Pages

Monday, March 23, 2009

NASUL Radu Moraru a dat in premiera nationala pe o televiziune de succes extrase din dezvaluirile lui Aaron Russo despre cip, UE, SUA, Guvern Mondial


Activistul civic Aaron Russo, producator de filme si documentare la Hollywood, detaliaza intr-un interviu faimos cu nu mai putin celebrul militant si jurnalist civic Alex Jones "planul final al Elitei Mondiale", pe care i l-a spus chiar Nick Rockefeller: “Scopul final al acestei Elite Mondiale este de a introduce in fiecare locuitor al planetei un microcip”. Russo mai spune ca razboiul impotriva teroristilor este un fals si ca prin evenimentele de la 11 septembrie 2001 s-au pus in miscare invaziile din Irak si Afganistan. "Nick Rockefeller mi-a spus cu 11 luni inainte ca se va intampla", afirma regizorul. Aaron Russo ne mai vorbeste si despre planul de distrugere a familiei si de reducere a populatiei, care este un obiectiv fundamental al "Elitei Globale", conform http://proortodoxia.wordpress.com/. Russo, care a candidat la prezidentiale in SUA din partea Partidului Libertarian, este autorul documentarului despre planurile Guvernului SUA privind cipurile RFID si taxele ilegale ale "Federal Reserve", care a pus pe jar "elitele", America: From Freedom to Fascism. Russo a murit de cancer galopant la scurt timp dupa ce a dat in vileag dezvaluirile de mai sus privind planurile grupului inchis Council on Foreign Relations. Ieri, pentru prima oara in Romania, NASUL Radu Moraru a difuzat la B1TV secvente din interviul care i-a grabit sfarsitul militantului american pentru libertate.
Vezi si trailerul pentru America: From Freedom to Fascism

"Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as internationalists and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it. "

David Rockefeller - His Book Memoirs, 2002, Page 405

Mai jos despre CFR si Controlul Media.

Nota bene: Membrul CFR Gerald M. Levin, presedinte din 1993 al Time Warner Inc, a cumparat cu 241 de milioane de dolari 31% din actiunile Central European Media Enterprise, CME, trust condus de Ronald S. Lauder, de asemenea membru CFR, care detine in Romania postul PRO TV

4 comments:

Anonymous said...

In sfirsit putina actiune si in mass-media romaneasca.. Desteapta-te romane! Noi astia din afara va asteptam de ani buni sa va treziti si ni s-au tocit degetele pe tastaturi!
Cit priveste pe Aaron Russo, cred ca in parte spune adevarul, in parte exagereaza. Nu vad de de Rockefeller ar fi facut atitea destainuiri si atit de detaliate unui ziarist! Dar ideea ca elita conduce lumea, deocamdata in ascuns si in curind pe fata, este adevarata. Sint si altii care spun adevarul, multi multi altii!

Anonymous said...

despre "freedom to fascism" ati vazut si comentariile de aici: http://docs.law.gwu.edu/facweb/jsiegel/Personal/taxes/F2F.htm si de aici:
http://www.nytimes.com/2006/07/31/movies/31russ.html?ei=5088&en=05c0d0988f58fc50&ex=1311998400&partner=rssnyt&emc=rs&pagewanted=print ?

Anonymous said...

Domnule anonim, nu ai fost deloc atent; Aaron era in proces de recrutare cand a aflat toate aceste informatii; apoi pentru ca facut public aceste informatii a fost eliminat; Aaron a murit de cancer galopant fara ca inainte sa aiba probleme de sanatate; si nu in ultimul rand nu a fost ziarist ci regizor renumit.

Anonymous said...

de unde pot descarca si eu filmele?



unul