Pages

Wednesday, January 21, 2009

S-a nascut Coalitia Impotriva Statului Politienesc. Doua Petitii impotriva Controlului Total cu peste 15.000 de semnatari

UPDATE: Grupul Independent pentru Democratie, www.gid-romania.com, s-a alaturat Coalitiei Impotriva Statului Politienesc.

In urma reuniunii reprezentantilor Asociatiei Civic Media si ai Asociatia Adevar si Dreptate cu zecile de voluntari ai anuntatei Campanii impotriva masurilor adoptate de stat pentru Controlul Total al populatiei, vizand: 1) obligativitatea introducerii cipurilor biometrice in toate documentele de identitate, contrar Articolului 23 din Constitutia tarii - Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile - respectiv a Articolului 29 - Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma - si 2) Legea privind inregistrarea si inmagazinarea tuturor comunicatiilor electronice personale ale cetatentilor Romaniei, contrar Articolului 28 din Constitutia tarii - Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil - astazi, 21 ianuarie 2009, s-a constituit Coalitia Impotriva Statului Politienesc.
Coalitia Impotriva Statului Politienesc este o organizatie fara personalitate juridica deschisa tuturor persoanelor si asociatiilor dispuse sa apere drepturile inalienabile ale cetatenilor romani.
Fidela Apelului Parintelui Justin Parvu - "Luptati pana la capat! Nu va temeti!" - si bazata pe reactia categorica si imediata a cetatentilor informati ai Romaniei, exprimata prin semnaturile la Petitia "Impotriva cipurilor cu date biometrice premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666" http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html - 8000 de semnatari in cateva zile - si la "Petiţie impotriva (si pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii...) http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html - 7500 de semnatari, ambele in crestere vertiginoasa, Coalitia Impotriva Statului Politienesc va actiona pentru desfiintarea acestor acte anti-constitutionale si protectia drepturilor cetatenilor romani in fata abuzurilor statului.
Urmeaza actiuni de strada si strangeri de semnaturi in vederea inaintarii institutiilor in drept, Justitie, Parlament, Guvern, Presedintie, Patriarhie, si a extinderii protestului la nivel international, in spatiul de comuniune de credinta afectat in prezent sau in viitorul apropiat.
Pentru actiune imediata s-a constituit grupul de discutii refuzimplant@yahoogroups.com
Secretariatul va fi asigurat pentru moment de
Asociatia Civic Media
http://www.civicmedia.ro/ si
Asociatia Adevar si Dreptate
http://www.adevar-si-dreptate.info/.

Pentru conformitate,
Victor Roncea, presedinte fondator Civic Media
Viorel Ene, presedinte Adevar si Dreptate

21 Ianuarie 2009

Documentare:

Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)

Destinatar: Guvernul României

Legea nr. 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii, precum şi pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21/11/2008, este vădit neconstituţională!!! Potrivit Art. 28 din Constituţia României, "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil"!
Or, potrivit legii nr. 298/2008, autoritatea română chiar asta are de gând să facă - să ne asculte şi înregistreze convorbirile telefonice private, să ne citească şi arhiveze e-mail-urile şi SMS-urile şi să stocheze date despre numele, adresa fizică şi IP-ul celui care s-a conectat la internet, data şi ora la care s-a conectat, precum şi data şi ora la care s-a realizat deconectarea. Pentru ce şi în virtutea cărui articol din Constituţia României??! Să nu-mi spuneţi că cel despre siguranţa naţională...
Vreţi să reînvie securitatea? Pentru asta au luptat "golanii" în decembrie 1989? Vreţi ca o ureche străină, de vulpe securistă, să asculte cuvintele dulci, de dragoste, pe care i le şoptiţi persoanei iubite, ori păsurile pe care i le naraţi părintelui? Dar glumele kinki pe care vi le permiteţi cu prietenii? Vreţi să vă fie violată legal intimitatea? V-aţi împăcat deja cu gestul de închidere a ochilor în faţa încălcării constituţiei de către iubiţii noştri conducători? Aţi răspuns cu "nu" la toate întrebările? Atunci... semnaţi petiţia de faţă!!!
Noi, cei care vom iscăli această petiţie, cerem Guvernului României să anuleze această lege, care sfidează libertăţile şi drepturile democratice şi încalcă articolul 28 din Constituţia României, în virtutea cărui articol această lege 298/2008 este neconstituţională şi, ca atare, devine nulă.
Autor: Alin Fărcaş
Semneaza petitia
Vezi semnaturile pentru petitia: Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)


si

Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666
View Current Signatures - Sign the Petition

Catre: Autoritatile Statului Roman


In urma introducerii de la 1 ianuarie a obligativitatii aplicarii pe documentele romanilor a unui cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, considerate acte premergatoare pecetluirii cu semnul Fiarei, conform profetiei, Parintele Iustin Parvu, Duhovnicul Ortodoxiei Romane, alaturi de obstea monahala si dreptcredinciosii carora le pasa de soarta actuala a acestui neam, mantuirea si invierea sa, se opun prin prezenta forma de actiune: strangerea de semnaturi destinate autoritatilor bisericesti si ale statului roman. Protest la nivel national pentru a fi schimbata aceasta lege - acesta este, momentan, primul pas al actiunii noastre! Urmariti forumurile autentic ortodoxe pentru a stii ce trebuie sa faceti in viitor.
Incurajam credinciosii sa se organizeze la nivel local, prin parohii, manastiri, organizatii civice, urmand ca apoi semnaturile stranse sa fie centralizate si trimise la Bucuresti, spre depunere in fata forurilor responsabile. Folositi aceasta petitie on line aditional strangerii de semnaturi, pentru a va putea exprima, a ne putea contabiliza rezultatele la nivel national si a transmite mai departe baza documentara minima, formularele si indemnul la trezire si actiune al Parintelui Iustin Parvu. Doamne ajuta!
Apelul Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox, ierarhi, preoti si cinul monahal:
Este vremea muceniciei! Luptati pana la capat! Nu va temeti!
http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

3 comments:

Anonymous said...

http://www.glsa.ro/coltul_lui_bebitu/15368-legea_298_2009.html

aici s-a ajuns
stat militano-capitalist

Anonymous said...

Petitia online va fi oare luata in seama de autoritati sau va fi ignorata ca si cum ar fi un forum oarecare? Are vreo valoare juridica?

Roncea said...

Este nevoie si de cea olografa. Trimiteti la Manastirea Petru Voda, Poiana Teiului, Judetul Neamt.
Doamne ajuta!