Pages

Tuesday, November 24, 2009

CHEMTRAILS DEASUPRA ROMANIEI, in zone montane si peste manastiri. VIDEO


Vezi si: CHEMTRAILS - Moartea din aer

3 comments:

Anonymous said...

O pagina interesanta cu multe informatii despre chemtrail-uri.

http://www.greatdreams.com/chems.htm

Germania este prima tara din lume care admite faptul ca se desfasoara operatiuni de spreiere a cerului cu chimicale, fara stirea publicului si a multor autoritati din diferite domenii, inclusiv fara informarea meteorologilor germani.

Germany becomes the First Country to admit Clandestine Chemtrails Operations

Anonymous said...

Un alt film interesant- legatura intre chimicalele spreiate pe cer si vaccinele administrate populatiei si de ce tinerii sunt mai predispusi sa moara de la virusii "gripali" fabricati in laboratoare.

http://www.youtube.com/watch?v=vphfnaeRNRQ

Chem trails H1N1 Vaccines and NWO De Population DETAILED PLAN for MURDER via CYTOKINE STORM /mirror

Chimicalele spreiate in aer au rolul de a ne slabi sistemul imunitar, iar conservantii din vaccin au rolul de a ne provoca o furtuna a citokinelor, care sa ne determine anticorpii nostri sa ne atace propriul corp. cu cat o persoana este mai tanara, cu atat sistemul imunitar va ataca mai puternic, moartea producandu-se rapid. In cazul in care nu se produce moartea, se lanseaza un alt virus, care intesifica furtuna citokinelor si produce moartea.

Anonymous said...

De vreo 5 luni au inceput sa se intensifice aceste sprayeri.Cum ne putem proteja , de ce nu intervine nimeni? suntem chiar atat de mici?Probabil ca asa ne cred astia din trusturile de presa . Eu ma intreb in fiecare zi cand o sa vad la stirile de la 5 acest subiect ? (ca doar se incadreaza in subiecte).Si am mai observat ceva...nu mai sunt pasari zburatoare cel putin in Bucuresti.