Pages

Thursday, December 3, 2009

VIDEO UPDATE - REVOLTA SI SCANDAL IN MISA. FIUL lui Nicolae Stoian, liderul Miscarii Transcendentale a lui Andrei Plesu, Mihai Stoian, afirma ca guru-ul MISA Grieg Bivolaru a ordonat adeptilor sa-l voteze pe GEOANA

Avocatul Mihai Rapcea catre fostii sai colegi:

Vad ca "comunicarea" mea cu voi functioneaza intr-un singur sens. Tu poti scrie pe grup, eu nu, pentru ca m-ai eliminat ca un las, pe ascuns, fara macar ca omenii de pe grup sa afle acest lucru si fara sa supui aceasta decizie la vot. Esti un om fara onoare si fara verticalitate. Imoral. O "curva" politica care se intoarce dupa cum bate Vantu, catre cel care ii ofera avantajul mai mare (plateste mai mult). Sa nu uiti un lucru: compromisul naste compromis. Te "felicit" pentru exemplul pe care il dai colegilor mai tineri, inclusiv celor din Basarabia, care tocmai au votat impotriva comunistilor. Nu uita ca inainte de a exista MISA, a existat Romania. Si chiar si dupa ce MISA nu va mai fi, Romania va continua sa existe (cu voia lui Dumnezeu). Mie mie mai aproape camasa decat haina. Inainte de toate sunt roman si numai dupa aceea yoghin. Nu pot sa il condamn pe Traian Basescu pentru nerespectarea unor presupuse promisiuni de justitie catre MISA, daca cei care au "negociat" sprijinul scolii noastre de yoga nu au stiut sa accepte (datorita orgoliului lor de lideri) ajutorul si experienta in negociere a celor care stiau cum se poarta o negociere politica, si nu au stiut sa isi asigure garantii pentru respectarea promisiunilor respective.
Sunt convins ca pana la urma adevarul va iesi la iveala si cu acest mesaj ciudat Pro-Geoana. Nu ti se pare suspect faptul ca Grieg nu a trimis un mesaj audio prin care ne indemna sa il sustinem pe Mircea Geoana si PSD-ul ? Sa-si fi schimbat Grieg peste noapte convingerile anti-comuniste, el care a facut puscarie din cauza comunistilor ? E ca si cum ai spune ca ne indeamna sa nu mai facem yoga ci magie neagra. Este inacceptabil !
ce veti face cu totii, daca va iesi din nou Basescu ? Stiai ca Basescu nu a pierdut niciodata atunci cand a candidat undeva ? Sa te vad atunci cum iti vei inmuia discursul... Te vei inscrie in PSD ? Vei cadea topit de admiratie in fata "calambururilor" lui Vanghelie ? Il vei saruta mana "seniorului" Ion Iliescu ? vei schimba priviri si strangeri de mana calde cu Nastase ? Te las sa meditezi la aceste monstruozitati... Mai ai timp... pana duminica...
Vad ca imi reprosezi mie nereusita campaniei anti-cip. Altii, de la Petru Voda, mi-au reprosat mie afilierea la MISA si incapatanarea mea de a nu ma dezice de Gregorian Bivolaru si yoga. Daca vrei sa stii unde s-a rupt filmul cu referendumul, poate ca ar trebui chestionati si alti colegi de la MISA, care au preluat stafeta cu lupta anti-cip, mergand la Petru Voda si facand colaborari fara sa declare apartenenta lor la MISA... Asta este pentru unii rasplata ascunzisurilor si nesinceritatii.
Si pentru ca opiniile tale (inclusiv despre mine) merita sa fie cunoscute de toata lumea, il voi ruga pe Victor Roncea sa le publice pe blogul sau.
Daca nu ai remarcat pana acum, eu mi-am exprimat intotdeauna PUBLIC mesajul si convingerile, nu m-am ascuns in spatele unor pseudonime "spirituale" pentru a-mi disemina ideile.



MISA voteaza cu ciuma rosie Geoana-Iliescu-Vanghelie-Hrebenciuc-Nastase-Bivolaru. Votati BASESCU!

MESAJ DE LA GHIDUL NOSTRU SPIRITUAL
PRIVIND ALEGERILE PREZIDENŢIALE DIN 6 DECEMBRIE 2009

AM ALES SĂ-L SUSŢINEM PE MIRCEA GEOANĂ PENTRU CĂ NU MAI ESTE CAZUL SĂ NE LĂSĂM PĂCĂLIŢI. ÎN PERIOADA ÎN CARE A FOST PREŞEDINTE BĂSESCU, NIMENI NU A CATADIXIT SĂ MIŞTE UN DEGET PENTRU A PLEDA ÎN FAVOAREA NOASTRĂ ŞI PENTRU A ARĂTA CĂ AM FOST PRIGONIŢI ŞI ACUZAŢI PE NEDREPT. NU ESTE NICI O SPERANŢĂ CĂ, DACĂ L-AM SUSŢINE PE BĂSESCU, EL AR FACE CEL MAI MIC GEST PENTRU A NE AJUTA CA DREPTATEA ŞI BINELE PE CARE ÎL PROMOVĂM SĂ TRIUMFE.

FACEM EFORTUL DE A-L SUSŢINE PE GEOANĂ PENTRU CĂ ACUM P.S.D. ARE O ALTĂ CONDUCERE DECÂT CEA DIN 2004 ŞI CONSIDERĂM ŞI TOTODATĂ SPERĂM CĂ ESTE ORIENTATĂ SPRE A FACE BINE ŞI SPRE A ADUCE ARMONIE ÎN ACEASTĂ ŢARĂ.

ÎNTRE DOUĂ RELE ÎNŢELEPTUL ALEGE CEEA CE ESTE MAI PUŢIN RĂU.

ÎNDRĂZNIM SĂ SPERĂM CĂ ACEASTĂ ALTERNATIVĂ VA PUTEA SĂ ADUCĂ O TRANSFORMARE.

Subject: [M_I_S_A] Forward 100 autentic..GRACE AMBARUS SI MIHAI STOIAN LA NOI LA CURS

Dragilor,
DUPA ATATEA CONTROVERSE IN CARE UNII NU CREDEAU CA MESAJUL DE A VOTA CU GEOANA E adevarat, vin si va spun e 100% autentic, a venit GRACE AMBARUS si MIHAI STOIAN LA CURSUL DE AN 19,20 , NE-AU CITIT MESAJUL LUI G, si au explicat, de bun simt .. este un mesaj al SPERANTEI in mai bine,- SPERANTA E O ENERGIE DIVINA,UN MESAJ al Inteleptului care din 2 rele alege ce e mai putin rau,iar G mai zice si ca acum PSD-ul are o noua conducere, mai mult BASESCU NU SI-A RESPECTAT NIMIC DIN CE A PROMIS (nici MACAR MITING ANTICIP NU A FACUT, ETC)

ESTE DE DORIT SA VA ANGRENATI CU IUBIRE, SERIOZITATE IN PROGRAMUL OFERIT DE GRIEG, SUSTINUT DE EL, PT TARA, LASATI MINTEA DEOPARTE, CAT SI SPECULATIILE MENTALE, AR TREBUI SA AVETI INCREDERE IN GRIEG, VORBA LUI STOIAN, LUATI-O DACA VRETI CA UN EXPERIMENT Social, CACI E CLAR CA NOI AM VENIT AICI PT SPIRITUALITATE ,NU POLITICA, SI MAI ZICEA STOIAN CA ACESTE COMENTARII GEN,, DAR GEOANA A FURAT,ETC ,, VA COBOARA, IN TAGMA POLITICIENILOR, PANA VA ELIBERATI VOI, AVETI INCREDERE IN MAESTRU, EL VEDE SI IN CAUZAL, ETC, VEDE NECESITATI PE CARE VOI NU O SA LE VEDETI..DECAT CAND VETI ATINGE ACELASI NIVEL, SI A MAI ZIS STOIAN , CEVA DE BUN SIMT CARE COINCIDE CU REVELATIA MEA CE V-AM TRIMIS-O DE DIMINEATA, CHIAR DACA AVETI ACUM LIMITARI IN A VA PERCEPE MAESTRUL, NECESITATILE DIVINE, AVETI OPINII POLITICE, DESI CA YOGHINI NU AVEM CE CAUTA IN DEZBATERI POLITICI, ETC, ATUNCI MACAR LUCRATI PT TARA, VENITI LA SPIRAla DE SUFLET, FACETI MACAR MED DE TREZIRE A SUFLETULUI NEAMULUI ROMANESC, BINECUVANTARI PT TARA, SI RUGATI-VA CA DUMNEZEU SA ALEAGA,CACI EL SIGUR STIE MAI BINE, EXACT CUM V-AM ZIS SI EU DIMINEATA, IAR REVELATIA MEA S-A DOVEDIT A FI BUNA, CACI S-A DAT UN PROGRAM DE LUCRU PT TARA, LA UNISON, AJUTAND, VA AJUTATI, UNDE MAI PUNETI CA FACETI SI O FAPTA BUNA..

PROGRAM SPIRITUAL OFERIT DE GRIEG, CU SUSTINEREA LUI GRIEG

prezentat la sala de MIHAI STOIAN

1- 5 decembrie

1,2,3,4 DEC

7.15- 7.20- dimineata, ca sa faca si cei ce pleaca la serviciu consacrarea catre DUMNEZEU TATAL ,a programului din acea zi,pt SUCCESUL DEPLIN A LUI MIRCEA GEOANA, la alegerile prezidentiale din dec 2009

7.20-7.45- medit cu TARA pt SUCCESUL DEPLIN A LUI MIRCEA GEOANA, la alegerile prezidentiale din dec 2009
7.45-7.50 BINECUVANTARE PT geoana, numele este MIRCEA
19.15-19.20 consacrare catre D TATAL PT TREZIREA SUFLETULUI NEAMULUI ROMANESC,ASTFEL INCAT POPORUL ROMAN SA ALEAGA CEL MAI POTRIVIT PRESEDINTE
19.20-19.45 TARA CU ACEEASI CONSACRARE
19.45-19.50 -BIN GEOANA

SAMBATA 5 DEC

17.30-18.45 -spirala YANG DE TREZIRE A SUFLETULUI NEAMULUI ROMANESC
18.45-22.30- RITUAL DE COMUNIUNE CU SUFL PLANETEI PAMANT

DUMINICA 6 DEC

SE LUCREAZA DIN 3 IN TREI ORE
pt SUCCESUL DEPLIN A LUI MIRCEA GEOANA, la alegerile prezidentiale din dec 2009
7.710-715- CONSACR CATRE DT A MEDITATIILOR DIN ACEA ZI
7.15-7.30-MEDIT DE TREZIRE A SUFL NEAMULUI ROMANESC- RAPSODIA A 2- ENESCU
10.15-10.30 TARA,pt SUCCESUL DEPLIN A LUI MIRCEA GEOANA, la alegerile prezidentiale din dec 2009
13.15-13.30- MED DE TREZ A SUFL NEAM ROMANESC
16.15-16.30 TARApt SUCCESUL DEPLIN A LUI MIRCEA GEOANA, la alegerile prezidentiale din dec 2009
19.15-19.30- TREZ SUFL NEAM ROMANESC
19.30-19.45 RECUNOSTINTA FATA DE DUMNEZEU

FIE CA DUMNEZEU SA ALEAGA CEEA CE E MAI BINE PT TARA, MISA, ETC

Subiect: ATENTIE LA DEZINFORMARI!!! Fw: [M_I_S_A] Forward 100 autentic..GRACE AMBARUS SI MIHAI STOIAN LA NOI LA CURS

ATENTIE!!! AM AUZIT DE ACEST MAIL CARE CIRCULA... EU AM INFORMATII CA GRIEG A SPUS, DIN CONTRA, SA VOTAM IN ASA FEL CA SA NU IASA GEOANA! SI ACEASTA INFORMATIE A FOST TRANSMISA LA CURSUL DIN BRASOV, DE UNUL DINTRE INSTRUCTORI, CINEVA CARE L-A AUZIT DIRECT PE GRIEG SPUNAND ASTA... SI NU CRED CA SE RAZGANDESTE EL ASA USOR SI REPEDE...


ATENTIE MARE!!! NU VA LASATI AMAGITI... ESTE EVIDENT CA ACESTI "EI" STIU CA VOM VOTA CU BASESCU SI VOR SA FACA DIVERSIUNI. CUM PUTETI VERIFICA DACA INFORMATIA ESTE REALA? NU AM INCREDERE IN ACEST MESAJ, PENTRU CA ESTE IN CONTRADICTIE CU CE AM AFLAT DE LA O SURSA DE INCREDERE!

SA ACCEPTAM MESAJUL LUI GRIEG NUMAI DACA VA FI INSOTIT DE O FILMARE !!!


O nouă manevră mârşavă a serviciilor secrete a fost dejucată

Pe Facebook au apărut profiluri false ale lui Gregorian Bivolaru!

de Maria Nicola

Atragem atenţia tuturor cititorilor noştri că pe Facebook şi alte reţele de socializare au apărut profiluri false ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Anumite persoane care pretind a fi Grieg dau astfel, pe această cale, sfaturi spirituale diverse naivilor care îi contactează. În ultimă instanţă, acest gen de manevre vizează discreditarea profesorului de yoga şi dezinformarea cursanţilor şi a altor persoane interesate de practica yoga.

Pentru contracararea şi raportarea acestor conturi false, redacţia yogaesoteric a creat un cont real al lui Gregorian Bivolaru, care va fi folosit pentru a posta informaţii reale despre acesta şi activitatea şcolii de yoga MISA. Menţionăm că acest cont nu va fi folosit pentru corespondenţă personală şi precizăm încă o dată, aşa cum am făcut-o în repetate rânduri, că Gregorian Bivolaru nu răspunde la întrebări prin emailuri sau mesaje pe internet. Orice mesaje de acest gen aţi primi, de la oricine, trebuie să aveţi în vedere că ele sunt o mistificare şi un fals.
Contul real de Facebook al profesorului yoga Gregorian Bivolaru, cont care va fi folosit pentru a prezenta informaţii corecte, este http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=100000553863340 şi are adresa de email gregorian_bivolaru@yogaesoteric.net.

Având în vedere eforturile pe care se pare că unele persoane le depun sistematic pentru a îi dezinforma pe practicanţii yoga şi pe toţi cei interesaţi de yoga, este evident că în spatele acestora nu se află nişte simpli amatori. Menţionam şi în alte articole activitatea intensivă dusă de serviciile secrete pentru a face propagandă anti-MISA pe internet. Iată că, din păcate, avem un nou exemplu zdrobitor în această direcţie. Să ne imaginăm cu naivitate că e vorba de o simplă „joacă de copii” şi cineva doar aşa, de distracţie, se preface a fi Grieg. Având în vedere numărul deja bizar de mare de acţiuni concertate care, culmea, toate sunt îndreptate împotriva acestuia, pentru a-l discredita, este clar că nu e vorba nicidecum de o joacă sau de o banală „întâmplare”. Pentru noi este evident că este vorba de o nouă acţiune subversivă a serviciilor secrete şi ne grăbim să demascăm această mârşăvie. Îi rugăm pe toţi cititorii noşti să se alăture cu discernământ acestei acţiuni de demascare şi să nu dea apă la moară acestor înşelătorii, din curiozitate sau credulitate, încercând să îi contacteze pe aceia care se dau drept Gregorian Bivolaru. Mai degrabă, dacă aveţi cont pe Facebook, puteţi raporta aceste conturi ale imitatorilor lui Gregorian Bivolaru (am precizat mai sus care este contul real) ca fiind false! În plus, având în vedere informaţiile pe care le deţinem despre aceste „reţele de socializare” pe Internet, vă sfătuim să vă restrângeţi cât de mult posibil folosirea lor şi chiar să vă desfiinţaţi aceste conturi cât mai curând, iar dacă nu aveţi asemenea conturi, este excelent pentru dumneavoastră şi nu v-ar folosi la nimic să vă creaţi un profil Facebook.

Atragem de asemenea atenţia tuturor cititorilor noştri să dea dovadă de prudenţă şi discernământ în folosirea reţelelor de socializare pe Internet, care practic reprezintă un atentat insidios la adresa vieţii private. Nu întâmplător, printre fondatorii şi finanţatorii Facebook se numără CIA. Numeroase voci reclamă violarea clauzelor de confidenţialitate şi securitate a informaţiilor pe Facebook. Una dintre infracţiunile cele mai curente generate de „moda Facebook” este furtul de identitate, precum în cazul pe care vi l-am semnalat.

Această situaţie face parte din amplele acţiuni de dezinformare şi manipulare lansate de serviciile secrete, care orchestrează campania împotriva şcolii de yoga MISA şi a lui Gregorian Bivolaru. Printre alte acţiuni de acelaşi tip, vă reamintim crearea unor false conturi de email din care se trimiteau scrisori cu „sfaturi spirituale” oferite, zice-se, de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, lansarea pe internet a unor fotografii şi mesaje-cadou de 8 Martie (diferite de cele prezentate pe site-ul yogaesoteric. net), întreţinerea forumurilor de discuţii anti-MISA, crearea unor bloguri care făceau propagandă anti-MISA şi postarea de comentarii şi mesaje pe diferite pagini de Internet şi bloguri, precum şi tentativa eşuată de infiltrare în conducerea şcolii de yoga (este vorba de fostul instructor de yoga Claudiu Trandafir). Putem vedea aşadar, că este vorba de acţiuni concertate care implică resurse considerabile. Ne întrebăm pe bună dreptate cine pierde timpul pe internet ocupându-se de asta? Cine are interesul să discrediteze MISA şi dispune de resurse umane şi materiale pentru a susţine o astfel de campanie? Toţi cei care vor analiza cu suficientă atenţie cazurile pe care le-am semnalat vor recunoaşte o acţiune tipică pentru serviciile secrete.

Citiţi şi:
Cecilica şi Derbedelii sau... campania de toamnă, în versiunea 2009
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenţi ai serviciilor secrete şi mercenari în activităţile site-urilor de propagandă împotriva MISA
Adevăruri secrete despre spionul Valeriu Frunteş, care totodată a fost şi informator neremunerat până la retragerea sa de la cursurile MISA

yogaesoteric
29 noiembrie 2009

No comments: