Pages

Monday, November 30, 2009

SECRETUL LUI GEOANA stiut doar de Orban


Scris de George Roncea 
O ştire Mediafax de zilele trecute a scăpat atenţiei publice în contextul agitaţiei pe marginea unui video montaj marca Patriciu & Vîntu, un fals grosolan care acredita ideea că Traian Băsescu ar fi un ucigaş de copii, un scelerat, a zis Patriciu, spre deosebire de Ion Iliescu, cel căruia i s-a oferit ocazia să prefaţeze şi să comenteze în premieră materialul video pe Antena lui Voiculescu.
Ştirea Mediafax relua vorbele unui măscărici fost angajat al aceluiaşi Patriciu, Ludovic Orban, băietul „măcelarului din Braşov“, cum era supranumit tăticul său securist, dat afară din Securitate pentru că depăşise pånă şi limitele odioasei instituţii în materie de violenţă şi brutalitate.
Orban zicea următoarele, citat de Mediafax: „Am să vă spun de ce votez cu Mircea Geoană. Un lucru pe care îl cunoaşte puţină lume despre Mircea Geoană. Spre deosebire de Traian Băsescu, care în perioada Pieţei Universităţii era înalt demnitar în Ministerul Transporturilor şi sub ochii lui au fost aduşi minerii cu trenul la Bucureşti, Mircea Geoană în perioada respectivă era în Piaţa Universităţii printre cei care demonstrau pentru democraţie“.
Sunt momente în viaţă când rămâi fără cuvinte. Mie nu mi se întâmplă prea des, iar la ce a spus Orban aş avea destule de comentat, însă, din păcate, paginile unui ziar nu suportă ce ar merita Orban să i se spună.
Mă rezum doar la a arăta cititorilor că Geoană, desigur, nu a avut nimic de-a face cu Piaţa Universităţii, decât poate ca unul dintre acei fesenişti care se preumblau la provocare între noi, cei din Piaţă, şi care primeau pe spate câte o etichetă cu secera şi ciocanul, aplicată de vreunul dintre colegii mei.
Puşlamaua de Orban, odrasla de securist, încearcă să lipească de spatele lui Geoană, altă odraslă de securist, o etichetă care nu stă lipită deloc, de protestatar împotriva lui Ion Iliescu, deoarece se ştie că principala temă a celor aflaţi în Piaţa Universităţii era legată de ideea de sex oral aplicat cârpei kaghebiste.
Performanţele care îl caracterizează pe Geoană în acest sens par jalnice dacă avem în vedere imagini apărute pe net ce înfăţişează o scenă în care ar apărea o „americancă“ ce râvnea fotoliul Învăţământului, care se străduia din greu să învie un cârnat anemic - atribuit de internauţi lui Mircea Geoană.
Zilele trecute, un cunoscut bloger - Şuţu - insider al PSD-ului, în sensul de intromisionat profund în meandrele cufurite ale partidului lui Geoană, dădea ca zvon şi posibilitatea ca între cei doi să fie vorba şi de unele sume de bani, pe care doamna le-ar fi dat pentru a obţine postul râvnit. Ar exista şi o casetă care ar reda acest schimb de bani, crede blogerul susţinut şi de alţi comentatori. Nu ştim dacă banii s-au dat în acelaşi timp sau după partida redată de un alt bloger, Ioşka, din ograda lui Voiculescu, intim cu deputata PNL Diana Tuşa.
Revenind, mi se pare cu totul improbabil ca Geoană să fi fost capabil să-i aplice altceva decât limbi Bunicuţei, cu excepţia momentului fatidic al răvaşului trimis lui Emil Constantinescu, din postura de ambasador numit de Ilici, în care Geoană, la trei minute după anunţul victoriei în alegeri a lui Emil, se defeca în capul lui Ion Iliescu. Registrul de acţiune al lui Mircea Geoană îl arată drept orice altceva decât un protestatar, cu atitudini erecte, virile. Eu am stat 54 de zile în Piaţa Universităţii şi n-am văzut picior de Geoană pe acolo. Cu atât mai puţin de Orban, care a făcut parte din guvernarea PNL care i-a acordat lui Petre Roman statutul de liberal cu funcţie în statul român. Anul trecut, victimele mineriadei au protestat energic pe această temă faţă de şeful lui Orban, Tăriceanu, la rândul său subordonatul lui Patriciu.

Liberalii l-au adus între ei pe criminalul Petre Roman

„Protestăm faţă de gestul imoral şi deplorabil al numirii lui Petre Roman într-o funcţie de demnitate publică, consilier de stat - Înalt Reprezentant al Guvernului României pentru românii din străinătate, în cadrul Cancelariei primului-ministru, în directa subordine a primului-ministru“, spuneau victimele Mineriadei, adăugând: „Aţi creat un precedent periculos, domnule prim-ministru, prin care criminali şi principali învinuiţi în dosarul Mineriadei iunie 1990 pot deveni acum beneficiari ale unor demnităţi ale statului român.
Considerăm acest gest drept o formă gravă de corupţie la vârf a cabinetului dvs, direct implicat în salvarea lui Petre Roman şi a acoliţilor săi de răspunderea penală în cazul Represiunii din iunie 1990, în fapt o formă de război civil. Cu revoltă, constatăm, domnule prim-ministru, că la apropierea pragului celor două decenii reactivaţi plasarea noastră, ca popor, în categoria infamantă definită prin sintagma «stupid people» lansată de agentul bolşevic Silviu Brucan, cel care a impus numirea lui Petre Roman în scaunul pe care îl ocupaţi dumneavoastră acum.
Represiunea în urma căreia au murit zeci de oameni, sute au fost răniţi, mii au fost maltrataţi şi arestaţi ilegal, acţiune ordonată şi organizată chiar de cuplul Petre Roman-Ion Iliescu.
Ulterior, cu cinism şi neobrăzare, Petre Roman a fost acela care a susţinut că sângele celor măcelăriţi de mineri, sângele care împroşcase holurile şi pereţii Universităţii şi Arhitecturii este vopsea aplicată de studenţi intenţionat, pentru a atrage mila publică şi pentru a arunca o pată pe reverul tinerei «democraţii feseniste». Atât sediul PNŢCD-ului, cât şi al PNL-ului au fost de asemenea devastate de hoardele feseniste, organizate de Petre Roman. Minerii, coordonaţi de forţele Miliţiei şi Securităţii aflate în slujba Regimului FSN, au atacat şi sediile puţinelor publicaţii care aveau la vremea aceea o poziţie critică faţă de guvernarea grupării Roman-Iliescu. Petre Roman s-a ilustrat public atunci «demascåndu-i» pe Corneliu Coposu şi Radu Câmpeanu, actualul preşedinte onorific al PNL-ului dvs, drept «duşmani ai poporului».

PNL - fără stimă, fără respect

Acolitul domnului Petre Roman, Ion Iliescu, a cerut personal Armatei să tragă în plin asupra manifestanţilor Pieţei Universităţii, susţinând că «mişcarea este o rebeliune legionară şi se tratează ca atare». Cadrele din Reg. 60 Buzău au executat foc împotriva manifestanţilor, consumând nu mai puţin de 1.466 de gloanţe de război. Per ansamblu, fantasmele legionare ale lui Petre Roman şi Ion Iliescu au provocat zeci de morţi, dintre care doar şase au fost identificaţi şi recunoscuţi, s-au înregistrat 746 de răniţi, au fost violate şase femei (oficial) şi au fost deţinuţi ilegal peste o mie de «bărboşi, intelectuali, studenţi din Universitate şi Arhitectură, de către mineri şi forţele aflate în slujba FSN-ului».
L-aţi numit pe unul dintre principalii autori ai Represiunii din iunie 1990, Petre Roman, în Cabinet şi conducerea PNL a validat candidatura lui Petre Roman la următoarele alegeri parlamentare.
Practic, actuala guvernare liberală îşi asumă prin numirea acestuia tot răul făcut de Petre Roman, împreună cu fostul său comiliton Ion Iliescu.
Domnule prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu, vă somăm să reveniţi asupra numirii infractorului Petre Roman ca reprezentant al Guvernului României. Fară stimă, Viorel Ene - Preşedinte A.V.M.R.“
Aşa se încheia punctul de vedere al victimelor Mineriadei faţă de peneliştii lui Orban, Tăriceanu, Patriciu, cei care acum încearcă să-l transforme şi pe prostovanul lui Ion Iliescu, criminalul cu mâinile roşii de sânge, în autentic „protestatar“, ba chiar puţin mai lipseşte să-l pună în ramă, ca un fel de liberal de „onoare“, alături de Petre Roman.
Nu pot să nu adaug în încheiere câteva comentarii ale internauţilor faţă de cugetările tembele ale lui Orban: „Stimaţi liberali, aţi fost votaţi şi de studenţi pe 22 noiembrie... Ştiţi ce au primit studenţii cadou de la mineri în 1990??? Bâte, răngi de metal şi lanţuri... în cap... acum cei ce au primit răngi în cap de la mineri vreţi să îl susţină pe Iliescu şi pe Geoană??... Să vă fie ruşine!... Geoană vă aduce vouă un cârnat şi două ouă: cârnatul lui Patriciu şi ouăle lui Năstase - de producţie autohtonă aşa cum zice prostănacul, poftă mare şi enjoy, că asta este ultima masă mai decentă pe care o să o vedeţi în următorii 5 ani dacă votaţi candidatul psd-pnl-ului şi prm-udmr-png-pc...“
Subscriu.

No comments: