Pages

Monday, April 27, 2009

JURNALISTUL Ovidiu Ohanesian arunca bomba, elefantii isi pierd...trompa. PUTEREA DIN UMBRA si Biblioteca pentru toti... spionii. UPDATE

Puterea din Umbră, o carte bombă care vine, acum în perioada dintre alegerile generale şi cele europrlamentare şi înainte de prezidenţiale
Volumul Puterea din Umbră aduce în atenţia cititorului modul în care lucrează „sistemul ticăloşit” în România postdecembristă. Mai precis, Eduard Ovidiu Ohanesian propune o incursiune în lumea serviciilor secrete (de ieri şi de astăzi) din care veţi afla cine conduce România, cu nume, biografii, fotografii, funcţii, grade, activităţi, documente (unele clasificate).
Puterea din Umbră este o carte document despre istoria mai mult decât recentă, despre istoria imediată. Cumetrii, nepotisme, şpăgi, mită, manipulare, abuz, trădare şi crimă, sunt scoase rând pe rând de sub pecetea Strict Secret. Sunt inserate numeroase elemente referitoare la serviciile secrete străine care acţionează nestingherite pe teritoriul românesc: GRU – rusesc, JICA - japonez, SIBAT - israelian sau CIA - american.
Un jurnalist împotriva cohortei de ofiţeri de Securitate educaţi anti-UE şi anti-NATO la înaltele şcoli de spioni tip sovietic de la Băneasa, Grădiştea sau Brăneşti.
Cartea Puterea din Umbră nu dă verdicte, dar devoalează pas cu pas minciuna şi manipularea, scoate la lumină fapte deosebit de grave, de la abuzuri comise de ofiţerii sub acoperire infiltraţi la toate nivelurile societăţii româneşti (politică, justiţie, interne, externe, armată, servicii secrete), culminând cu acte de înaltă trădare înfăptuite de cei care au pretenţia că sunt democraţi şi patrioţi. (Prezentarea Editurii Junimea)
PS: Cea mai tare faza recenta a lui Ohanesian e legata de evenimentele de peste Prut. Ca sa le dea cate o lectie unora sau altora (chestii personale, nu ma bag) Ohanesian a inceput o colaborare cu "Moldova Suverana", cotidianul de la Chisinau apropiat presedintelui Voronin. Dupa scandalul din 7 aprilie, Ohanesian i-a facut plangere penala la DIICOT cetateanului Vladimir Voronin (care este tot roman fiind nascut din parinti romani, cu un bunic anti-bolsevic, partizan in munti) pentru retinerea ilegala si maltratarea tinerilor protestatari. Tare!
UPDATE. De la Ovidiu Ohanesian: Apropos ! Corect comentariul PS. Eu nu dau socoteala nimanui cu cine si pentru ce colaborez cu un ziar sau altul Asta nu inseamna ca-i tin spatele bocancului sovietic de Voronin si acolitilor sai. Mai este ceva important. Nu am luat niciodata un leu de la Moldova Suverana. Pur si simplu am dovedit ca democratii care m-au cenzurat si intimidat in Romania anului 2009 se pot face de rusine in ziarul comunistilor de la Chisinau.
Ovidiu

2 comments:

Anonymous said...

Te-am cautat sa-ti dau cartea. Ca de obicei, nu raspunzi la telefon.

ovidiu

Anonymous said...

Apropos ! Corect comentariul PS. Eu nu dau socoteala nimanui cu cine si pentru ce colaborez cu un ziar sau altul Asta nu inseamna ca-i tin spatele bocancului sovietic de Voronin si acolitilor sai.
Mai este ceva important. Nu am luat niciodata un leu de la Moldova Suverana. Pur si simplu am dovedit ca democratii care m-au cenzurat si intimidat in Romania anului 2009 se pot face de rusine in ziarul comunistilor de la Chisinau.

Ovidiu