Pages

Monday, December 21, 2009

RONCEA: Stalin, sărbătorit de Vintu la Gala „Zece pentru România“ în locul lui Gorbaciov

Scris de Victor Roncea   
Cred că doar puţini oameni din România, atunci când se gândesc la 21 decembrie, au în cap, în loc de jertfa tinerilor români din 1989, aniversarea zilei de naştere a „generalissimului“ Stalin. Printre aceştia, cu siguranţă, se află şi Sorin Ovidiu Vîntu, braţ la braţ cu Iliescu-KGB.
Aflat la final abrupt de carieră ca speculant financiar înbătrânit în rele, mogulul de Deltă s-a auto-deconspirat la ultima sa Gală „Zece pentru România“ sărbătorită în libertate. An de an, fostul puşcăriaş şi-a propus să-şi spele trecutul lipindu-se, pentru „onorabilitate“, de câte o figură mai notabilă, de la generali de Securitate la foşti şefi de stat, de la personalităţi reale la făcături de scenă, cu toţii supuşi slăbiciunii banului, alimentat cu sârg din rezervoarele fraudelor comise, de zeci şi sute de milioane de euro. Anul acesta, obsesia sa pentru obţinerea de „respect“ la kilogram i-a depăşit limitele conspirativităţii, devoalându-i cras filiaţia pro-sovietică şi anti-românească.
Invitarea la Bucureşti a lui Mihail Gorbaciov, tartorul asasinatelor din decembrie 1989, chiar la locul crimei de acum 20 de ani, este o insultă nemăsurată la adresa tuturor românilor. Dacă ne gândim că evenimentul urma să fie asezonat cu instalarea preşedintelui de paie al Kremlinului, Mircea Geoană, prea-des navetistul de pe centura Moscovei şi „prostănacul“ lui Iliescu-KGB, care ar fi primit pe gură sărutul ţarului roşu „live“ pe scena Ateneului Român - alt afront ordinar - avem o viziune asupra megalomaniei care-i animă pe duşmanii României. Dar planul nu le-a ieşit. Geoană nu este preşedinte, Iliescu e gata arestabil şi Gorbaciov n-a mai venit. I-a fost frică să nu ajungă şi el la Târgovişte... Şampania pregătită pentru aniversarea lui Stalin la vila oligarhului roşu a rămas nedeschisă. Guşă a fugit în Austria cu platourile de saleuri, Freciu a fost reţinut pe Otopeni şi Popa e după gratii la Jakarta. Numai Tatulici a rămas la datorie, zdrăngănind la balalaikă. În faţa lui, pe scenă sau lafăindu-se în fotoliile de la Ateneu, conferindu-i o ultimă „onorabilitate“ mult visată devalizatorului FNI, o mulţime pestriţă se prostitua în direct lustruind la poleiala Realitatea TV.
La aceeaşi oră, în stradă, părinţii, fraţii şi prietenii tinerilor ucişi pe 21 decembrie 1989 plângeau, cuminţi, nebăgaţi în seamă de reflectoarele fabricii de minciuni a micului Stalin de Deltă. Câţiva anticomunişti îngânau la Baricadă din imnul Pieţii Universităţii: „Şi nici nu vă pasă, de cei ce nu mai sunt/ De cei ce vă acuză, de-acolo din mormânt...“. Anul 20 ar trebui să demonstreze că, dacă nu prostituatelor publice, măcar statului român îi pasă de cei ce nu mai sunt. Şi vinovaţii de crimele din decembrie sunt pedepsiţi. Nu în ultimul rând, în lumina recentelor dezvăluiri ale unor generali aflaţi în focul evenimentelor, în boxa acuzaţilor ar trebui să se afle, alături de Iliescu, şi invitatul „de onoare“ al lui Vîntu, tovarăşul Gorbaciov.
Asta dacă vom mai avea un stat român...

PS: Ce "glumite" au mai facut sclavii lui Vintu: "Basescu si Badea premiati la Zece pentru Romania". De ce nu "Vintu si Popa, miss Jilava 2010"?


Vezi si  GORBACIOV I-A DAT CU FLIT LUI VINTU LA "ZECE ANTI-ROMANIA"

No comments: