Pages

Monday, November 23, 2009

EXCLUSIV.INTERVIU VIDEO - Cum a mijlocit Klaus Iohannis dispariţia definitivă a trei copii orfani. Mesajul bunicii copiilor catre Traian Basescu - NOU

Scris de Victor Roncea

Propus de PNL şi PSD pentru şefia unui guvern imaginar, Klaus Iohannis este acuzat de trafic internaţional de fiinţe umane de către bunica a trei copii dispăruţi via o adopţie dubioasă intermediată de actualul primar al Sibiului. Ziarul „Curentul“ se află în posesia unei înregistrări video pe care am pus-o la dispoziţia opiniei publice pe site-ul nostru, www.curentul.ro, în care bunica celor trei copii, Maria Iliuţ, face declaraţii fulminante, istorisind dispariţia copiilor şi învinovăţindu-l direct pe Iohannis de această afacere necurată. Directorul publicaţiei „Justiţiarul“, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, care a investigat acest caz în amănunţime, afirmă la råndul său într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Romåniei, Traian Băsescu, documentată cu mai multe dovezi, că Iohannis se face vinovat de următoarele: trafic de fiinţe umane, trafic de influenţă şi luare de mită, evaziune fiscală, rapt imobiliar, abuz de putere şi corupţie în gestionarea banului public şi atentat la siguranţa naţională, pentru legăturile sale subterane cu o putere străină.
Tragedia familiei Iliuţ începe cu anii 1990-1991, când, profitând de dispariţia prematură a părinţilor celor trei copii, apare pe fir inspectorul şcolar Klaus Werner Iohannis. Acesta, împreună cu soţia, Carmen Georgeta Iohannis, au intermediat la vremea respectivă mai multe adopţii de copii din judeţul Sibiu pentru cetăţeni canadieni şi americani. De aceşti copii nu se mai ştie nimic astăzi, afirmă „Justiţiarul“. Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii din Camera Deputaţilor a cercetat acest caz, şi în anul 2004 a fost audiată chiar Maria Iliuţ, bunica a trei fraţi adoptaţi de o familie de canadieni pe filiera Iohannis, împreună cu încă o fetiţă în vârstă de doar două luni. Solicitat de Comisia respectivă să se prezinte la audiere, Iohannis a refuzat, sfidând Parlamentul României. Maria Iliuţ i-a înmânat personal fostului preşedinte Ion Iliescu un memoriu în care arăta implicarea lui Iohannis în dispariţia nepoţilor săi, dar fără niciun rezultat. Puţin i-a păsat lui Iliescu de copiii altora. Doar el nu are copii! Nici Iohannis nu are copii, dar „bine“ că i-a vândut pe ai altora, constată cu dezamăgire Albin Marinescu. Pe lângă probele depuse la dosar, jurnalistul îl informează pe preşedinte că deţine probe suplimentare şi că există şi martori dispuşi să dea declaraţii privind implicarea directă a soţilor Iohannis în traficul internaţional de copii. Până atunci, „Curentul“ vă oferă, în exclusivitate, pe site-ul ziarului - sau mai jos - , un interviu video incendiar, in doua parti, cu bunica celor trei copii dispăruţi.



Sursa: CurentulTV


Comentati la

No comments: