Pages

Tuesday, December 8, 2009

EDITORIAL RONCEA: Camioane de ură, gardate cu Uzi. Tendintele controlate ale unei noi lovituri de stat

Scris de Victor Roncea 
Vin camioanele cu „dovezi“ ale PSD! Chiar acum le umple pentru a le devărsa la Realitatea TV domnu’ Vîntu, în calitatea sa de încărcător-descărcător al remorcii Coaliţiei ticăloşite. Desigur, manipulatorul preşedintelui-jucărie, Hrebenciuc, a avut grijă să pună deoparte câţiva saci cu „fraude“, adunaţi - ce coincidenţă! - chiar de pe „domeniile“ sale din Moldova. Şi fraţii săi minoritari, Vereştoy şi Vanghelie, l-ar mai putea ajuta, la nevoie. După ce le-ndeasă bine, cei patru arestabili - după toate criteriile criminalistice de recunoaştere facială a infractorilor - încep să tragă de sfori: unul de prostituatele sale guralive, cu său fără silicoane, altul de prostănacul decât preşedinte de-o noapte, iar ceilalţi sună gărzile maghiare şi clanurile „ninja“, gata de a instiga susţinătorii unei părţi sau a alteia, pentru a perfecta pe dedesubt o posibilă lovitură de stat în forţă.
Nu e nicio glumă. Traian Băsescu se află în faţa unor grupuri politico-economice organizate, constituite pe model mafiot, care au ajuns să conteste puterea supremă a unei naţiuni, exprimată prin votul popular. Deasupra unor personaje care supurează cu ură otrăvitoare la adresa lui Băsescu, gen escrocii de partid şi de stat Vîntu, Patriciu, Voiculescu, tronează tata Ilici, cu şapca sa de colhoznic şi rânjetul morbid. Demenţa este doar una dintre fazele la care au ajuns groparii României, megalomanii miliardari auto-intitulaţi „oameni de afaceri“ după ce au supt de la petrolul naţional la cele mai mici economii din buzunarele amărâţilor de români. Dezmeticiţi cu adrenalina urii din ameţeala de după beţia falsei victorii, monstruoasa coaliţie dintre foşti comunişti, pretinşi liberali, peremişti şi minoritari de toate culorile, râneşte din nou, cu toate boturile deontologilor, la fundamentele democraţiei româneşti. Când la nicio zi după ce-i suflaseră în fund şi-au permis, pentru o clipă, să-l ridiculizeze pe merit pe Geonică-ţopăică, derbedeii de media au fost din nou întorşi cu cheia de mogulii KGB pentru a sări cu toate expectoraţiile pe Băsescu şi români. Scabros, presa violată în grup de moguli nu reuşeşte să se programeze singură la curăţătorie nici măcar după ce românii i-au dat cu flit. Iresponsabil, camionagii lui Vîntu se fac că nu înţeleg că generează, programatic, reacţii imprevizibile, prin titrări din arsenalul operaţiunilor speciale psihologice, cum ar fi „Războiul româno-român“. Ce război? Războiul unor hoţi cu legea, poate.
Nu pot să nu mă gândesc că invitarea neobrăzată a unui patron al crimelor din 1989, cum este rusnakul Gorbaciov, chiar pe 21 decembrie - ce sacrilegiu! - era pregătită pentru serbarea celei de-a doua lovituri de stat la adresa românilor.
Nu am înţeles niciodată de ce o persoană care este de deplâns pentru infirmităţile sale fizice, dă dovadă şi de infirmitate sufletească alegând să încarce camioane de ură, pentru a le arunca apoi chiar în capul celor care l-au făcut miliardar, a sutelor de mii de români sărăciţi şi obidiţi. Uzi-urile lucitoare ale gărzilor sale personale nu cred că sunt destinate valurilor de dragoste care s-ar revărsa asupra sa din partea poporului pe care-l scuipă zilnic, prin gurile larg deschise ale sclavilor săi de presă. Aşa cum binele e răsplătit cu bine, răul atrage rău. Un om care se pretinde inteligent ar trebui să ştie asta. Puţină pocăinţă nu i-ar strica. Vin sărbătorile românilor. Nu ale ruşilor. Dumnezeu e mare.

Camioane de ură, gardate cu Uzi
Curentul - marţi, 08 decembrie 2009

2 comments:

Anonymous said...

Comentarii sint asteptate pe situl bbc pentru cei din Romania:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8402404.stm

Anonymous said...

hidra psdista nu se lasa asa usor...pe basescu il asteapta 5 ani foarte grei...nu e exclus sa mai fie suspendat odata...

te astept la mine pe blog unde discutam cum Curuletz Nastasian vrea ca romanii din Diaspora sa nu mai poata vota!!!