Pages

Sunday, January 18, 2009

Inca o victorie! Un alt dusman al Ortodoxiei romanesti trimis in neant: CNCD neconstitutional! Vrem banii inapoi!

Magistraţii Curţii Constituţionale au stabilit, printr-o decizie de la sfârşitul anului trecut, că Ordonanţa Guvernului 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, prin care s-a constituit Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) este ilegală. Concret, magistraţii CC au decis că instituţia CNCD, condusa de romanul verde Csaba Ferenc ASZTALOS (foto dreapta), se află în afara legii. Excepţia a fost ridicată anul trecut de Ministerul Public şi viza anumite prevederi ale Ordonanţei Guvernului 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, însă, din oficiu, a extins controlul de constituţionalitate asupra întregii ordonanţe, publica ziarul Curentul. Excepţiile fuseseră ridicate de procurori în patru dosare de pe rolul Curţii de Apel Braşov, Secţia litigii de muncă şi asigurări sociale. În şedinţa de la sfârşitul anului trecut, reprezentantul Ministerului Public a cerut Curţii Constituţionale admiterea excepţiei, arătând că articole din această ordonanţă au mai fost declarate neconstituţionale în patru decizii diferite.
Curtea Constituţională a constatat, în 4 decembrie 2008, că Ordonanţa 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare este necunostituţională, după ce a fost sesizată de Curtea de Apel Braşov, la cererea Ministerului Public. Decizia Curţii Constituţionale 1. 325 a fost publicată în Monitorul Oficial în 23 decembrie anul trecut.
Ministerul Public a arătat în motivarea excepţiei de neconstituţionalitate, că prevederile de lege criticate dau posilibilitatea instanţele judecătoreşti au competenţa de a cenzura soluţia aleasă de legiuitor şi să acorde drepturi salariale prevăzute exclusiv în beneficiul altor categorii de salariaţi decât reclamanţii, instituindu-se, astfel, pe cale judiciară, sisteme de salarizare paralele celor stabilite prin acte normative, informeaza Mediafax.
Daca CNCD activeaza ilegal de 8 (opt) ani, cine ne da noua banii inapoi pentru toate avantajele lor si porcariile pe care ni le-au facut in tot acest timp.
Si-acum, ca sa va amuzati, pot sa va spun exact cine va sari maine in apararea acestei institutii ilegale si imorale. Practic toti cei care au fost impotriva drepturilor noastre de nezdruncinat la Icoane in Scoli.
Asadar:
ACCEPT - (Homosexualii din toate gaurile, uniti), Agentia de Dezvoltare Comunitară “Impreună” pentru Noi, Alianta Civică a Romilor care conduc Romania, Asociatia Rromilor Egalitate de Sanse cu Tiganii, Centrul Parteneriat pentru Egalitate intre Sexul tare si Sexul moale, Centrul de Resurse pentru Comunitătile de Horia Romi Patapievici, Romani CRISS-ati-as, Asociatia pentru Apărarea cu forta a "Religiei Drepturilor Omului" - Comitetul Helsinki (APADOR-CH - SOROS-GDS), Centrul de Resurse subJuridice (SOROS-GDS), Institutul pentru Politici Publice (IPIPI), Smaranda Enache - Liga Pro Europa si Hungaria Mare (AVO-SOROS-GDS), Andreea Marc - Liga pentru neEducatie, inCultura si Sport TV LECUPO Iasi, Cristian Pirvulescu – Asociatia Anti-Pro Democratia (SOROS-GDS), Daniel Vighi - Atelierul Civic Garda Posterioara Jos, Timisoara (AVO), Dorina Nastase - Centrul Roman de Studii Globale Made in Dambovita, Emil Moise (foto stanga sus) – "Ombudspersons for National Minorities" (SPITALUL 9), Gabriel Andreescu – Centrul de Studii Internationale pentru Homosexuali Pasivi, Gabriel Penciu – Association Culturelle et Amicale Roumaine-Roumaine, Ioana Avadani – Centrul pentru Jurnalism fara Jurnalisti (D-AIA), Joanne Richardson - Asociatia DTD Media, Cluj, Laura Grunberg – Societatea de Analize Feministe AnA-nu-vrea-la-barbati, Liliana Popescu - Fundatia “Proiectul pentru Educatie Civica si Dezvoltare Academica” Intrauterina pentru Lesbiene Active, Razvan Martin – Agentia de Monitorizare a Presei lui Peste Prajit printre betoane la Vama Veche de Toma Necredinciosul, Remus Cernea – Solidaritatea pentru libertatea de constiinta a Anti-crestinilor cu 666 pe limba, Viorel Micescu - CENTR-ASS si, cu voia dvs, ultima pe lista, Renate Weber - PNL-AS (Aripa SOROS)...

No comments: