Pages

Wednesday, September 16, 2009

AMBASADELE SUA CENZUREAZA informatiile negative despre tari aliate. Media centrale au minimalizat o demonstratei anti-Obama de peste 1.000.000 - VIDEO

Ambasadele Statelor Unite cenzurează informaţiile negative despre ţări aliate
WASHINGTON /16.09.2009
Ambasadele Statelor Unite descurajează şi chiar cenzurează rapoartele negative despre principalii aliaţi ai Washingtonului, blocând astfel informaţii necesare în procesul decizional, afirmă diplomaţi citaţi de ediţia online a Washington Times.
Un diplomat a declarat că a decis să demisioneze din cauza "cenzurii" impuse de agenţii serviciului diplomatic, care blochează toate "informaţiile negative" venite din statele aliate.
Diplomatul, care a cerut să rămână anonim, a menţionat un incident petrecut pe vremea fostei administraţii George W. Bush, când un angajat al unui stat din Orientul Mijlociu nu a raportat ingerinţa guvernului local în alegeri. De asemenea, au fost cenzurate informaţiile despre starea de spirit a angajaţilor unei ambasade dintr-un stat vizat de atacuri teroriste.
Cel puţin 12 diplomaţi americani au declarat că sunt de acord cu aceste critici, explicând că cenzura a continuat, la un nivel mai mic, şi în timpul administraţiei Barack Obama. (Mediafax)

Soc la Casa Alba - "A intervenit ceva" pe YouTube

Cenzura de fapt tinde sa devina principala arma a regimului Obama. O demonstratie de peste 1.000.000 de americani desfasurata la Washington la sfarsitul sapatamanii trecute a fost ocultata sau minimalizata prin relatari in care se afirma ca ar fi doar cateva zeci de mii de oameni. Realitatea dovedeste contrariul. Presa britanica semnaleaza falsul mass mediei de peste ocean. "Numarul multimii - de departe cel mai mare protest de cand presedintele s-a instalat in ianuarie - a socat Casa Alba", afirma Daily Mail.
In acelasi stil, YouTube incepe sa dea semne de comunism: mai multe filmari de la uriasul protest anti-Obama sunt blocate temporar cu mentiunea ca "a intervenit o eroare".


Vezi mai multe FOTO de la protestul anti-Obama si relatare la Daily Mail.Uk: A million march to US Capitol to protest against 'Obama the socialist'

VIDEO:

No comments: