Pages

Sunday, November 9, 2008

Bogdan Olteanu daca nu e homosexual oricum e favoritul homosexualilor. Mici dovezi de iubire aici:

Bogdan Olteanu se plange ca ar fi fost agresat cu niste pliante denigratoare despre legaturile sale cu homosexualii. Realitatea pare sa fie, de fapt, alta. Homosexualii din Romania s-au gandit ca aceasta este metoda de a-l sustine pe sefutul PNL. Campania celor categorisiti de Olteanu si staff-ul sau electoral drept "consumatori de droguri" este doar o campania "din dragoste", benevola, a homosexualilor. Si se si bazeaza pe ceva.
Ieri, in incercarea sa de a se apara, liderasul partidului liberal "de dreapta" a marsat pe "convingerile sale crestine" (vezi inregistrarea de la Realitatea TV).
Curios, aceleasi "valori crestine" pe care le invoca azi pareau uitate asta-vara, la Scoala de Vara liberala de la Costinesti.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT
Iata: Ziare.com titra la 29 August 2008: Invataturile lui Olteanu despre homosexuali, Musca si avorturi ... aratand ca " Liderul PNL Bogdan Olteanu le-a vorbit vineri tinerilor liberali despre "uriasul" talent al Monei Musca in politica, in pofida tarelor ei de caracter, si despre performantele Noricai Nicolai, invocandu-le ca exemple de succes, dar si despre toleranta fata de homosexuali si despre avorturi". Si: "Olteanu s-a mai referit si la alte teme controversate din societate - homosexualitatea si avorturile. Presedintele Camerei Deputatilor a punctat ca pedeapsa cu inchisoarea pentru homosexuali s-a scos din Codul Penal abia in 1999. "Chiar daca nu esti chiar in spiritul fibrei morale a natiei asta nu inseamna ca trebuie sa fii in puscarie", a argumentat el. in ceea ce priveste avorturile, Olteanu a sustinut lupta pentru dreptul femeii de a alege.Liderul PNL i-a sfatuit pe tinerii liberali sa nu renunte niciodata la dezbaterea si interesul pentru asigurarea drepturilor omului. ". De asemenea, Mediafax transmitea tot atunci: "Bogdan Olteanu a subliniat că, în opinia sa, problemele drepturilor omului legate de egalitatate de gen nu sunt rezolvate şi a criticat încercările de revenire la îngrădiri în privinţa avorturilor.
"Nici vorbă, nu s-a rezolvat, din punctul de vedere al drepturilor omului, problema egalităţii de gen. Eu nu vorbesc neapărat de lege, ci de spiritul public, care nu a rezolvat aceste probleme. Există oameni în ziua de azi, care vor să ne ducă înapoi în perioada când femeile şi doctorii făceau puşcărie pentru avort. Asta înseamnă un atentat la adresa unor libertăţi câştigate cu greu şi cu suferinţă", a adăugat Bogdan Olteanu.
Liberalul a abordat şi problema minorităţii homosexualilor, care în România a fost acceptată foarte târziu.
"Homosexualii au încetat să fie trimişi în puşcărie din 1999, pentru că nu erau în spiritul... iar dacă nu eşti chiar în spiritul fibrei morale a naţiei nu trebuie să faci puşcărie pentru asta", a arătat Olteanu.
El le-a spus tinerilor liberali că nu trebuie să uite că dezbaterile privind drepturile omului sunt întotdeauna de actualitate."
Homosexualii ca homosexualii, hai, ca au si ei drepturi, la ei in casa, dar in privinta avorturilor si a "atentatului" la adresa femeilor, liber-nationalul Olteanu ar trebui sa stie ca asta nu prea se inscrie pe linia "valorilor crestine" invocate. Dimpotriva: orice avort este o crima. Nu o spun numai eu, ci toti marii invatatori crestini ai acestei lumi. In fiecare copil ucis este ucis Dumnezeu, care a dat suflet copilului si este cu el in pantecele mamei. Asa ca mai usor cu "crestinismul" pe scarile bunicutei Wass din viloaia de pe Kiseleff, bulevardul chiaburilor rosii.
Vezi si cum un suflet de 21 de saptamani cere ajutor la http://parintelecalciu.wordpress.com/2008/04/16/mana-chirurgului/.
Mai mult, potrivit unei relatari a jurnalistului Marius Mina, facuta - nota bene - pe 21 octombrie, la http://mariusmina.blogspot.com/2008/10/bogdan-olteanu-jurnal-de-campanie-cu.html, Bogdanel Olteanu este sutinut si de travestiti. Iata:
"Bogdan Olteanu si-a inceput campania electorala in urma cu cateva saptamani in Colegiul NR.1. Printre sustinatorii declarati ai sai se numara si membrii comunitatii Gay din Romania.
Am insistat si am reusit in cele din urma sa schimb cateva replici cu Naomi (foto sus), unul dintre travestitii care mi-a confirmat telefonic suportul lor pentru tanarul liberal.
Cu strategia de campanie remodelata si sprijinul unui pastor, proaspat sosit din Illinois, Olteanu are toate sansele sa cucereasca electoratul tanar, dornic de modernizare si libertate deplina, prin schimbarile pe care membrii comunitatii Gay o asteapta din zilele fierbinti ale lui decembrie '89.
Din surse liberale am aflat si cateva dintre promisiunile facute de Bogdan Olteanu membrilor comunitatii gay : dreptul la ascociere , dreptul acordat cuplurilor de homosexuali de a adopta copii si nu in ultimul rand, dreptul de a se putea casatori."
Pai, si-atunci de ce sa nu-l ajute, pe cont propriu, din dragoste popopolitica?


REALITATEA.NET - Scandal electoral cu pliante trucate care conţineau mesaje pentru homosexuali, semnate de Bogdan Olteanu

No comments: