Pages

Sunday, January 10, 2010

ROMANIA VORBESTE: Toni Tecuceanu – Moarte suspectă. Fratele actorului, Paul Tecuceanu, acuza si el autoritatile de campanie mincinoasa pro-vaccin pe seama mortii "carcotasului". Colega actorului: "Toni nu a murit de gripa porcina"

Durerea unui frate 

Romanii au o vorbă: “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Aşa este, oricât de mult mi-aș dori, nu îl voi mai vedea niciodată pe fratele meu în aceasta lume. Acest gând este trist, dureros, sfâşietor, însa trebuie să-l accept. și ăl accept, dar tot nu am linişte. De când fratele meu a părăsit această lume, îmi vin în minte tot felul de întrebări… “De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?”, “De ce, când speram că își revine, a murit?”, “De ce Dumnezeu a vrut să-l ia de lângă mine atât de devreme?”. Niciun răspuns…
Încerc sa fiu tare, însă sunt neliniştit. Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte.
Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină.
I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.
Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Alta ciudăţenie, nu? Si, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din viață, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit.
Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”…Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…
Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare. Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz.  
Paul Tecuceanu


În momentul de față, redacția ROVB face cercetări în cazul morții suspecte a actorului Toni Tecuceanu, prieten și frate al nostru. Sunt câteva piste pe care am demarat cercetările pentru demascarea minciunilor din jurul morții sale, moarte ce a provocat îngrijorare în rândul populației, privind gripa nouă. Îngrijorarea i-a făcut pe oameni să ia cu asalt centrele de vaccinare ”contra AH1N1”, în ciuda dubiilor care planează asupra acestui vaccin lansat cu dibăcie drăcească, pentru a satisface interesele financiare ale companiilor farmaceutice.
Până nu vom veni cu rezultatul cercetărilor noastre preluăm materialele de pe blogul Oanei Ioniță, bebelușa blondă din echipa cârcotașilor, deoarece, până acum, ea este cea mai vehementă împotriva declarațiilor oficiale privind moartea lui Toni și este total impotriva folosirii numelui colegului său și a moartii acestuia in scopul promovarii vaccinarii!




2 comments:

Goran said...

Nu pot concepe cum romanii sunt manipulati atat de usor de niste lichele. Inacceptabil cum aceste lucruri sunt "inghitite" in masa. Problema este mass-media, care aduce argumente destul de plauzibilie pentru necunoscatori.

Anonymous said...

Organizatia de sanatate europeana pune sub ancheta implicarea firmelor de farmaceutice in 'promovarea' gripei porcine:

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667

Din pacate, consumatorul roman este unul needucat, si prea putin interesat in a citi ambele parti ale unei reclame.