Pages

Wednesday, September 16, 2009

ANDREI PLESU SI DILEMA VECHE cheama copiii la fantome, strigoi si... vampiri cu dileme (s-au demascat :). Si mai dau si bani! Ptiu, drace!

Scrieţi pentru Dilematix!, tipa o reclama de pe site-ul Dilemei Vechi a lui Plesu si, culmea!, a "intelectualilor lui Basescu". Cititi textul "reclamei", cruciti-va si tineti-va copiii cat mai departe de dracii astia impielitati!

"Ştim că pentru cei mai mulţi dintre voi, începutul unui nou an şcolar este terifiant, de aceea, de data aceasta, Dilematix vă propune o temă „de groază”. Aşteptăm poveşti cu fantome, strigoi, moroi, pricolici şi alte simpatice creaturi ale nopţii, istorisiri despre case bîntuite şi stranii fenomene de tipul poltergeist, întîmplări cu vampiri care au dileme şi recenzii ale cărţilor pe care le-aţi citit doar după miezul nopţii. Desigur, orice alte articole, pe diverse teme, de la reportaje „de vacanţă” la eseuri „academice” sînt binevenite. Cele mai bune lucrări (texte sau desene) vor fi publicate şi premiate . Trimiteţi textele pînă pe 21 septembrie 2009
Notă: Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice şi desene în format jpg sau pdf."
PS cu FOTO dreapta: Cu ocazia asta am aflat si de cate ori am fost luat la ochi in Dilema lui Plesu (sau a lui Patriciu?)...

1 comment:

Anca said...

ptiu drace! Au iesit la adunat material gratuit pentru editia de halloween!
Invit pe toti romanii sa boicoteze aceasta anti-sarbatoare care este halloweenul. Este impotriva credintei noastre si a lui Dumnezeu sa-l sarbatorim pe diavol si manifestarile lui. Catolicii chiar mai mult decit ortodocsii pentru ca in acea zi ei celebreaza Sarbatoarea Tuturor Sfintilor. Traiesc pe continentul american de multi ani, am doi copii mari, dar nici noi adultii si nici ei n-au participat in viata lor la vreo astfel de manifestare. Chiar daca activitaile de halloween sint in programa scolara si obligatorii. Daca noi am putut aici, si voi puteti acolo!