Pages

Wednesday, September 16, 2009

"UNIONISTUL" GHIMPU, preferatul mafiotilor portocalii de la Bucuresti, ridicat pe spatele batut al tinerilor basarabeni: NU VREM SA NE UNIM CU ROMANIA

Autoritatile din Republica Moldova nu au planuri de a se uni cu Romania, de a iesi din Comunitatea Statelor Independente sau de aderare la NATO, a anuntat presedintele interimar Mihai Ghimpu.
Conducerea Republicii Moldova depune toate eforturile de a organiza summit-ul CSI de la Chisinau, la nivel de top, in luna octombrie, scrie Itar-Tass. Vorbind despre aderarea la NATO, Ghimpu a declarat reporterilor Pro Tv Moldova ca "NATO nu este la primul etaj al cladirii Parlamentului" si nu se asteapta Republica Moldova sa se alature. Totodata, Ghimpu a respins ipoteza de a se uni Republica Moldova cu Romania. "Trebuie sa acceptam ideea ca, desi suntem frati, aceste doua tari sunt separate si ramane la aprecierea fiecarei conduceri de a decide ce trebuie sa facut pentru binele cetatenilor", a spus presedintele interimar. "Vreau ca tara mea (subl mea) sa aiba un nivel de trai mai bun pentru a ne integra in Uniunea Europeana, alaturi de Romania", a mai spus Ghimpu, care a adaugat ca principalul scop este eliminarea saraciei. "Noi ar trebui sa aducem treptat legislatia noastra la standardele europene, in scopul de a fi in masura sa aderem la Uniunea Europeana", a adaugat Ghimpu.
Ziare.com

2 comments:

Anonymous said...

Auziti bai cacati de bucuresteni imputiti! Nu e indeajuns ca ne-a vindut tradatorul de cuza si masonii lui, acuma vreti sa luati si ce a mai ramas din Moldova? Sa se uneasca cu ce? Sau cu cine? Cu porcaria de la bucuresti? Cu tiganii aroganti numiti munteni? De 200 de ani ne spoliati si ne tratati cu aroganta! VREM SECESIUNE DE romania! VREM UNIREA CU TARA MAMA: REPUBLICA MOLDOVA! SA FIE MOLDOVA DE LA CARPATI PINA LA NISTRU!
Apropo, roncea, ti-au marit salariu de la soros, cia&co? :)))))

Anonymous said...

KARE FRATE TU INI EWTI PIDARULEI.... DAKE TE SOKOTS ROMIN, ZNACHIT WI FAWI TU GNIDO IN TSARA MEA !!!!!