Pages

Monday, November 30, 2009

BOMBA. A aparut filmul cu replica viguroasa a lui Basescu fata de Geoana

Basescu il bate pe Geoana
O a doua inregistrare video prin care se demonstreaza caracterul violent si impulsiv al presedintelui Romaniei a fost pusa la dispozita autoritatilor de catre soacra lui Mircea Geoana, contracandidatul lui Traian Basescu la functia suprema in stat.
In secventa pe care mama soacra ne-a pus-o la dispozitie, se poate vedea foarte clar cum Traian Basescu tocmai i-a tras un pumn lui Mircea Geoana, care sta sa cada, in timp ce presedintele, ca un scelerat, se pregateste sa-i dea lovitura de gratie.
Peisajul este unul forestier, care ne face sa credem ca bataia a avut loc in timpul unei partide de vanatoare la care cei doi oameni politici au participat.
Din pacate, soacra lui Mircea Geoana nu ne-a spus si cand a fost facuta inregistrarea video, nici nu a vrut sa ne furnizeze o copie, precizand ca materialul va aparea in presa chiar cu o zi inainte de turul al doilea de scrutin.
Desi am incercat in mod insistent sa-l contactam pe presedintele Traian Basescu, claxonand intens in fata intrarii principale a Palatului Cotroceni, acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie cu privire la noul film care ii demonstreaza fara niciun dubiu trasatura sa dominanta: violenta abrutizata, fara noima, sadica, impulsiva si poate chiar criminala.
In schimb, Traian Basescu a preferat sa ne agreseze, smulgand un baston de la unul din paznicii Palatului Cotroceni, cu care ne-a lovit de mai multe ori, in diverse parti ale corpului.
Daca exista si alte persoane care au fost batute sau agresate in alt fel de presedintele Traian Basescu, va rugam sa ne dati datele lor de contact, pentru a stabili mult mai clar amploarea violentelor comise de seful statului.

No comments: