Pages

Sunday, December 20, 2009

GORBACIOV I-A DAT CU FLIT LUI VINTU LA "ZECE ANTI-ROMANIA". Romanii au scapat de afrontul de a-l gazdui pe tartorul asasinatelor din decembrie, invitat "de onoare", dupa 20 de ani, la locul crimei


Gorbaciov nu mai vine astăzi la sindrofia de vitrină a lui Vîntu de la falimentara Realitatea TV - aşa zisa Gala „Zece pentru România“. Sursele noastre - confirmate apoi şi de un comunicat oficial - ne anunţaseră încă de acum câteva zile că venirea lui Gorbaciov pe 21 decembrie este pe cale să se anuleze, din cauza situaţiei precare a celui care i-a plătit deplasarea, Sorin Ovidiu Vîntu. „Aş fi vrut să vin în România, dar nu pot; este cu adevărat un caz de forţă majoră. Vă spun asta pentru a înţelege că nu a fost o decizie uşoară, dar a fost SINGURA POSIBILĂ ÎN CIRCUMSTANŢELE ACTUALE“, se afirmă în comunicatul ultimului lider al URSS. „Circumstanţele actuale“ pe care le menţionează Gorbaciov nu au de-a face cu scuzele clasice invocate, de ordin medical, ci sunt acele „circumstanţe“ care i-au răcit şira spinării fostului puşcăriaş, care simte probabil din nou, cu simţul specific foştilor deţinuţi de drept comun, adierea rece a celulei.
Sursele noastre ne-au declarat că e posibil ca Ambasada Rusiei la Bucureşti să-l fi avertizat pe Gorbaciov că Vîntu urmează a fi arestat, după declaraţia recentă a procurorului general Laura Codruţa Kovesi, care a afirmat că „hotărârea de condamnare în dosarul FNI poate fi revizuită dacă apar fapte care nu au fost cunoscute de instanţă la soluţionarea cauzei“.
Or, după cum se ştie, Parchetul strånge din ce în ce mai multe probe după evenimentele recente legate de arestarea lui Nicolae Popa şi reţinerea lui Sorin Ovidiu Freciu (SOF), måna dreaptă a lui SOV, pe Otopeni, care conduc la ideea că laţul se va strånge în jurul mogulului şi pentru faptul că acesta este cercetat în dosarul privind favorizarea infractorului Nicolae Popa, interpusul său în jaful FNI. Gorbaciov nu putea risca să sufere un astfel de deficit de imagine asociindu-şi numele cu un personaj ca SOV, care încearcă disperat să achiziţioneze resurse de onorabilitate şi respect, cheltuind sume enorme din banii furaţi de la sutele de mii de oameni păcăliţi.
Gorbaciov avea în program şi o vizită acasă la Vîntu, cum s-a întâmplat şi în cazul unui alt invitat al mogulului, Henry Kissinger, care a primit 120.000 de dolari pentru a-i lustrui imaginea fostului expert în brânzoaice, pozându-se cu excrocul neprins încă (la vremea aceea). Conform surselor noastre, Cozmin Guşă urma să se ocupe de tăvile cu saleuri, iar Mihai Tatulici de artificii şi acompaniament la mandolină. În cazul de faţă, sutele de mii de euro nu au mai fost suficiente pentru a-l convinge pe Gorbaciov să meargă pe urmele „prostănacului“ Mircea Geoană, la „relaxare“, în „circumstanţele actuale“, menţionate mai sus, care consacră înfrångerea pe toate liniile, inclusiv politică, a clanului mogulilor filo-ruşi şi anti-Romånia. Fără îndoială, dacă circumstanţele nu erau cele actuale, cu Traian Băsescu din nou la Cotroceni, astăzi, pe scena Ateneului Romån s-ar fi jucat kazacioc în format de troikă la dublu, cu Vîntu, Voiculescu şi Patriciu, pe de-o parte, în tandem cu proaspăt juratul Geoană, Iliescu-KGB şi stăpånul lor de la Răsărit, Gorbaciov în persoană. Dar afrontul lui Vîntu la adresa Romåniei nu s-a împlinit prin aducerea celui mai important responsabil de crimele din decembrie 1989 chiar la locul faptelor sale. Criminalul sadic, rece şi calculat din spatele loviturii de stat din 1989, Mihail Gorbaciov, cel care a regizat cu ajutorul „turiştilor“ GRU şi KGB asasinarea controlată şi rănirea a mii de tineri romåni pentru a legitima dictatura lui Ion Ilici Iliescu, nu va mai „onora“ Gala celor „10 contra Romåniei“.
Conform scenariului, prezenţa lui Mihail Gorbaciov era programată să legitimeze „ungerea“ marionetei Geoană drept „ales“ al înaltei porţi a Kremlinului. Troika de moguli aroganţi era atåt de convinsă că îl va instala pe prostănac preşedinte încåt aranjase pånă şi detaliul simbolic al vizitei lui Gorbaciov, care ar fi trebuit să se îmbrătişeze cu Iliescu şi Geoană pe scenă pentru a primi sărutul ţarului roşu direct pe gură.
Scris de George Roncea 

Gorbaciov i-a dat cu flit lui Vîntu
Curentul - luni, 21 decembrie 2009
CURENTUL PDF

1 comment:

Anonymous said...

Se pare ca are probleme si Kissinger, nu a mai fost vazut in public recent, zvonurile indica un arest la domiciliu :

However despite several further, entirely separate, sources telling us that Kissinger is in jail, we have been specifically advised (as of 12th December) by authoritative inside sources that this IS NOT CONFIRMED. The position here is that when the authoritative source was asked to confirm this information, it was NOT confirmed. (This may be because he is 'no longer with us: see below). Had the source been able to confirm it, he would have done so, in conformity with the etiquette that we are told nothing officially: but if we establish information independently and then ask whether it is true, we are told: confirmed, not confirmed, or: we can neither confirm nor deny what you say.

For the time being, therefore, while we were naturally inclined to accept the accuracy of these reports about Kissinger, we cannot confirm them at the time of posting. Likewise, a report that Godfather Bush Sr.’s financial sorcerer-in-chief, Dr Alan Greenspan, was also arrested, cannot be confirmed at this time, either.

http://www.worldreports.org/news/251_47_trillion_lien_against_u.s._treasury_and__fed