Pages

Monday, November 30, 2009

GURU Bivolaru şi MISA îi vor pe Geoană si Gusa

Un mesaj atribuit lui Gregorian Bivolaru, Gurul MISA, aflat în Suedia, care îşi îndeamnă adepţii să-l voteze pe Geoană, a stårnit un adevărat scandal între yoghini. Mesajul sună astfel: „Pentru ca şcoala noastră de yoga (MISA) să nu mai fie persecutată, vånată şi oamenii de la cursuri să nu mai fie în permanenţă ponegriţi şi persecutaţi pe nedrept, vrem să facem pace cu cei de la PSD şi, ca urmare, îl vom susţine pe candidatul la preşedinţie Mircea Geoană.“
MISA ar putea reprezenta o miză electorală, cunoscåndu-se faptul că numărul acestora este estimat la aproximativ 30.000 de adepţi. În plus, este o organizaţie disciplinată, iar obedienţa faţă de Guru Bivolaru este proverbială. Adrian Năstase a recunoscut public într-o emisiune televizată cu Ion Cristoiu că unul dintre motivele pentru care a pierdut alegerile în 2004 a fost confruntarea cu MISA. De asemenea, în celebrele stenograme PSD apare implicarea directă a lui Adrian Năstase în acţiunea desfăşurată împotriva consăteanului său, Gregorian Bivolaru, fratele vitreg al celuilalt Bivolaru, hoţul pesedist care a scăpat cu 5 ani de închisoare după ce a păgubit statul cu 2300 miliarde lei. Din stenograme reieşea susţinerea de către pesedişti a lui Gabriel Bivolaru - delapidatorul, şi încercarea de a-i înscena ceva lui Gregorian Bivolaru, pentru a deturna atenţia publicului inventånd ceva în legătură cu... sexul de care vorbeşte cu mult patos Adrian Năstase, şeful de clan al Tărtăşeştilor.
Ulterior, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, în cadrul unei emisiuni celebre la Marius Tucă, demonstra faptul că atacul asupra MISA este ordonat politic de Adrian Năstase şi viza, printre altele, crearea unei diversiuni pentru a-l face scăpat cåt mai uşor pe Gabriel Bivolaru, implicat în jaf organizat sub acoperirea şi în beneficiul PSD.

Politica şi MISA

Forumurile de discuţii ale simpatizanţilor MISA s-au încins în ultimele zile după ce a apărut mesajul atribuit lui Bivolaru, de susţinere a PSD şi a candidatului Mircea Geoană, unii adepţi contestând fie autenticitatea mesajului, fie chiar sănătatea mintală a lui Guru. Cert este că o legătură între mesaj şi Geoană ar putea fi consultantul lui Geoană, Cosmin Guşă, care s-a mai folosit de MISA în încercarea de a mări suportul pentru falimentarul său partid - PIN-ul. În 2007, cel puţin 8 din cei 35 de candidaţi ai PIN pentru Parlamentul European (2007) erau cunoscuţi membri ai MISA.
Politica este un domeniu vizat de unii dintre oamenii lui Bivolaru, care au căutat să-şi găsească pårghii de influenţă în mediul politic. Gurul a participat la iniţierea unor oameni politici interesaţi de practicile sexuale promovate de MISA, ba mai mult, din dialogurile de pe forumurile unor foşti cursanţi ai MISA reiese că erau trimise „fetiţe“ - minore deseori -  unora dintre politicieni sau mahări din Poliţie pentru a-i integra în absolut din cåt mai multe poziţii.

„...să rămână treaba asta confidenţială“

Decizia actuală de susţinere a PSD-ului nu este văzută cu ochi buni de unii dintre membrii MISA, care au avut de suferit în urma arestărilor şi persecuţiilor ordonate de regimul PSD. Unul dintre comentarii sună astfel: „Grupele de meditaţii speciale Chinnamasta şi Bagalamukhi sunt rugate să inverseze polaritatea prin răsucirea yantrelor în jurul axei proprii şi 7x7 scuipături în sån în timpul cărora se va utiliza mantra «ptiu, ‘r-aţi ai dreak!» invocånd forţa cosmică ocultă a pupincurismului...
Păi, Geoană a avut cu vreo 100.000 de voturi mai puţin... deci vin misanii... cu cåte vin ei, şi gata treaba. Necazul este că dacă se face tam-tam pe tema asta rezultatul va fi că o să cåştige cåteva sute de voturi de la ameţiţii ăştia şi o să piardă mult mai multe datorită proastei imagini pe care o are MISA. Aşa că e bine să rămånă la noi pe forum treaba asta confidenţială.
Oricum, dacă taica Bivo a scris mesajul ăsta, e magnus aurolacuson rău de tot. Au şi ei o pilă, pe Lavinia, care are o pilă sau, mai mult decåt atåt, la Guşă şi ca să speculeze asta îi pupă în cur şi pe Năstase, şi pe Geoană, şi pe masonii vånduţi, şi pe reptilienii cu pielea rece. Gata, şi scapă de procese! înapoi la tantra veche!
Că e dus cu pluta taica Bivo asta se vede cu ochiul liber şi nu argumentele de tip politicianist sunt importante. Gåndiţi-vă la cursant, ăla de se întreabă «eu cu cine votez». Cum cu cine? Cu Năstase! Eh, efectul în propria sectă o să fie unul al unui val puternic. Ori îl scutură pe cursantul care decåt face yoga şi îl duce la mal, ori îl bagă la fund complet... la fundul lui Bivo, normal.“

MISA vrea să experimenteze cu Geoană

Cei care critică decizia atribuită lui Bivolaru de susţinere a lui Mircea Geoană sunt voci fără influenţă în MISA şi, de altfel, au fost aspru puşi la index de şefii organizaţiei, nelipsind ameninţările cu ostracizarea la adresa lor.
Un barosan al MISA, intitulat Shiva Mahakala, a postat acest mesaj la adresa celor care au îndrăznit să conteste decizia lui Guru cel Mare Gregorian Bivolaru:
„Merită şi această propunere de împăcare, oricåt de imposibilă şi de compromis ţi se pare, măcar le dăm explicit o şansă. Nu a zis nimeni că aderăm la principiile şi politica PSD-ului. Dacă toate variantele sunt un rău mai mare sau mai mic, dacă cu Băsescu avem biometricele, vaccinurile etc., măcar Geoană e prima dată. Dacă am crede cu intensitate toţi, cine ştie? Poate Dumnezeu face miracolul pe care îl aşteptam. Cu Băsescu nu l-a făcut. Îmbinånd logica cu credinţa, merită experimentul Geoană.

„Un vot dat PSD-ului este un vot dat torţionarilor“

Un alt cunoscut adept al MISA, avocatul Mihai Rapcea, răspunde astfel: „un vot dat PSD-ului este un vot dat torţionarilor noştri, celor care ne fură de 20 de ani. Celor care ne răpesc viitorul nostru şi al copiilor noştri. Un vot dat criminalilor rămaşi nepedepsiţi. Sufletul îmi este plin de amărăciune cånd scriu aceste rånduri. Acel mesaj, acel îndemn la vot pentru PSD este o abdicare de la însuşi crezul în renaşterea neamului romånesc, în misiunea spirituală a Romåniei. Cum aş putea să-i votez pe cei fără de Dumnezeu, pe homosexuali şi pe masoni? Cu regret, Mihai Rapcea“.
Deşi nu sunt adept MISA, subscriu regretelor avocatului Rapcea, unul dintre cei mai fervenţi luptători - cu arme juridice - împotriva sceleratului Ion Iliescu, criminalul cu måinile roşii de sångele copiilor din Piaţa Universităţii.

Guru Bivolaru şi MISA îl vor pe Mircea Geoană
Curentul - luni, 30 noiembrie 2009

No comments: