Gelsor, Nicolae Popa. El a fost arestat in cursul zile de miercuri de autoritatile din Jakarta, Indonezia. Cunoscut ca "mana dreapta" a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, Popa a fost condamnat in 2006 de Tribunalul Bucuresti la 15 ani de inchisoare, pentru inselaciune, alaturi de Ioana Maria Vlas, informeaza Mediafax.
Mai multe detalii la HotNews

1 comment:

Goran said...

Intr-adevar este o tara libera, o tara in care poti merge unde doresti si cand doresti; dar sa "actionezi miseleste" in miez de noapte este de neiertat.Rusine!