Pages

Wednesday, November 25, 2009

SECRETELE MOGULILOR. Sondaj secret realizat în laboratoarele lui Vîntu dupa trocul Geoana-Crin: Băsescu învinge Alianţa KAZ-GRIVCO-FNI

Disperarea mogulilor agită „Coaliţia iepuraşilor“

Scris de
Victor Roncea

În timp ce perdanţii primului tur al alegerilor prezidenţiale se produc cu ruj pe buze în faţa camerelor de luat vederi, maşiniştii acestora, patronii trusturilor Realitatea-Caţavencu şi Adevărul, se întålnesc, tot la vedere, la vilele lor din cartierele burgheziei roşii, Primăverii şi Dorobanţi. Acţiunile lor conspirat-deconspirate trădează însă disperarea generalizată a mogulilor media. Fideli principiilor militare ale organelor lor de securitate privată, noii nomenklaturişti miliardari încearcă o diversiune clasică sintetizată de Sun Tzu în „Arta Războiului“: „Prefă-te slab cånd eşti puternic şi puternic cånd eşti slab“, cel din urmă fiind cazul lor. „Curentul“ a reuşit să afle ce stă în spatele manevrelor tactice ale Coaliţiei ticăloşiţilor. Să ne explicăm: dacă fostul liberal Crin Antonescu afirma în campanie despre Mircea Geoană că este „iepuraşul lui Hrebenciuc“, iar moştenitorul lui Iliescu îi replica maliţios trădătorului lui Brătianu că este „iepuraşul lui Patriciu“, ieri cei doi au parafat, caraghios, o adevărată „Coaliţie a iepuraşilor“, în care lupii şi vulpile bătråne se împuiază, însă, printre tufişurile din strada Paris.
Tot ieri, aparatul informativ specializat al lui Sorin Ovidiu Vîntu a lăsat să-i „scape“ - pentru a doua oară în numai două zile - pe un site la care este acţionar prin intermediari, că s-a întreţinut cu „arhitectul“ Coaliţiei anti-Băsescu „despre afaceri“, la căsuţa sa cu vedere spre Piaţa Quito şi, pe vremuri, spre ferestrele Ambasadei Cubei şi cu accesare pe două părţi, şi dinspre strada Paris, şi dinspre strada Praga. Tot ieri, premierul-fantomă al guvernului GRIVCO, Klaus Iohannis, susţinea că este dispărut în ceaţă chiar la Paris, oraşul, deşi alte surse, independente, afirmau că se află într-o excursie organizată, la Berlin. În slalom printre toate numele de capitale europene, oligarhul Dinu Patriciu a reuşit să adaste la poarta mogulului Sorin Ovidiu Vîntu după ce cu o zi înainte îi convocase la vila sa din Primăverii, pretins sediu al Fundaţiei Dinu Patriciu, pe santajistul „Ziua“ Sorin Roşca Stănescu, pe fostul angajat Rompetrol Teodor Viorel Meleşcanu şi pe fostul premier penal Adrian Năstase. Portdrapelul corupţiei PSD, care îl scutise pe nabab de plata unor datorii de 725 milioane de dolari în 2003, transformându-le în acţiuni şi amânând cu şapte ani plata lor, a declarat lacunar că şi-a vizitat „un prieten“. Să tot devii miliardar cu astfel de prieteni... Informaţia a fost „sifonată“ public - culmea! - printr-o publicaţie de bază în campania de minciuni a Trustului SOV - „Academia Caţavencu“, la care acţionarii deontologi în civil au fost îmbogăţiţi peste noapte de acelaşi Dinu Patriciu pe care, chipurile, îl „dădeau în gât“, profesionist. Miza „dezvăluirii“ întâlnirii „de culise“ asezonate cu fotografii de filaj paparazzian, preluată pentru picanteria personajelor şi răspândită rapid fără comentariu critic, este exact contrară celei crezute de naivi. Personajele implicate în ambele fonfleuri de presă sunt cadre specializate în informaţii care nu comit indiscreţii decât dacă vor. Din această perspectivă, deducem că protagoniştii doresc să pară mai tari decât sunt, că fac şi desfac guverne din umbră, că sunt mogulii triumfători de deasupra României, că Băsescu - catalogat de cei doi moguli drept „comunistoid“ şi „cretin“ - ar trebui să tremure de frica miliardelor lor de euro şi a maşinăriilor lor de dezinformare şi manipulare în masă. Stratagema lor boantă se întoarce însă împotriva propriilor interese: românii sunt scârbiţi de aranjamentele din spatele uşilor închise şi aroganţa mogulilor cu Bentley-urile lor aurite.

Sabotaj la Băsescu

După cum vă spuneam la început, Realitatea media este cu totul alta - şi publicul trebuie să fie deja avizat că nimic din ce vede pe canalele mogulilor, la Realitatea sau Antene, nu este real. De altfel, ieri s-a observat din nou deformarea adevărului de către cele două trusturi. Precizările preşedintelui Traian Băsescu pe tema întâlnirilor mogulilor, transmise de la sediul său de campanie la ora 18.00, au fost sabotate şi obliterate de televiziunile de pseudo-ştiri. În schimb, Realitatea i-a rezervat un spaţiu special de lăbărţare preşedintelui prostănacilor, Mircea Geoană, pentru a-şi povesti toate amintirile pe care le are despre soacra sa, celebra Margareta Costea, unde se duc banii de campanie ai PSD, conform informaţiilor fostului ziarist Bogdan Chirieac.
Transmis în direct doar de blogării independenţi şi de site-ul său, www.basescu-live.ro, Traian Băsescu nu a ezitat să-i asemuiască pe moguli cu nişte rechini hulpavi care se învârt avizi de sânge în aşteptarea înhăţării prăzii: Preşedinţia României şi, prin ea, statul român. Şi le-a dat şi o veste proastă, în finalul transmisiei pe Internet: pe 6 decembrie, mogulii vor fi loviţi de înfrângerea suferită ca urmare a votului popular şi se vor învârti în continuare, însă într-un ţarc bine închis.
Ce nu ştia ieri preşedintele este că sarabanda întâlnirilor curat-murdare masca disperarea lor. Conform informaţiilor „Curentul“, agitaţia „la vedere“ a mogulilor care, în ciuda dosarelor lor penale şi a zecilor de amânări în instanţă, încă mai speră să scape de justiţie prin acapararea puterii, se datorează unui sondaj secret efectuat de Insomar după anunţul făcut de Crin Antonescu, prin care dă Partidul Liberal pe mâinile lui Ion Iliescu şi ale moştenitorului comunismului, Mircea Geoană. Sursele noastre afirmă - şi realitatea o va confirma în curând - o cădere spectaculoasă a aşteptărilor artizanilor Coaliţiei Roşii anti-Băsescu. Pe lângă electoratul autentic liberal, care, scârbit de profanarea memoriei Brătienilor, îl va vota pe Traian Băsescu, alte părţi importante din societate, care nu s-au exprimat la primul tur de scrutin, se mobilizează pentru preşedinte, fidele idealurilor anticomuniste, rezultatul sondajului fiind foarte asemănător celui de la Referendumul anti-Băsescu din 2007. Valul popular de simpatie pentru Băsescu va mătura din nou interesele oculte ale mogulilor. Adevăr şi Realitate.
Comentati la

3 comments:

Anonymous said...

daca poti sa pui in dreapta si inregistrarea asta sa fie la loc de cinste alaturi de "marii jurnalisti" ai patriei(SRS si BC)

http://www.trilulilu.ro/contrasens/fc503476cf5634

o discutie intre Adrian Popa si nistorescu

Anonymous said...

Electoratul "autentic liberal" la care te referi banui ca este acel electorat care crede in asa numitele "valori liberale si nationale". Intre timp "national" a zburat de mult de langa "liberal" iar liberrrrrral s-a moderrrrnizat devenind de stanga. Adica prefera un loc caldut in birocratie, crede in indatorare si import de marfa proasta, cea mai voioasa varianta a sa fiind comerciantul de piei de clotza chinezeasca.

Ma si mir de unde atata naivitate la voi in fata aliantei naturale PNL-PSD (la nivel conspirativ asa numita alianta Grivco). Caci aceasta alianta este NATURALA.

In schimb acei votanti liberali autentici ar fi putut sa-si dea seama mai demult de realitate. Totusi nu au facut-o. Poate din loialitate fata de istoria partidului, poate din naivitate.
Totusi dincolo de orice ar trebui sa aiba taria sa spuna ca "sunt roman inainte de a fi liberal sau pesedist".
Avand in vedere ca romanizarea PNL si a PSD este in acest moment o imposibilitate (s-a vazut perfect la dezbatere cine sunt "sustinatorii" celor doi candidati - mai mult alogeni, mai mult sau mai putin colorati) alegatorilor romani ai celor doua partide nu le ramane decat un singur lucru demn de facut, anume abandonarea totala a celor doua partide. Daca acest lucru nu se va intampla Romania va ramane in continuare mica, slaba, saracita - in JAF la toti strainii.

In aceste conditii strainii vor putea fi exonerati. Adevaratii VINOVATI VOM FI NOI, SI NUMAI NOI. Noi, nu altii.

Singura speranta ramane in Dumnezeu si mintea de pe urma.

Anonymous said...

Super link-ul. Merita facut cunoscut. Nu stiu cum sa intaresc asta. Ce animal jegos acest nistorescu, ce porcovan. Asta e "presa"? Astia sunt formatorii de opinie? Cum baiatul incerca sa calmeze situatia, cum parea mai slab atunci se repezea nistorescu mai tare. Sa-l ingenuncheze, sa-l distruga, sa stearga cu el pe jos.
Ce animal.