Pages

Monday, October 19, 2009

JOE BIDEN vrea sa sustina joi un discurs la Universitatea Bucuresti, despre strategia SUA la Marea Neagra. Miercuri seara va avea intalniri private...

Vicepresedintele american Joe Biden va ajunge la Bucuresti miercuri seara, in jurul orei 20.00, si va avea intalniri in cursul zilei de joi cu presedintele Traian Basescu, premierul in functie Emil Boc, dar si cu "liderii opozitiei" Mircea Geoana si Crin Antonescu, a anuntat consilierul sau, informeaza NewSin.
Consilierul vicepresedintelui american pentru securitate nationala, Tony Blinken (foto cu ambii, in Kosovo), a oferit luni seara detalii despre vizita lui Joe Biden in Polonia, Cehia si Romania.
Biden va petrece ziua de miercuri in Polonia. El va pleca din Polonia miercuri seara, urmand sa ajunga la Bucuresti in jurul orei 20.00. Joi dimineata, Biden urmeaza sa se intalneasca mai intai cu angajatii ambasadei americane la Bucuresti, apoi va avea o intalnire de lucru cu presedintele roman Traian Basescu, impreuna cu care va sustine o conferinta de presa.
Vicepresedintele american va avea apoi o intalnire cu premierul in functie Emil Boc. Urmatorul punct pe agenda sa va fi un discurs public sustinut pe tema relatiei dintre Statele Unite si Europa Centrala si de Est.
In ultima parte a zilei, Biden va avea intrevederi cu presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele PNL Crin Antonescu. Dupa intrevederile cu Geoana si Antonescu, vicepresedintele american va pleca spre Praga, transmite Z.O.
Conform informatiilor mele, Biden doreste sa transmita mesajul SUA de incurajare a Romaniei, despre reconfirmarea strategiei americane la Marea Neagra, intr-un cadru academic, cel mai probabil la Universitatea Bucuresti.
Foto: Casa Alba

2 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=rosIIteigNc

Adi said...

Vedeti aici:

http://www.youtube.com/watch?v=jwAPC-ljHvA