Pages

Friday, November 27, 2009

SCANDAL IN MISA. Un mesaj de sustinere a lui Geoana, atribuit lui Bivolaru, starneste controverse aprige. Bivolaru, garantat de Gusa-Vanghelie? UPDATE

MESAJ DE LA GHIDUL NOSTRU SPIRITUAL

IN LEGATURA CU ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 6 DECEMBRIE 2009:

"PENTRU CA SCOALA NOASTRA DE YOGA SA NU MAI FIE PERSECUTATA, VANATA SI OAMENII DE LA CURSURI SA NU MAI FIE IN PERMANENTA PONEGRITI SI PERSECUTATI PE NEDREPT, VREM SA FACEM PACE CU CEI DE LA P.S.D. SI CA URMARE IL VOM SUSTINE PE CANDIDATUL LA PRESEDINTIE MIRCEA GEOANA."

Acesta este mesajul atribuit liderului MISA refugiat in Suedia, Gregorian Bivolaru (foto recenta), postat pe un grup de discutii afiliat yoghinilor si care a starnit o disputa apriga intre membrii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut. Unul dintre fostii avocati ai lui Gregorian Bivolaru, Mihai Rapcea, a replicat acid, contestand autenticitatea lui.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Eu unul nu voi vota cu Geoana. Se dovedeste inca o data ca MISA este controlata de securisti. Sunt liber sa ascult de glasul ratiunii. Nu trebuie sa sacrificam soarta unei tari de dragul "pax pesedista", oferita de Gusa...

Sunt scarbit de lasitatea si machiavelismul celor care au decis aceasta abdicare de la orice principii morale. Daca asta a ajuns yoga si MISA in Romania, mai bine sa dispara si sa o luam de la zero. Degeaba atata cunoastere si metode minunate, daca moral nu avem verticalitate. In curand vom incepe sa lingem unde am scuipat...

Imi pare rau, dar nu pot crede ca acest mesaj vine de la GREGORIAN BIVOLARU pe care il cunosc eu. Iar daca intr-adevar acest mesaj vine de la el, va rog sa il anuntati ca este o MARE GRESEALA pe care o face, si ca risca sa piarda si ultimul dram de incredere pe care cursantii yoga il mai au in persoana lui si in ceea ce el ar trebui sa reprezinte.

Mihai Rapcea

În data de 27 noiembrie 2009, 21:43, shiva mahakala a scris:

Draga Mihai,

Nici unul dintre discipolii lui Iisus nu a fost indemnat sa ia sabia, iar cand unul din discipolii sai a taiat urechea unuia dintre soldati, Iisus si-a facut timp sa i-o lipeasca la loc intr-un mod miraculos. Oare de ce?
Practica spirituala consecventa ne largeste orizontul altminteri destul de limitat pentru un om obisnuit. Daca vrei sa te vindeci de cancer, dar nu crezi in vindecare, nu vei reusi. Se vindeca mai degraba un om simplu plin de credinta decat un intelectual care cunoaste pe dinafara totul despre boala. Ghinion, caci din cauza asta el nu vede decat operatia sau moartea, stiinta nu are explicatie pentru vindecarea miraculoasa.
Daca nu credem ca pe aceasta planeta omenia mai are vreo sansa, oricat de firava ar parea, sigur ne vom indrepta catre implinirea profetiei de la Fatima. Poate nici in ea nu crezi, desi au fost evenimente MIRACULOASE cu peste 70 000 de martori.
Merita si aceasta propunere de impacare, oricat de imposibila si de compromis ti se pare, MACAR LE DAM EXPLICIT O SANSA. Nu a zis nimeni ca aderam la principiile si politica psd-ului. Daca toate variantele sunt un rau mai mare sau mai mic, daca cu basescu avem biometricele, vaccinurile etc., macar Geoana e prima data. Daca am crede cu intensitate TOTI, cine stie? Poate Dumnezeu face miracolul pe care il asteptam. Cu Basescu nu l-a facut. Imbinand logica cu credinta, merita experimentul Geoana. Daca pana acum ne-au dezamagit toti pe care i-am sustinut, nu inseamna ca va fi asa la infinit! Am putea spune ca nici acum nu va fi altfel. Dar daca o spunem, SIGUR nu va fi altfel. Daca ii dam insa o sansa, EXISTA O PROBABILITATE NENULA ca lantul "vicios" sa cada, sa se rupa in sfarsit. Iar daca nu se va petrece aceasta, vom fi cu un pas sau cu 10 000 si mai aproape de momentul ruperii lantului.
Regimul respins de Dalai Lama si tibetani este unul explicit comunist. Si acceptarea lui ar fi avut o alta semnificatie. La noi, fatzada e democratia. Nu acceptam un regim comunist explicit. Trebuie sa credem ca unii se vor fi luminat sau se vor lumina in timp mai mult sau mai putin sau ca au si ei un sambure de omenie, un suflet care poate fi trezit. Mihai Viteazul, pana intr-un punct s-a aliat si cu turcii si cu ungurii si cu viena si a stiut cand sa renunte la paharul rusinii. Mircea a platit si el tribut turcilor, cu anumite conditii. Stefan la fel. Decebal a incheiat pace cu traian dupa primul razboi pt a-si reface fortele. Noi pana acum doar ne-am tot luptat. E timpul si pentru pace, poate ca in 3 ani nici nu va mai conta cine e la putere, dar va conta daca am avut conditii si am fost lasati in pace sa ne desfasuram in liniste practica spirituala.

Sa iti pierzi asa, subit increderea in ceea ce ai considerat a fi spiritual arata ca nu ai trait prea multe miracole in viata ta ca sa realizezi omnipotentza lui Dumnezeu. Tu chiar crezi ca Dumnezeu este unul conformist? Solutiile lui pot parea de neinteles. Francisc de Assissi a fost un nebun? Nu. Nonconformist - da. De ce? Intreaba-l pe Dumnezeu, care e cel care l-a inspirat pe Francisc... S-a dus la un papa bolnav si inconjurat de fiinte care respingeau cu totul calea lui Francisc - si totusi a reusit sa fie recunoscut. Daca, de ex. - ca tot vrei logica - in viata unuia din psd s-ar petrece un miracol, o vindecare etc. prin cineva persecutat pana atunci, exista vreo sansa sa il priveasca altfel de atunci inainte? Deci chiar si pt logica exista exemple pro solutia Geoana... Ce se va petrece si cum, asta Dumnezeu o stie. Daca Geoana e sa fie sustinut, inseamna ca a venit vremea miracolelor. Si eu cred cu toata fiinta mea in ele pt ca am avut parte de asa ceva in viata mea. Acum totul depinde de cat de multi vom crede si cu ce intensitate.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Amintim celui de la care a venit mesajul urmator: "PENTRU CA SCOALA NOASTRA DE YOGA SA NU MAI FIE PERSECUTATA, VANATA SI OAMENII DE LA CURSURI SA NU MAI FIE IN PERMANENTA PONEGRITI SI PERSECUTATI PE NEDREPT, VREM SA FACEM PACE CU CEI DE LA P.S.D. SI CA URMARE IL VOM SUSTINE PE CANDIDATUL LA PRESEDINTIE MIRCEA GEOANA."

Urmatoarele lectii istorice SEMNIFICATIVE care ar trebui avute in vedere atunci cand se iau decizii cu privire la anumite actiuni politice:

Crestinismul si crestinii au fost persecutati, vanati si martirizati si injositi vreme de secole si totusi nu au cedat, nu au acceptat minciuna in locul Adevarului. Si iata ca astazi Crestinismul este religia biruitoare de pe Pamant.

Tibetanii si conducatorul spiritual al acestora, Dalai-Lama, au refuzat sa abdice de la principiile lor anti-comuniste si nu au votat niciodata cu comunistii doar pentru a fi lasati in pace. Si iata ca totusi supravietuiesc, si chiar reusesc sa isi promoveze invatatura.

In Romania, Miscarea Legionara, miscare de sorginte crestin-ortodoxa prin definitie, prin promotorii ei, a refuzat pana la sacrificiul suprem al membrilor ei (multi dintre ei martirizati in inchisorile comuniste) pactul cu Satana cel rosu (comunismul).

Doar aceasta verticalitate morala, care da forta convingerii in ideea de Bine si Adevar, este de natura sa faca sa reziste in ciuda oricaror vicisitudini si adversitati o miscare spirituala. A abdica de la principii este lucrul cel mai daunator pentru o grupare spirituala.

Un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor nostri, celor care ne fura de 20 de ani. Celor care ne rapesc viitorul nostru si al copiilor nostri. Un vot dat criminalilor ramasi nepedepsiti.

Sufletul imi este plin de amaraciune cand scriu aceste randuri. Acel mesaj, acel indemn la vot pentru PSD este o abdicare de la insusi crezul in renasterea neamului romanesc, in misiunea spirituala a Romaniei. Cum as putea sa-i votez pe cei fara de Dumnezeu, pe homosexuali si pe masoni?

"Murim mai bine-n lupta
Cu glorie deplina
decat sa fim sclavi iarasi
in vechiul nost` pamant..."

Cu regret,
Mihai Rapcea

From: Petru Lucian Milea
Subject: [depindedenoi] Geoana
To: depindedenoi@yahoogroups. com
Date: Friday, November 27, 2009

Am auzit un zvon, cum ca Geoana n-ar fi asa de rau cum a fost Nastase pe vremuri... ba chiar c-ar promite sa fie mai bun decat Basescu...
Revin cu detalii cand aflu ceva mai clar... sau daca stie altcineva cum e, sa ne zica si noua.

Mihai Rapcea

to depindedenoi




Alo!!! Ai vazut cumva cine ranjeste din spatele lui Geoana?
Bunicutza cu mainile patate de sangele tinerilor omorati din ordinul ei la mineriada, poponarul de Nastase, care a dat ordin sa fie prigoniti yoghinii, Vanghelie, model de cultura si spiritualitate... Culoarea ROSIE comunisto-pesedista nu iti spune nimic? Cati ani ai? Ai apucat ceva din regimul de dinainte de 89 ? De ce nu te inscrii in PSD, ca sa il ajuti si sa il sustii cu idei bune pe Geoana, atunci cand vor fura ce mai e de furat? Si ce te faci daca vine mesaj de la Grieg ca el nu il sustine pe Geoana? Totul e relativ, mai putin increderea in maestru, nu? Ai cumva o definitie mai buna a fanatismului? Crezi ca asta este scopul exercitiului democratic numit vot ?

Poate ca nu ar fi fost rau ca dreptul la vot sa fie conditionat de un mic examen psihiatric...


PS: Hmm... Masoneria si-a retras sprijinul acordat actualei puteri?! De cand am ajuns sa actionam la unison cu masoneria?! Nu cumva ar trebui ca MISA sa isi schimbe denumirea in Loja cavalerilor de MISA, daca tot actioneaza la UNISON cu mult hulita masonerie ?

Klaus Iohannis, un alt mason spre Palatul Victoria, dupa Adrian Nastase?

Foarte mulţi analişti politici şi ziarişti susţin că susţinerea largă din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis se datorează faptului că este membru al masoneriei. Coordonarea perfectă a lui Geoană-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la funcţia de premier se datorează ordinelor primite de la Marea Lojă Naţională a Românei, condusa de un fost consilier de-al lui Adrian Nastase. De fapt, asistăm la un război între masoneria care stapaneste politicul şi "insubordonatul" Traian Băsescu... Klaus Iohannis nu este un sfânt paraşutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale şi transnaţionale sub oblăduirea unor personalităţi puternice ale masoneriei române.


În data de 27 noiembrie 2009, 21:18, Petru Lucian Milea a scris:

Si eu am fost sceptic, de cand am auzit acest zvon... Acum, daca am primit acest mesaj, nu exclud posibilitatea sa fie adevarat. Dar poate ca nu este. Daca totusi mesajul este de la Grieg, presupun ca stie el ce face si de ce...
Am scris mesajul ala, ca sa verific zvonul... inca nu consider ca l-am verificat.

Presupunerile tale cu securitatea si cu Gusa, mi se par hazardate... prima mi se pare chiar aberanta!
A doua mi se pare putin probabila, desi nu stiu sigur (n-am mai vorbit/corespondat cu el de mai bine de un an).

Oricum, la capitolul "securitatea" se pare ca ai o mica problema: proiectezi securisti peste tot unde nu poti accepta ceva, dar colaborezi cu unii dintre ei zi de zi (vezi Noua Dreapta, Roncea etc.). Si despre mine si despre altii ai lansat zvonuri ca sintem securisti atunci cand am recomandat sa se voteze Vadim, ca pedeapsa ca PD-L-ul a introdus cipuri in pasapoarte si buletine... Nu sint suparat pe tine pentru asta... dar ar fi bine sa incerci sa te obiectivezi, spre binele tau. In viziunea ta actuala, se pare ca oricine are alta opinie e "securist".

Cat despre abdicarea de la principiile morale a celor care ar fi decis ce-or fi decis... ma abtin, ca nu-i cunosc si nu stiu care le sunt principiile morale. Dar e posibil ca ei sa aiba alte principii morale decat ale tale, ceea ce nu-i musai sa fie rau.

Oricum, ca tot veni vorba de principii morale, atat Geoana, cat si Basescu sint mult mai departe de ele decat majoritatea persoanelor cunoscute de noi. Basescu a si dovedit-o, ca presedinte. Geoana a facut multe gainarii (faza cu apartamentul din SUA, cele cu soacra, cu cumnatul etc.), dar trebuie sa recunoastem ca nu s-a ridicat la nivelul furaciunilor si abuzurilor lui Basescu&co (flota, asfaltarile, gripele, cipurile etc). E drept ca "prostanacul" n-a avut ocaziile "marinarului"... Deci nu e vorba de morala in relatia cu ei, ci de a alege "cel mai mic rau". Care e ala? Asta decide fiecare dupa "principiile lui morale".

Poate ca o sa-i trimita cineva lui Grieg ce ai scris in mesaj sau poate nu... dar un lucru e clar: ce ai scris nu-ti face deloc cinste, chiar daca ai sufletul plin de amaraciune, dupa cum zici!

Ce-ar fi sa aplici PREZUMTIA DE NEVINOVATIE inainte sa acuzi pe ORICINE? ca doar esti avocat...
Esti asa de sigur ca detii cunoasterea BINELUI ABSOLUT? De la mine se vede bine ca N-O DETII inca!
Ma bucur pentru tine si pentru altii ca nu te-ai facut judecator, ca ai fi avut multe victime pe constiinta.. .

Sent: Fri, November 27, 2009 10:32:15 PM
Subject: Re: [depindedenoi] Mesajul lui G

Aceleasi vechi sofisme marca MISA. Cad ca esti maestru la intors vorba. daca intr-adevar se adevereste mesajul, si daca e totul relativ, si daca oricum nu avem cu cine vota, de ce nu ne-am retrage intr-o spirituala neutralitate si nu ne-am prezenta la vot ?! Altfel, daca PSD-ul e bun si impaciuitor, hai sa ne impacam si cu masoneria, si cu satanistii, si cu homosexualii. Ce, zici, ne inscriem la baietzii cu sortuletze ?

Cat despre faza cu acuzele de securism, nu mi-e clar daca esti unul dintre ei, dar este evident ca te-ai comportat ca unul, cand ai venit prin randurile manifestantilor la mitingul anti-cip de la universitate, vorbind de la om la om ca sa fie votat Vadim si Becali, fara sa discuti in prealabil cu noi, organizatorii mitingului. Se vede treaba ca unii au tendinte ciudate si le cam place sa lucreze pe la spatele altora...


6 comments:

Anonymous said...

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5854:clanul-geoana-a-umplut-de-sange-un-om-care-isi-apara-locuinta-si-i-a-terorizat-familia&catid=2:politica&Itemid=6
CE PARERE AVETI ?
OARE FILMULETZUL DIN GARDIANUL SA AIBA O LEGATURA CU ACEASTA POVESTE?
OBSERVATI VA ROG NUME, FAPTE IN DETALIU PLUS SEMNATURI !
LECTURA PLACUTA CU TOATE CA NU ESTE !

www exmisa ro said...

Adica ce vrei sa spui?
Minunata fitzuica Necenzurat, care de citeva luni preia la greu articole de pe www.yogaesoteric.net, siteul oficial al MISA scrie de rau despre Geoana, noul "idol" al MISA.

Anonymous said...

sunt cursant, Alexandru
consider ca sunt un om liber , copil al lui Dumnezeu si ma voi exprima liber:

personal nu cred ca acel mesaj e da la dl Bivolaru, este mai degraba un fals facut de catre cei care conduc MISA actualmente (excluzand aici persoana dl Bivolaru, izolat de cei de aici in Suedia); altfel nu pot sa inteleg de ce lingem acolo unde am scuipat.

personal cred ca sunt persoane interesate in MISA de a se mentine dosarele impotriva dlui Bivolaru , prin revenirea la putere a cohortei rosii comuniste din PSD si PNL , pentru ca si acesti yoghini se pare ca au prins gustul puterii, de a fi adulati de catre cursantii mici.

pentru a crede ca asta e mesajul de la Grieg ar trebui sa vad o inregistare video clasica (nu digitala) in care el spune asta

pacat ca MISA a fost penetrata la varf de structurile lojelor masonice rosii ale comunistilor

va urma acum razbunarea unor oameni de teapa lui Nastase , care a recunoscut public ca ar fi pierdut din cauza noastra ca l am sustinut pa Basescu.

in clipa asta cursantii de la MISA trebuie sa ceara celor din conducerea actuala explicatii si parasirea functiilor detinute, cei care au promovat acest mesaj antilibertate.

se spune ca Basescu nu a facut nimic pentru noi? a facut , am fost lasati in pace de noua putere. Basescu in primul rand trebuia sa-si apere propria piele in lupta cu comunistii, darnite sa se mai ocupe de niste yoghini care habar nu au sa aiba vizibilitate sociala.

ma intreb oare cei care spunem ca mesajul e un fals vom fi dati afara de la cursuri?

Lama Esoteric said...

MESAJUL RESPECTIV E UN FALS! :)))

Unknown said...

E un mesaj ZEN ;) Ia sa vedem cine mai pica la test...

Anonymous said...

Mai degraba e un mesaj ZEN ;-)
Ia sa vedem, cine mai pica la test...