Pages

Saturday, January 24, 2009

Actiuni impotriva cipului biometric si a controlului electronic. Conferinte publice si demonstratii de strada


Marti, Bucuresti, Sala Dalles

Grupul Areopag va invita marti, 27 ianuarie, ora 18.00, la conferinta cu tema „Sfarsitul Lumii - Intre profetii si obsesii"
Locatie: Sala Dalles, lângă Librăria Noi.
Vor vorbi: Ierom. IOAN ŞIŞMANIAN (de la Mănăstirea Petru Vodă), Maica ECATERINA FERMO, LAURENŢIU DUMITRU, DANION VASILE. Conferinţa va fi transmisă în direct pe http://www.ortodoxradio.ro/.
Se vor lansa volumele „Stareţii despre vremurile din urmă” şi „Zorii Apocalipsei”. Rog anuntati mai departe, pe e-mail-uri, messenger sau, cel mai eficient, prin viu grai…
Cu mulţumiri,
Danion Vasile

Miercuri si Joi, Oradea şi Beiuş

Miercuri 28 ianuarie, începând cu orele 17.00, la Casa Armatei din Oradea va avea loc conferinta publica cu tema “Îndosarierea electronică şi libertatea umană”, susţinută de ieroschimonahul Ioan Şişmăniean de la mănăstirea Petru Vodă din judeţul Neamţ.
Etapa a doua a conferinţei va avea loc a doua zi, joi 29 ianuarie, ora 17.00, la Beiuş, în sala mare a primăriei, cu tema „Îndosarierea electronică, între profetie si fabulaţie” susţinută tot de părintele Ioan de la mănăstirea Petru Vodă.
Organizatorii sunt: Fundaţia creştină ortodoxă Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil în colaborare cu Asociaţia pentru păstrarea şi promovarea valorilor culturale şi nationale ale poporului român – ASTRADROM
Intrarea liberă.
Ancuţa Avram,
Preşedinte ASTRADROM

Miercuri, 11 februarie, Bucuresti

Coalitia Impotriva Statului Politienesc anunta pentru data de miercuri 11.02.2009 un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte.
Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre instanta de judecata.
Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de judecata la Curtea de Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea Hotararii 666, pana la judecarea contestatiei. Este posibil ca acest Apel sa se concretizeze la nivel national, prin mitinguri simultane si in alte orase ale tarii.
Declaratia de miting va fi depusa la primarie luni 26 ianuarie. Inca nu stim exact ce locatie ne va aproba primaria, dat fiind numarul mare de participanti pe care il speram. Intentia noastra este de a face mitingul in fata sediului Curtii de Apel Bucuresti, pentru a arata judecatorilor seriozitatea cazului, importanta lui precum si sustinerea populatiei fata de aceasta cerere de suspendare. Cei care sunt ferm hotarati sa participe, sa isi anunte participarea din timp, pentru a organiza cu acestia o intalnire prealabila, pentru aspecte organizatorice. Legea ne obliga sa avem la fiecare 10 oameni o persoana insarcinata cu servicul de ordine al mitingului. Un alt miting pe care il anuntam de pe acum va fi la sediul Avocatului Poporului, pe str. Eugen Carada, langa Banca Nationala, in Bucuresti avand ca obiect sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la neconstitutionalitatea Legii 298, ce priveste inregistrarea comunicatiilor electronic.
Doamne ajuta!
Mihai Rapcea
refuzimplant@yahoogroups.com

PS: Nu vreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori - 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre din numarul hotararii 1+5, atunci avem... Hotararea 666.

3 comments:

Alex sau cum vreți voi said...

excelent spirit de observatie :)
Doamne ajuta!

Anonymous said...

nimic nu poate fi mai tampit decat un miting in plina saptamana
trebuie atras atentia asupra acestui lucru
trebuie 100% sa fie duminica la pranz cand oamenii ies de la biserica
sa mearga cu preotii in frunte
sa fie autorizat mitingul
sa nu fie lasati printre noi alarmistii si formatorii de opinie si atmosfera necrestineasca
atentie mare
un astfel de eveniment nu trebuie sa aiba loc oricum si oricand
trebuie sa fie timp destul de la anuntarea lui si pana la implinirea lui
trebuie rugaciune puternica
bisericile sa organizeze rugaciuni speciale ptr asta
si pot fi ideii mai multe decat ale mele ptr a castiga scorul scontat, ptr a avea efect maxim
vedeti cum se pregatesc nemernicii si cum pun la cale toate - le gandesc le analizeaza si abia apoi pun in aplicare
dati acest mesaj mai departe
sa nu se faca nimic pripit
s-a vazut f bine ce a facut bucuroiu cu azec-ul lui
am mare indoiala fata de el
l-am vazut cum se fofileaza ca un sarpe
l-am vazut in cazul tanacu cum il acuza pe bietul monah transformandu-se din moderator in acuzator - exista inregistrarea pe net
sa ne ferim de astfel de oameni infiltrati printre crestini

Anonymous said...

Domnule Roncea!
Lasati lupta cu fratii, nu ne intereseaza orgolii acum. Incercati sa renuntati la orice reactie de mandrie si orgoliu in aceste vremuri cand trebuie sa luptam cot la cot.
Aveti posibilitatea si puterea unui jurnalist cu trecere.
Va rugam sa avertizati ca efectuarea unui miting aiurea va strica totul.
E nevoie de un protest organizat duminica dupa slujba, in jurul pranzului ptr a avea efectul maxim.
Trebuie multa rugaciune inainte ptr aceasta. Trebuie atras atentia ca autoritatile nu vor sta cu mainile in san. Se va incerca discreditarea acestui eveniment si catalogarea crestinilor participanti cu invectivele - habotnici, extremisti, apocaliptici, nebuni, maniosi, rai, etc, etc. Dvs cunoasteti mai bine masina propagandistica a statului ateu.
Trebuie atras atentia la toate aceste posibilitati deoarece vom atrasi in cursa. Nu ne grabeste nimeni. Mitingul trebuie sa fie autorizat, trebuie sa aiba o participare maxima si sa cuprinda si pe cei ce vad un pericol in aceasta nu neaparat din pct de vedere religios. Am multi colegi carora nu le convine si sunt impotriva legii urmaririi. Si acestia trebuie cooptati in aceasta miscare. Trebuie facut acest pas cu mult discernamant, cu multa rugaciune,cu abilitate, cu intelpciunea sarpelui - asa cum ne invata scriptura. Mitingul ar trebuie sa aiba loc simultan in mai multe orase. Astfel am putea demonstra lumii intregi ca neamul romanesc nu a abdicat de la misiunea sa profetica si mantuitoare. Trebuie sa se cunoasca puterea de coagulare a acestui popor fata de invatatura bisericii prin Hristos, fata de tot ceea ce nerapeste din darurile lasate de Dumnezeu acestui neam.
Cu abilitatea de care dati dovada si atasamentul fata de acest neam, de aceasta tara, fata de P.Iustin Parvu si nu in ultimul rand fata de Hristos, va rog sa sprijiniti aceasta initiativa de a fi facut in conditiile cele mai optime.
Va multumesc !
Dumnezeu sa va ajute dupa sinceritatea inimii si dupa credinta stramoseasca pe care o aveti!