Pages

Thursday, November 26, 2009

DOVADA TRUCAJULUI VIDEO REALITATEA TV - ANTENA 3 - GARDIANUL. Facatura lui Patriciu si Vintu cu lovirea unui copil de catre Basescu este de mantuiala

DOVADA TRUCAJULUI EXPLICATA PRIN VIDEO SI FOTOGRAFII



Adevarul este acesta: Iliescu a ucis romani. Si in 1989 si in 1990


TRUCAJUL CARE TRADEAZA DISPERAREA MOGULILOR COALITIEI ANTI-BASESCU

In poza de mai jos, incerc sa explic sursa de lumina a flashului din sec 15. Cum se face ca al doilea flash nu lumineaza alte obiecte care ii stau in cale. Singura explicatie ar fi un fascicul subtire de lumina (un creion de lumina) venind de jos in sus, strecurandu-se printre obiecte (Base, femeia), limitandu-se doar la fata copilului si aparand in chiar miimea de secunda a loviturii. Inexplicabila sursa. E limpede ca reflexiile si texturile suprafetelor nu au fost lucrate suficient de bine de designerul care a facut acest proiect. Treaba de mantuiala, eu as fi avut grija sa distribui irizatiile celui de-al doilea flash pe toate obiectele. Insa rolul celui de-al doilea flash e limpede aici, el e facut ca sa estompeze in mod “natural” toti pixelii modificati. In general in efectele speciale din filme flashurile de lumina sunt folosite la tranzitii de genul asta (si asta inca inainte de Computer Generated Images: vezi Blade Runner, vezi Das Boot).


Secunda 15 a trucajului video
Flash-ul din chiar clipa loviturii este de data asta asta localizat doar pe fata copilului. De unde vine acest flash? De ce reflexia luminoasa de mai sus se limiteaza doar la fata si umarul drept al copilului? Toate celelalte suprafete nu reflecta acest flash.

Secunda 14 a trucajului video
In acest frame de mai sus, flash-ul albastrui al unui blitz lumineaza toate suprafetele obiectelor. Se poate gasi un ton de albastru pe hainele negre, pe fata copilului si pe chelia lui Base. Cineva, de altfel, ar trebui sa cronometreze durata acestui blitz.

Secunda 13 a trucajului video
In acest frame (0:13), se vad texturile suprafetelor si reflexiile luminoase de dinainte de lovitura. In secunda urmatoare, un flash de blitz fotografic va lumina toate suprafetele din prim plan.
Sursa Explicatie Video: vatifcom
Sursa Explicatie Foto: http://calinionescu1.wordpress.com/

BONUS: Basescu l-a omorat pe Kennedy. In bataie.
Basescu loveste copil

Tot mai multe fapte abominabile din trecutul lui Traian Basescu par sa iasa la iveala dupa ce Dinu Patriciu a oferit presei o caseta din 2004 in care Presedintele bate un copil cu propria mana, il sileste sa si-o inghita, il crestineaza si apoi il obliga sa jure ca nu o sa creasca niciodata mai inalt decat Emil Boc si n-o sa-l voteze niciodata pe Geoana. Ajuns la maturitate, in Italia, victima, pe numele sau de carlan Dumitru Batut, este in continuare bantuit de experienta traumatizanta pe care a suferit-o insa reuseste sa supravietuiasca de pe o zi pe alta vanzand tricouri cu "Ghici ce am in comun cu laptele batut" de pe id-ul sau de messenger: copilul_crestinat_si_batut@yahoo.com.nz.

Din pacate Traian Basescu nu s-a limitat doar la a-i distruge copilaria lui Dumitru. Potrivi unor informatii de ultima ora ajunse la redactia noastra presedintele se face vinovat personal de peste 3 milioane de batai, crime, violuri si parcari ilegale, atat in tara cat si in strainatate, fiind in acelasi timp atat unul dintre cei mai cautati infactori din Europa si din Univers cat si posesorul unui rever pe care Ilie Nastase il individiaza.

Cea mai abominabila fapta de pana acum a lui Traian Basescu ramane insa asasinarea in bataie a presedintelui John Fitzgerald Kennedy care "probabil l-a injurat" pe acesta sau a facut referiri necuvincioase care l-au facut pe Basescu sa-si piarda cumpatul, sa sara din spatele gardului dupa care se ascundea i a-i arda mai multe scatoalce presedintelui democrat pana ce acesta a decedat. De asemenea reporterii nostri au informatii conform carora Basescu a scufundat Titanicul, l-a impuscat pe JR, i-a facut knock-ut atat pe Mike Tyson cat si pe tigrul acestuia, i-a rupt picioarele lui Stephen Hawking, l-a batut pe Chuck Norris cu laba piciorului si nu in ultimul rand, periodic se deghizeaza in Alba-ca-Zapada, Yeti si Big Foot ca sa sperie turistii.

Autor: Radu / Times.ro

2 comments:

Goran said...

Abia astept:)

Anonymous said...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6571375-femeia-care-vorbea-basescu-inregistrare-sustine-acesta-nu-lovit-copilul-ceva-strigator-cer.htm