Tuesday, September 22, 2009

APEL pentru consemnarea minunilor savarsite prin intermediul sfintilor mucenici din inchisorile comuniste, Par. Augustin (Sf. Man. Rapa Robilor, Aiud)

Fraţi creştini,

De-a lungul anilor, mulţi credincioşi au dat mărturie despre minunile săvârşite prin intermediul sfinţilor de la Aiud. Multe dintre aceste minuni le-am consemnat, despre unele avem puţine date, iar despre altele, probabil multe la număr, noi încă nu am aflat.
În vederea editării un cărţi despre minunile săvârşite de sfinţii mucenici din închisorile comuniste, îi rugăm pe toţi cei care au trăit asemenea fapte minunate sau ştiu de la alţii despre felul în care au mijlocit sfinţii pentru izbăvirea de boli, de necazuri, pentru soluţionarea unor probleme care erau imposibil de rezolvat în chip firesc, să ne trimită aceste relatări la adresa: sfintiaiud@gmail.com.
Părintele Iustin Pârvu spunea: „Aveam această perioadă în istorie cu care ne putem duce în faţa lui Dumnezeu cu icoanele acestor martiri din tot cuprinsul ţării, din toate puşcăriile, martiri care îndeplinesc toate condiţiile canonice necesare unei canonizări”.
Mulţumim anticipat tuturor celor care vor fi alături de noi în această lucrare şi o rugăm pe Măicuţa Domnului să îi acopere cu Sfântul ei acoperământ!
Ieromonahul Augustin
Sf. Mănăstire Râpa Robilor, Aiud

No comments: