Wednesday, September 23, 2009

INFO RAPORTUL SEX SI DROGURI: PDL - UN PARTID CU UN CONDUCATOR SUBJUGAT CULTULUI PENTICOSTAL? Gasca din jurul lui Basescu si Boc, plina de "pocaiti"

Chiar daca Emil Boc a negat la inceputul mandatului sau ca ar fi penticostal, blogul Inpolitics prezinta o opinie, publica, din care rezulta ca în PDL există un nucleu puternic de protestanți, în frunte cu premierul Emil Boc, ceea ce ar putea explica si atacul la Biserica Ortodoxa promovat de Presedintiei prin Raportul Sex si Droguri, in completarea afilierii la Reteaua Soros.
"Emil Boc este penticostal, la fel ca și Sorin Apostu, primarul Clujlui, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, ori deputatul Daniel Buda, ca și președintele PDL al Consiliului Județean Bihor, Radu Tirle, iar deputatul PDL Lucian Tipei este chiar fratele episcopului Pavel, șeful Cultului Penticostal din România. De asemenea, mai este filiera adventiștilor, reprezentată de fostul vicepremier PDL Gheorghe Seculici și de primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Aceste culte sunt puternic reprezentate în zona Transilvaniei, iar relațiile strînse dintre ele și PDL au nemulțumit adesea capii Bisericii Ortodoxe din Ardeal. Acesta e și motivul pentru care în august, la slujba de Sf. Maria ținută la mănăstirea Nicula, premierul Boc a fost complet ignorat de către Bartolomeu Anania, mitropolitul Clujului", afirma Inpolitics.
Ceea ce stim cu siguranta este ca premierului Boc i se pregateste o intalnire electorala cu numeroasa comunitate de romani penticostali din Chicago, loc in care se speculeaza ca ar fi fost convertit. De altfel, in 2005, la vizita sa la Chicago, unde s-a intalnit cu "senior pastorul" John Pop, conform Primariei Clujului, "Emil Boc a salutat finalizarea, la 8 octombrie a.c., a demersurilor comunitatii romane penticostale din zona Chicago, inclusiv a Bisericii Philadelphia, legate de colectarea unor importante fonduri (aproximativ 300.000 USD) destinate indepartarii efectelor inundatiilor din Romania, urmand ca aceasta suma sa fie directionata, prin intermediul Ministerului Administratiei si Internelor, sustinerii proiectelor de refacere a zonelor afectate de calamitati". O fi fost directionata sau nu, habar n-am. Dar haideti sa vedem cu zice un alt jurnalist, din emigratie, Laurentiu Fulga, despre aceasta vizita:

"Respectele mele si scuze de deranj,
Ca urmare a incercarii unei discreditari mizerabile la adresa mea, lansata de pastorul Securitati John Pop din SUA, va fac cunoscute urmatoarele precizari, pentru a intelege ce se ascunde in spatele acestui atac!
- pastorul John Pop a stat in spatele actiunii de "predare Domnului" in SUA a liderului PDL - Emil Boc, actiune pentru care i se promisese un post de diplomat in SUA!
- ca urmare a faptului ca PDL are un presedinte pocait, a decis sa mearga in Diaspora cu mai multi candidati neoprotestanti (nu uitati ca si recenta vizita in Spania a Presedintelui Basescu a fost organizata tot de romanii neoprotestanti!).
Si as aminti aici:
- stimabilul neoprotestant Mircea Lubanovici- candidat PDL -camera deputatilor SUA;
- neoprostestant (raspopit) Wiliam Branza candidat PDL la camera pe Europa,
- in ultimul moment a fost scos de pe lista candidatilor din diaspora ai PDL neoprostestantul Dan Liga;
- candidatul la Senat in diaspora al PDL - Eugen Chivu (sotia ii este neoprotestanta si cu relatii apropiate in cultul neoprotestant al pastorilor romani din Chicago din randul caror au fost recentele arestari ale FBI pentru trafic de infuenta si coruptie!);
Dupa 1990, ar fi avut demnitatea unui marturisiri publice a faptului ca a colaborat cu Securitatea. Insa dupa cum se vede, a continuat sa fie implicat in aceleasi excrocherii si diversiuni politico-mafiote!
Aveti mai jos cateva raduri ale corespondentei dintre John Pop si un cuvantator neoprotestant, ce a avut amabilitatea sa mi le puna la dispozitie, corespondente din care veti intelege cine sunt si cu ce se ocupa aceasta gasca de excroci neoprotestanti!
Fiindca Fulga cunoaste toate aceste aspecte si chiar le-a publicat o parte, este firesc sa fie victima unor discreditari!

De ce oare nu se intreaba nimeni insa, ce a cautat la studii in Germania inainte de Revolutie candidatul PDL in Diaspora - Eugen Chivu, ca imediat dupa '90 sa devina angajat MAE?

De ce nu se intreaba nimeni ce prietenie l-a legat pe Eugen Chivu de Nicu Ceausescu?

Sau ce prietenie il leaga pe Eugen Chivu de ofiterul acoperit din MAE responsabil de deturnarea fondurilor DRP destinate Moldovei si care au ajuns in curtea unor organizatii filo-ruse?

De ce oare nu intreaba nimeni ce a cautat Eugen Chivu la un spritz, sub protectia inalta a gazdelor, la mafia politica din Transnistria de exemplu?

Pastorul penticostal John POP a terminat stiintele economice ca sef de promotie, si ulterior el a ajuns sa puna bazele Cultului Penticostal - scolile teologice, seminariile de pregatire a pastorilor si clericilor bisericesti neoprotestanti!

Laurentiu Fulga

Deocamdata va ofer doar atat! Citi si va cruciti:

From: Asociatia Crestina MASLINUL
Date: Jun 27, 2005 12:00 AM
„In ziarul ZIUA au aparut doar aceste 3 Articole, dar in subsolul paginilor au mai fost postate si alte dezvaluri despre mafia multi-miliardarilor din Marasti si Someseni, postari care nu mai apar si in ziua urmatoare. Dar ele sunt investigate acum de Parchetul National PNA si de redactori de la ROMANIA LIBERA, GAZETA DE CLUJ si BUNA ZIUA ARDEAL, carora le ofer la schimb, informatii confidentiale, pe filiera FBI.
...In ultimii doi ani m-am implicat mult in spijinirea concreta, pe teren, a PD-PNL si Aliantei D.A., dar si pe planul relatiilor internationale in favoarea lor si a tarii. De exemplu am lucrat 6 luni la pregatirea vizitei lui Emil Boc si a Sen. Norica Nicolai, PNL, la Washington DC, la Dineul Prezidential cu Rugaciune dat de George W. Bush Jr.
De asemenea am muncit din greu la relansarea parteneriatului si infratirii Clujului cu South Carolina si Columbia si la legarea unei prietenii puternice a lui Emil Boc si Nicolai cu US congesman Joe Wilson, Seful US Army Committee din Congress, el fiind baptist din Columbia, South Carolina.
Am facut si mari cheltuieli, inclusiv deplasindu-ma de doua ori in South Carolina si Columbia.Totusi promisiunile de decontare a cheltuielilor facute, cit si numirea mea intr-un post diplomatic in SUA inca nu au fost onorate, si am ramas cu unele datorii in valuta...
In plus, am spenduit peste 2 luni de campanie in favoarea candidatilor PD din vestul judetului Cluj, anul trecut, obtinind re-alegerea ca primari a citorva dintre prietenii si consatenii lui Emil Boc, inclusiv a primarului Huedinului, ing. Nicolae Chis, care a fost puternic contrat de cei 3 pastori penticostali ai PSD-ului din oras....
E bine totusi ca TB le-a pus "talpa" lui Vasile Blaga-MAI si lui Adriean Videanu, de care se temea pentru campania prezidentiala din 2009, si l-a impins inainte pe "micutul" Boc, care e un copil al Domnului (s-a predat Domnului anul trecut).Totusi trebuie sa scape de un mic complex de inferioritate, al oamenilor mici de statura... Din pacate PD-ul a fost foarte slab la Cluj, inca de pe vremea senatorului Pacurariu care era un mare gafeur...
Asa ca Boc a primit o echipa destul de slaba. Se vede lucrul acesta in rezultatele modeste ale primariei Cluj-N. dupa primul an al madatului de primar. Dar acum, dupa titularizarea lui Boc ca presedinte plin al PD, cuvintul lui creste in greutate la Bucuresti si in afacerile guvernamentale.
Totusi, au in coasta si-n staff citiva ofiteri de securitate, preulati in PD odata cu fuziunea PD-ului cu PNR-ul lui Virgil Magureanu, fostul sef al SRI.
Intr-adevar Ionel Capilnas si Baias au luat plasa achizitionand SC UNIMET-CUG Cluj la sugestia lui Ion Ilici Iliescu, pe care Capilnas l-a iubit ca pe tatal lui(!!!), si i-a organizat doua vizite "regale" in America!!
Ce sa faci, in viata fudulia si prostia sa platesc!
Ionel s-a crezut un mare industrias si super-manager si nu s-a inconjurat de profesionisti cind a cumparat in 2001 UNIMET-ul, (care avea foarte mari datorii), crezind ca Guvernul va da o Ordonanta de stergere a datoriilor. Numai ca Ionel C. a cotizat la Palatul Cotroceni, neglijind Palatul Victoria si pe Premier ... Asta l-a costat...
In plus, a gresit cind l-a numit in fruntea Consiliului de Adminstratie pe cumnatul lui, un contabil din Cimpeni, Alba, dl. Valeriu Gherman, care nu avea deloc experienta in munca cu marea industrie.....
O alta mare gafa a lui Capilnas a fost cearta si procesul cu Sindicatul UNIMET si numirea ca director a ing. Ioan Nelu Marginean (lider PNTCD), care era la cutite cu PSD si era in atentia Parchetului PNA, unde avea un dosar penal....Normal ca Marginean nu a primi nici un fel de comenzi guvernamentale de la un guvern al PSD....
Momentul de criza financiara maxim a fost atins de UNIMET in 2002, cind Valeriu Gherman a apelat la un mare imprumut de la BCR, ipotecind UNIMET-ul si CAVALUL, Capilnas fiind obligat sa goleasaca si un cont baban al sotiei lui, fara stirea ei, iar cind ea a aflat, a ajuns la o clinica psihiatrica.....
Asa ca Ionel l-a ademenit pe Baias, cumnatul lui din Australia, sa puna umarul si punga...
Eu am intervenit pentru ca am fost miscat de gestul lui Capilnas de a oferi spatiu Bisericii Muntele Maslinilor pe strada Scortarilor nr.12. Dar ma doare si ma costa ca nu mi-a pretuit sfaturile si inca nu mi-a platit consultanta si demersurile facute. Se crede atoatestiutor.... uitand ca Biblia spune: "Sa nu te crezi singur intelept ca sa nu te pierzi fiind singur...
Din pacate toti directorii pe care i-a avut pina acum Ionel l-au furat din greu, inclusiv penticostalul PSD-ist ing. Ghe. Staniste, ( a carui sotie, Rodica Stanieste e sefa de cabinet a teroristului Relu Moldovan),- care i-a vindut o Hala de 7000 de mp. unor italieni cu numai 12 dollari/mp!!!??? Desi pretul acelei zone complet viabilizate, avind si linie ferata, plus linie electrica de forta de 110 KV, etc.. s-a vindut cu 30-40 dollari mp. Ghici cine a bagat o suta de mii de dolari in buzunarul de la spate.....In plus el nu a reusit sa redreseze UNIMET-ul, pt. ca nu avea nici el experienta in marea industrie, ci doar in producerea de aracet si mai vinduse ceva margarina.... Asa ca Ionel si-a adus alt director, din Bistrita, care intr-adevar are experineta in industria adevarata, pe dl. Dan Plesa... Ei mai fac un ultim efort de a redresa UNIMET-ul.....intervenind pe linga Guvern ....
PD-ul isi renegociaza cu PNL-ul ponderea in Alianta DA si cere acum paritate 1/1 in impartirea functiilor guvernamentale si administrative locale, ceea ce nu convine PNL-ului. Dar PNL-ul, fiind in pierdere de simpatie electorala, s-a razgandit si doreste acum unificarea cu PD-ul. Ma tem sa nu fie prea tirziu... Insa PNL-ul joaca la doua capete, si a inceput negocieri cu prietenii lor mai vechi, PSD-istii si cu PUR(Conservatorii) lui Copos si Voiculescu. Nu este exclusa la toamna o alianta conta-naturii PNL-PSD-PUR(PC)-UDMR......Tradarea la romani este un "sport" foarte vechi....... De aceea BT a ordonat desecretizarea in termen de 10 zile a Arhivei Secrete a ICE DUNAREA, fosta a Securitatii, pentru a-l presa pe generalul Voiculescu (PUR)....... Nelu Pop"


From: Ioan Pop <>
Date: Aug 21, 2006 6:27 PM
"…Ieri am avut o adevarata sarbatoare duhovniceasca audiind marturia si predica evanghelistul Eugen Burghelea din Falticeni, care a fost un mare infractor si spargator de biserici ortodoxe inainte de a se pocai in inchisoarea din Galati. Relu Moldovan a tacut malc toata dimineata. Era foarte trist. Se simte acum foarte vulnerabil si e foarte speriat ca se apropie ziua deconspirarii lui totale.
… Din contra, eu am l-am deconspirat cu peste 4 ani in urma pe Vasile Puscas ca ofiter de informatii care lucra si pentru KGB/FSB in perioada cit a fost diplomat al Romaniei in SUA, motiv pentru care FBI-ul si Departmentul de Stat al SUA l-au expulzat de la post din SUA, declarandu-l 'persona non grata'. Puscas cand a ajuns ministru PSD al Integrarii Europene mi-a refuzat cererea de angajare in diplomatie mie si altui consilier baptist din Cluj.
Nelu Pop"

1 comment:

Anonymous said...

http://mdzr.blogspot.com/2009/09/nu-exista-revolutie-e-cazul-sa-o.html