Saturday, November 28, 2009

NASTASE a facut plangeri penale jurnalistilor CURENTUL iar BASESCU da in judecata Gardianul si pe PATRICIU pentru filmul trucat si ticalosie

Dupa ce cand eram la "Ziua" Ion Iliescu, pe atunci presedinte, m-a amenintat ca ma da in judecata pentru ca am publicat date provenind de la celebrul scriitor anticomunist Vladimir Bukovski, extrase din arhivele KGB, privind legaturile sale conspirative cu alti complotisti anti-Romania (vezi ILIESCU-KGB si dosarele Gorbaciov-Bukovski, o ciorba care fierbe iar), acum aflu ca prim-bloggerul PSD, Adrian Nastase, ameninta ca face plangeri penale si da in judecata ziarul "Curentul", pentru ca a publicat informatii veridice provenind posibil din arhiva SRI. Asta-i buna!
De cealalta parte, presedintele Basescu, lezat de manevrele rusoilor Patriciu-Vintu-Voiculescu, a anuntat azi ca da in judecata ziarul Gardianul si pe filfizonul de Snagov, Dan Costache Patriciu, vecinul lui Sorin Rosca Stanescu, pentru campania agresiva si calomniatoarea dusa prin filmul trucat si difuzat obsesiv de Antene si Realitatea TV.
Maine le voi face o noua placere si voi difuza inca o inregistrare despre cum se fac campaniile "pline de respect" ale mogulilor. Pentru ca e duminica nu voi cita din noua stenograma mizerabila prin limbaj si continut si pe care nu poate sa o conteste nici un SRI data fiind autenticitatea de netagaduit a personajelor care se produc audio.

Pana atunci sa vedem ce zic "arogantul", "prostanacul" si "carpa kaghebista":

Arogantul: Dupa aparitia filmuletului cu Basescu lovind un copil, in campania prezidentiala din 2004, Curentul – un ziar care, se pare, are un rol important in campania negativa a candidatului Basescu, publica un articol, semnat de cunoscutul ziarist de investigatii, D.P. (oare Dinu Patriciu? - nota mea), intitulat ”Pretul marii tradari nationale”, in care, invocandu-se o nota a SRI, este mentionat si numele meu in legatura cu diverse tampenii.

Voi solicita SRI sa confirme sau sa infirme nota invocata si, pe baza raspunsului, voi actiona in instanta pe autorul articolului si ziarul, in conformitate cu legea.

Ceea ce a publicat astazi Curentul, cumparat – se pare – de o politiciana pretuita mult pentru relatiile sale cu Cotroceniul – reprezinta minciuni jenante. Serviciul roman de informatii a dat un cumunicat aratand falsitatea surselor invocate. Pe aceasta baza , am facut o plangere penala impotriva autorilor.

Prostanacul: Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că publicarea documentelor atribuite SRI privind discuţii între liderii PSD privind campania electorală reprezintă "o intoxicare de presă şi o lovitură de campanie".

Întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, cum comentează apariţia şi publicarea stenogramelor SRI privind discuţii între liderii PSD cu privire la relaţiile acestora cu oameni de afaceri precum Sorin Ovidiu Vântu sau Dan Voiculescu, Mircea Geoana a afirmat ca acestea sunt "o intoxicare de presa".

"Eu cred în instituţiile statului român, eu cred că faptul că purtătorul de cuvânt al SRI a ieşit public şi a infirmat oficial aşa-zisele note şi aşa-zisele stenograme trebuie să pună punct acestei discuţii. Este o intoxicare de presă şi o lovitură de campanie", a spus Geoană.

Carpa kaghebista: Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, că documentul apărut în presă şi atribuit SRI reprezintă "o făcătură ordinară", el precizând că nu a avut niciodată discuţii pe temele relevate sau cu persoanele la care fac referire respectivele stenograme.

"Am prins numai un fragment, aseară, la «Naşul» - care se comportă de o manieră execrabilă acest individ. E o făcătură ordinară. Niciodată nu am avut, noi, în trei, vreo discuţie, şi mai ales cu asemenea teme. E o făcătură ordinară. Altceva nu am ce să comentez", a spus Iliescu, răspunzând unei întrebări.

Basescu da in judecata pentru minciuna si ticalosie ziarul Gardianul si pe Dinu Patriciu

MEDIAFAX: "Pentru minciună şi trucarea unor filmări îl dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul "Gardianul". Fac acest lucru pentru că au prezentat un film trucat. Înainte de orice, cred că presa care a introdus în circulaţie un film trucat ar trebui să răspundă în mod elementar la câteva întrebări. În primul rând, dacă înainte de a introduce filmul în circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul Naţional de Expertiză", a arătat Traian Băsescu.

El a mai întrebat conducerea cotidianului Gardianul dacă măcar după introducerea în circuitul public a "unui film trucat a avut curiozitatea" să facă o expertiză a acestui film şi, în caz afirmativ, să facă public rezultatul.

Băsescu a apreciat că la 20 de ani de la Revoluţie românii nu mai pot fi păcăliţi sau manipulaţi cu filme trucate, în care este amestecată viaţa unui copil. "Un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare doar în interesul candidatului Mircea Geoană, utilizându-se pentru aceasta filme trucate. Nu vreau să mă întreb cum s-ar fi simţit oricare dintre noi, dacă în această situaţie ar fi fost un copil al nostru", a mai spus Bîăsescu.

El a opinat că, în ultimele zile ale acestei campanii, "a ieşit la suprafaţă toată mizeria din spatele lui Mircea Geoană". "O mizerie pe care eu, în 2004 o calificam a fi sistemul ticăloşit. Şi am văzut ieşiri publice ale domnului Patriciu, la Realitatea TV, domnul Patriciu care în timpul lui Iliescu şi al lui Năstase, a fost beneficiarul privatizării Rompetrol şi Petromidia. L-am văzut pe domnul Vântu, cel care a escrocat peste 350.000 de români, care au rămas fără case, fără bani", a adăugat Băsescu.

De asemenea, el a mai susţinut că nici trustul lui Dan Voiculescu nu rămâne mai prejos în "denigrare şi atacuri la persoană" şi a apreciat că folosirea trusturilor de presă în favoarea unui singur candidat este necinstită. "Obiectivele acestor rechini ieşiţi la suprafaţă, Voiculescu, Vântu, Patriciu, care manipulează conştiinţe prin trusturile de presă sunt legate de ceea ce nu au putut să înhaţe în timpul liniştii garantate de Iliescu, Adrian Năstase şi Geoană, ca ministru de externe, şi sunt flămânzi să smulgă noi bucăţi de pradă din economia românească", a conchis Băsescu.

1 comment:

mihailt said...

Uite mai frate Victor Roncea cum face acest inselat de duhuri rele Klaus Johaniss ecologie la Sibiu:
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/afacere-pe-bani-publici-la-sibiu-45-de-milioane-de-euro-dati-pentru-aqua-park-143671.html
Iata cum il inseala duhurile rele sa foloseasca banii publici.
Preabunul Dumnezeu si Maica Sa si Sfintii sa ne pazeasca sa vina acesta prim-ministru!