Pages

Sunday, January 18, 2009

"Lumea Credintei" se leapada de Hristos si de Parintele Justin Parvu. Peste 5000 de semnatari ai Petitiei anti-666

A aparut un text indreptat impotriva parintelui Justin, in brosurica ultra-colorata "Lumea Credintei". O prima lovitura grobiana care previgureaza o serie de atacuri perverse si subumane la adresa parintelui si a campaniei anti-666. Normal, cum altfel ar putea sa se riposteze unei campanii anti-diabolice decat... diavolesc. Ceea ce am observat si in timp ce eliminam atacurile la petitia http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html, venite electronic atat de la Bucuresti cat si de la Budapesta!
Am avut un sentiment de dezgust cand am constata ca, si acum, conducerea publicatiei numite prefera sa lucreze de pe dupa colturi si, in loc sa-si asume vreun cuvant, il pune ca semnatar al opiniilor de la "centru" pe Gheorghita Ciocioi (despre care aveam o cu totul alta parere), ca sa arunce el cu laturi in ventilatorul cuplat la priza din Deal. Si mai mult m-am simtit ingretosat cand mi-am dat seama ca "Lumea Credintei" se vrea a fi un fel de oficios al AZEC, organizatie in al carei Comitet Director am fost si eu ales. "Zmeii" de la "Lumea Credintei" aruncau insa doar un buzdugan, bine lustruit deja cu peria cu care-i facusera pantofii stiti voi cui. Alti "frati" au produs simultan un jenant pseudo-interviu, fabricat, editat ordinar, o facatura ca pe vremea comunistilor, cu fraze lipsa si cu alte "raspunsuri" dublate la cu totul alte intrebari, cu bunul duhovnic Arsenie Papacioc. Tot pentru a da in parintele Justin Parvu de dupa colt, in acelasi stil, lamentabil si josnic. Nu-i mai simplu sa spuneti direct, nefratilor, ca v-ati lepadat de Hristos si slujiti deja la mamona cu al lui 666, nerusinatilor?!
UPDATE: Murdaria iese la iveala si mai grotesc. Dupa comentariile nefavorabile ale cititorilor, redactia revine cu o Precizare:
"Site-ul "Lumea Credintei" precizeaza, pentru cititori, faptul ca textul dlui Gheorghita Ciocioi a aparut intr-un numar mai vechi al revistei (nr. 23, acum aproape 4 ani), si a fost redactat cu ocazia disputei asupra prezentei codului de bare pe produsele cumparate. Textul cu pricina nu este nicidecum o replica (directa sau indirecta) la mesajele actuale care au venit din partea mai multor duhovnici referitoare la introducerea in Romania a pasapoartelor biometrice ci peste pur si simplu un exercitiu de memorie asupra unui subiect care a suscitat, in epoca, nenumarate discutii. Atata tot."
Hai, ca-i buna! S-au folosit de un text de-acum patru ani de-al lui Ciocioi, cel mai probabil fara sa-i spuna, ca sa dea azi in parintele Justin! Asta da perversitate Iskariotiskica!
Iata cum proletculteste "Lumea (ne)Credintei", cu adnotarile revoltate ale celui care mi-a semnalat articolasul otravit, insa inainte de a aparea "Precizarea" (de remarcat: si atacul video a aparut in trei forme "prelucrate" tarziu si fara rost):
Despre Antihrist, iluziile sale şi codurile de bare

Există - cu sigurantă - forţe antihristice ce ar dori desacralizarea Bisericii şi transformarea acesteia într-un fel de partid politic care să-şi consume energiile în lupte sterile cu un fals antichrist, la iluziile căruia ar trebui să se raporteze.
Asadar din prima sunt « pecetluiti » - etichetati toti cei care caraie la antihristi. Tare de tot! N-am vazut de mult ceva mai comunist.
Întotdeauna şi la orice oră s-ar primi comandă. Pentru ele ar fi mult mai uşor aşa. Lupta pe orizontală este foarte simplu de câştigat de către acestea, când se face din Antihrist centrul vieţii noastre şi nu există o raportare la Hristos, cu care ar trebui să avem o relaţie vie.
A te referi la etichetarea si insemnarea oamenilor este echivalent cu fi vinovati de Antihristo-centrie.
Mulţi creştini ortodocşi de astăzi nu-şi fac timp nici măcar pentru rugăciunile de dimineaţă ori de seară, însă discută asiduu teme de provenienţă neoprotestantă referitoare la codurile de bare, noile buletine electronice (un fel de noi carnete P.C.R, spun ei, aducătoare de avantaje materiale şi "pecetluire" în acelaşi timp), sfârşitul lumii (regia, scenariul) şi alte bazaconii, mai ceva ca în teoria dro­bului de sare.
Cine sunt Antihristocentristi ? Acei multi crestini ortodocsi nu prea de calitate, neinbunatatiti, de joasa extractie, inspirati din teme neoprotestante, cam idioti deoarece cred in bazaconii.
"Ce or să ne facă, ce vom păţi?". Nu ştiţi cine? „Ei”(?) „masonii, oculta” etc.
Ei, crestinii astia cam de cacao, sunt demni de dispret deoarece sunt ridicoli si penibili invocand ca babele proaste de pripas teme conspirationiste caraghioase – cum ar fi masonii si oculta. Ha, ha, ha!, ce-am mai ras...
Îşi lucrează oare liniştit mântuirea creştinul care se teme mai mult de Antihrist decât de Hristos? Evident, nu.
Un astfel de război este pierdut chiar din start dacă se luptă după strategia vrăjmaşului şi cu armele sale orizontale, iar nu cu cele duhovniceşti.
Cei care s-au bagat in treaba asta cu paspoartele si cipurile diavolesti nu prea le au cu cele duhovnicesti – cum ar veni parintele Justin e cam pe alaturea de cele duhovnicesti.
De fapt, creştinul nu luptă împotriva cuiva, ci pentru a dobândi mântuirea. De ce nu lăsăm oare regia şi sce­nariul exterior pe seama lui Dumnezeu şi nu ne preocupăm de cele duhovniceşti?
Ca sa vezi, domnu doctor Ciocioi, maestru al theologhisiri, expert in ale doctrinei crestine ne explica si ce are de facut crestinu’ : sa nu lupte impotriva cuiva ! (si mai ales sa-si vaza de treaba, de cele duhovnicesti – din nou un avertisment la adresa parintelui Justin?...)
Nimeni dintre noi nu este izbit de faptul că parohia a devenit o iluzie. După liturghie nu alergăm nici la spitale către cei bolnavi, nici în temniţă, şi nu ne preocupă prea mult vreo poruncă a iubirii lui Hristos.
Interesant. Cioicio foloseste cuvantul iluzie in cele mai neasteptate feluri. Parohia ar fi o iluzie, antihristii sunt iluzii...- in dictionar iluzia este definita ca o ”aparenţă înşelătoare datorită perceperii denaturate a realităţi » - himera sau inchipuire sau denaturare ce este provocata de regula de « anumite stari psihice sau nervoase » ce conduc spre universuri fictionale. Pe scurt la mijloc e vorba de un deranj mintal. Cei care sufera de astfel de « iluzii » sunt clar tacaniti, nebuni, psihotici (nu doar neo-protestanti sau antihristo-centrist).
In plus maicutele, calugarii si preotii care si-au manifestat ingrijorarea fata de insemnarea crestinilor din Romania sunt mai ales cei care nu se apleaca catre cei bolnavi, catre cei din temnite, nu prea le au cu poruncile iubirii lui Hristos, cum spuneam sunt o pegra, o rusine si un putregai – mama lor de tacaniti deranjati mintal care este ei...
Scrâşnim însă, temători de moartea trupească, împotriva unor antihrişti iluzorii.
Desigur, nebuni ce suntem mai si scrasnim din dinti, spumegand plini de ura, manie, furie si mai ales deoarece suntem tematori (un racord la Nu va temeti ! din Apelul parintelui )?
(scrâşnesc, vb. IV. Intranz. – 1. A strânge fălcile şi a freca dinţii de jos cu cei de sus, făcând să se audă un zgomot caracteristic (în momente de furie, de durere) 2. A rosti, a spune ceva printre dinţi cu ură, cu mânie)

Nu are nici o importanţă că un produs frumos împachetat a fost oferit celui rău, de la producător până la vânzător, de zeci de ori, sau că este contaminat şi nenatural, ci doar faptul că este marcat cu sistemul de bare “ce are inclus semnul Antihristului”.
Că statul este înşelat mai puţin în acest mod în sistemul său de impozitare, ori că vânzarea produselor şi contabilizarea datelor devin mai uşoare, nici nu mai contează.
Noi, niste nenorociti ce suntem, mai incurajam si coruptia si inselatoria pe deasupra, deoarece nu sprijinim Statul, impozitarea – mai ales. Suntem chiar contra vanzarii produselor catre populatie (moarta de foame, doar e criza nu ?) si ne opunem usurarii contabilizarii datelor. Suuuper super de Scanteia. Dar partea in care se definesc a fi impotriva statului sectarii fanatici are o periculoasa rezonanta. Aminteste de ceva. De duba cred...)
Cât despre buletine, lamentările de genul: “Vor şti totul despre noi, nu ne vor mai angaja, vor şti că suntem ortodocşi” etc., aceasta sună mai degrabă a deznădejde necreştină.
Treaba devine mai nuantata – pe langa scrasnitul cu furie, teama si manie, ne mai si lamentam, cu deznadeje – pacatosi exagerati si zgomotosi ce mai suntem... (lamenta, lamentez, vb. I. Refl. A se plânge (în mod zgomotos şi adesea exagerat)
Primirea buletinelor după unii ar însemna automat lepădarea de Hristos.
Dupa unii, adica unii cei de mai sus, cei ce scrasnesc, se lamenteaza, deznadajduiesc in stil neo-protestant, fiind de asemenea si antihristo-centristi, care in inchipuirea lor numai (iluzie de tacaniti, bolnavi mintali) se iluzioneaza ca oculta si masonii ne-ar impinge catre lepadarea de Hristos prin insemnare...
Nu ne mai lepădăm de Hristos prin multele noastre păcate developate astăzi cu o gravitate enormă în societatea creştină românească, şi pentru care nu ne simţim deloc responsabili, ori prin faptul că toţi mai mulţi ortodocşi botezaţi sunt indiferenţi la Sfintele Taine ori părăsesc Ortodoxia din vina noastră, a creştinilor simpli, ci am ajuns să credem, aşa cum spunea un părinte din Basarabia, că “dacă vom trimite portocale cu semnul Crucii în Turcia, îi transformăm pe toţi musulmanii de acolo în creştini. Am rezolvat problema.”
Exemplu lui Ciocioi vrea sa ajute cititorii mai debili mintal ca ar exista o legatura intrinseca intre nestiutul « parinte din Basarabia », cel cu portocalele, si cei care cred in bazaconiile neo-protestante ale insemnarii. Vaai ce ridicoli suntem noi...
Teoria că “suntem pecetluiţi prin codurile de bare” etc. s-a produs mai întâi în lumea protestantă. Sfinţii Părinţi au pus accentual pe viaţa duhovnicească trăită în Biserică.
Inca odata, a patra oara, editorialistul spune ca protestantii au produs o « Teorie » aici cu sensul de « speculatie » si se refera chiar si la Sfintii Parinti, utilizandu-i manipulativ pentru a invoca o contradictie intre cei care – neavand viata duhovniceasca, vezi bine, si netraind in Biserica, se ocupa de asemenea Speculatii, Teorii, Iluzii – straine de spiritul neaos al Bisericii nostre stramosesti (doar se stie ? de unde ? ca nenea Ciococi nu probeaza ca provenienta « teoriei » este protestanta)
Profilul contestatarilor insemnarii : Nebuni, fanatici, habotnici, sectari, impotriva statului...esti contra insemnarii esti contra statului. Este un aviz deja...
Pocăinţa trebuie să fie plină de bucurie şi de nădejde “că s-a apropiat Împărăţia Cerurilor”. Evenimentele exterioare, oricât ar fi de înspăimântătoare, dacă suntem pregătiţi duhovniceşte (pentru dragostea lui Hristos, nu pentru ele), sunt totuşi trecătoare. Dacă nu vom trăi după duh, fie că ne va afla moartea, fie că va veni peste noi ziua certării, vom fi pecetluiţi în viaţa noastră netrăită după Hristos.
Iar pentru că tot se alcătuiesc astăzi anumite broşuri, în care politicul şi-a ales ca şi câmp de bătălie Biserica, de ce nu ar fi dezbătută în paginile lor întreaga problematică a buletinelor electronice, 666, coduri de bare etc., din Bisericile respective (greacă şi rusă), de unde provin textele, ci doar părtinitor?
Cu alte cuvinte parintele Justin slujeste politicului, maleficul politic care vrea sa transforme Biserica in camp de batalie.
Cei doi mari părinţi ai Greciei contemporane, părintele Porfirie şi părintele Paisie, de pildă, nu s-au pus de acord în această privinţă.
Din acest motiv a fugit intarziatul cu duhul si mintea spre parintele Arsenie Papacioc, spre a obtine o alta « marturie » - nesemnata, anonima cum le place noilor tovarasei - utila pentru a fi contrapusa Apelului parintelui Justin. Baietii lucreaza cu metoda.
Părintele Cleopa şi părintele Sofian s-au referit la trăirea duhovnicească autentică a creştinului ortodox, indiferent de vremurile apocaliptice, care vor urma negreşit, sub o formă sau alta, şi cărora nu le vor face faţă nicidecum dacă nu trăim creştineşte, ci devenim doar “savanţi în codurile de bare”.
Cine a spus ca vrem sa fim "doar" savanti ? Vrem doar sa nu se aplice insemnarea oamenilor. Si de ce nu traim crestineste daca ne opunem insemnarii oamenilor ca pe vite si obiecte? Cata rea credinta sub semnatura lui Ciocioi ?
Iată, în încheiere, atitudinea părintelui Porfirie în această chestiune (scrierile sale au o mare influienţă în Grecia astăzi, fiind traduse şi în româneşte):
“Unde e Hristos este totul, asta să le spui oamenilor. Să nu se teamă. Şi încă ceva: Dacă ar veni acum Antihristul în persoană cu un aparat cu raze laser şi mi-ar spune că vrea să mă însemneze cu 666, eu aş sta. o să-mi răspunzi: «Bine, părinte, dar nu este acesta semnul lui?» Ba da, şi să mă însemneze şi cu încă 666 de raze laser, şi aş accepta. De exemplu, când ţi se însemnează paşaportul sau mâna în timpul unei călătorii cu simbolul acelei ţări, oricare ar fi ele, nu le accepţi ca şi credinţă, nu mărturiseşti nimic. Când eşti sigur că nu mărturiseşti nimic contrar iubirii lui Hristos şi că pe El ill iubeşti profund şi puternic, nu air nici o teamă că te lepezi de El prin acţiunile altora asupra ta…Hristos nu este aşa îngust la minte cum suntem noi oamenii, care vrem să ne apărăm “drepturile”. Asta să-i spui părintelui: Să nu se teamă nici de Antihrist, nici de 666”.
In incheiere, de ce opinia parintelui Porfirie are mai multa relevanta in raport cu opinia parintelui Justin, pentru neaosul Ciocioi ? Cine spune sa ne temem ? Parintele Justin spune sa Nu ne temem si sa nu cedam vrasmasului ce nu trebuie sa-i apartina – dreptul nostru la unicitate si intimitate dar si dreptul nostru de a urma si alte surse legitime. Cum ar fi :
Protestul oficial al bisericii elene, care s-a alaturat Comunicatului Sfintei Sinaxe Duble Extraordinare a Sfîntului Munte, unde se afirma: „Sfînta Sinaxă Dublă Extraordinară a Sfîntului Munte Athos, cercetînd iarăşi importanta chestiune a Acordului Schengen şi a buletinelor electronice de identitate, a socotit necesar ca în continuarea declaraţiilor sale anterioare să aducă la cunoştinţă cinstitului popor ortodox grec următoarele: Împărtăşim neliniştea întregii Biserici, alăturîndu-ne spiritului recentelor comunicate ale Sfîntului Sinod al Bisericii Greciei, Sfîntului Sinod Eparhial al Bisericii Cretei şi ale multor altor sfinte mitropolii şi sfinte mînăstiri…(..) Căderea din dreapta credinţă şi secularizarea, spiritul general de apostazie şi de înaintare în diverse rătăciri şi slujiri ale diavolului, saltul progresului tehnologic al sistemelor de înregistrare, arhivare şi supraveghere, universalizarea economiei şi constatarea încercării de pătrundere clandestină a simbolurilor anticreştine în domeniile vitale ale vieţii sociale - cum sînt produsele comerciale, tranzacţiile economice şi relaţiile stat-cetăţeni - fac cu adevărat mult prea palpabile şi apropiate cele pe care Sfîntul Evanghelist Ioan le descrie în versetele 16-18, din capitolul 13 din de Dumnezeu insuflata Carte a Apocalipsei. Îndreptăţita nelinişte şi protestele cinstitului popor nu au, desigur, scopul de a împiedica împlinirea desăvîrşită a proorociilor la o vreme de care nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Chemăm Guvernul şi pe reprezentanţii aleşi ai poporului grec să anuleze aplicarea, dăunătoare Naţiunii, dar deja votată de Parlamentul ales, a Acordului Schengen, deoarece nu conţine o garantare deplină a respectării secretului particular şi a prezumţiei de nevinovăţie a cetăţeanului şi contribuie în cel mai înalt grad la degradarea ortodoxiei neamului nostru.”
... plin de neoprotestanti la Athos... se sparie gandul

Dacă “oculta” ar dori să transforme întreaga lume în “altceva”, prin implantarea de cipuri “pe mână sau pe frunte”, prin care să fie controlate senzaţiile, sentimentele şi gândurile omului, atunci aceasta ar deveni un imens spital psihiatric, în care omul nu ar mai răspunde pentru faptele sale, iar acest lucru nu se poate întâmpla.
Aici marele editorialist de la Rost, Lumea Credintei si Puncte Cardinale este cel mai tare in rationamente strambe, atat de tare incat se apropie de magarul lui (Jean) Buridan in intelepciune. Deci, zice el, este doar o ipotetica parere a deranjatilor mintali, fanatici si habotnici, ca ar exista vreo oculta care sa doreasca transformarea lumii in spital psihiatric, prin controlul absolut al « bolnavilor ».
Cea mai tare dezinformare strategica a necuratului este sa ii faca pe oameni sa creada ca el nu exista. Ciocioi este cea mai buna dovada si proba a existentei unei oculte – de vreme ce pana si in Lumea Credintei gasim un activist al masinii de propaganda si dezinformare – nu chiar atat de oculte, de vreme ce se vede cu ochiul liber...

Satana doreşte, în primul rând, o lepădare de Hristos şi o tăgăduire a Lui de bunăvoie.
De unde stie Lumea (ne)Credintei (sau sunt intimi legati de stapanul lor) ce vrea Satana in primul sau in al doilea rand? De cand da lectii un Ciocioi despre planurile Satanei ?
Şi chiar dacă nu ne vom lepăda la început de bunăvoie, vom răspunde de lepădarea fratelui nostru, căci nu ne putem mântui decât împreună. La vremea proorocită însă, el va folosi toate mijloacele de constrângere (poate şi aceste cărţi de identitate, scanarea irisului ori alte mijloace tehnice la îndemână – asemenea cuţitului trecut din mâna bucătarului în mâna călăului) pentru a ne lepăda de Hristos şi Biserica Sa.
Acestea, deşi nu existau, să zicem, pe vremea lui Stalin ori a lui Nero, nu i-au împiedicat deloc pe aceia să-i persecute pe creştini în modul cel mai barbar cu putinţă, pentru a se lepăda de Hristos. Stalin visa astfel de mijloace de supraveghere si constrangere. A fost eficient in persecutarea crestinilor tocmai pentru ca avut la dipozitie NKVD –ul, politia gandirii si aparat al crimei institutionale. Cei de astazi implinesc visul dement al lui Stalin - supravegherea absoluta si totala – care impinge in neant pana si ideea Libertatii. A-l invoca pe Stalin in acest context este ca si cand ai vorbi de funie in casa spanzuratului.
Să ne cercetăm fiecare dintre noi dacă nu cumva suntem deja lepădaţi prin erezii ori panerezii, prin păcatele noastre ori nelucrarea poruncilor lui Hristos, de Biserica Ortodoxă şi Mântuitorul nostru, şi să nu confundăm iluziile Antihristului cu lepădarea, ca nu cumva lepădarea noastră permanentă şi netrăirea întru Hristos să ne facă neputincioşi în a mărturisi, mai ales dacă ni se va cere aceasta vreodată.
Sfatos Gheorghita, aici la coada, de parca ar fi vreun Avva preacucernic. Pe fond insa Ghita nu-i decat un saracan de propagandist – producator, in cazul de fata al unui material de un nesfarsit penibil, un clasic articol de « comanda » ...cine i-a inspirat insa temele editorialistului suferind de cecitate la oculta, expert in iluzii, doctor de pripas, avva de cartier ? Razvan Bucuroiu, Adolf, Intarziatul fara Rost ? ori s-au intalnit tustrei in corpul firav al Ciocioiului, devenit astfel savant in toate cele ce sunt pe pamant...
Gheorghiţă Ciocioi
Click aici pentru a va intoarce in pagina de editoriale.

Mi-a placut si am copiat si comentariul unei Andreea ce poarta numele Sf Anton, poate si din cauza ca o fi vreo legatura mai stransa intre patron si pioasa comentatoare. Mai sunt si alte comentarii. De altfel si eu am incercat sa comentez dar mi-a fost refuzata postarea de prea multe ori. Apelez asadar la fratia ta!
Comentarii:

Andreea Antonovici
2009-01-17 22:40:05
Doar atat pot sa va dau dreptate si anume atunci cand ati spus ca toate aceste chestiuni legate de buletine biometrice si cipuri ar trebui sa fie putin date la o parte pentru a ne dedica scopului suprem al vietii noastre si anume dobandirea Duhului Sfant dar categoric toata aceasta problema nu trebuie ignorata. Cum ati spus si dvs. Parintele Paisie care de asemenea are o influenta extraordinara in Grecia (poate chiar mai mare decat a Parintelui Porfirie) – (Paisie asta o fi tot un neoprotestant ? n.n) a sustinut ferm faptul ca primirea buletinelor reprezinta lepadare de Hristos, a si scris o binecunoscuta brosura despre semnele vremurilor (cred ca stiti la ce ma refer) iar motivul a fost cat se poate de clar si de logic: atata timp cat cumparam produse care au pe ele codurile de bare nu patim nimic pt ca ele nu reprezinta identitatea mea eu iau produsul respectiv si apoi arunc ambalajul dar cand se ajunge la buletine atunci lucrurile devin serioase,pt ca atunci este vorba de datele care pe mine ma reprezinta in societate,vor fi stocate mult mai multe informatii in acel cip nu numai numele, adresa, numele parintilor etc.
Si daca in cipul respectiv exista acel numar 666 asta inseamna ca atunci cand eu voi semna pentru buletin implicit semnez si pentru 666 ceea ce inseamna in viziunea mea lepadare.
Cum li se intampla si sfintilor in vremea prigoanelor, li se cerea sa manance doar o gurita din jertfa pregatita zeilor sau sa spuna doar de forma ca li se inchina dar ei nu au acceptat nici cele mai mici compromisuri si nici noi, crestinii, cu ajutorul lui Dumnezeu nu vom accepta aceste "mici"compromisuri.
Nu mai spun de ceea ce scrie in Sfanta Scriptura, ca cei ce nu vor primi pecetea cu numarul fiarei nu vor putea nici sa vinda, nici sa cumpere, credeti cumva ca a fost spusa asa in joaca, e cumva doar o alegorie, Hristos se joaca cu cuvintele numai ca sa ne sperie... sa nu fie. Dumnezeu sa va miluiasca si sa va lumineze mintea!

Cristina Catrina
2009-01-18 14:18:14
Imi pare rau frate Ciocioi ca nu ai inteles mesajul acestor "nevinovate" buletine cu 666. Pai frate!, ce nume scrie acolo pe buletinul ala? Ale cui sunt amprentele si toate masuratorile fetei?Pai daca sunt ale tale si tu esti robul lui Hristos, ce nevoie ai de numarul diavolului, pe documentele tale? Uite asa ne incurcam noi crestinii, in itele vrasmasului. Doamne ajuta!

Ionela
2009-01-18 20:35:11
Cata dezamagire, incercati din rasputeri sa ne spalati pe creier dl. Ciocioi! Va intreb totusi de ce au nevoie de amprentele si irisul meu? Sunt cumva o infractoare, o criminala si nu stiu eu? Oare asa au procedat grecii si sarbi ??? Dumnezeu sa va lumineze si sa puteti vedea adevarul.

Andrei
2009-01-19 01:56:54
"Textul cu pricina nu este nicidecum o replica (directa sau indirecta) la mesajele actuale care au venit din partea mai multor duhovnici referitoare la introducerea in Romania a pasapoartelor biometrice ci peste pur si simplu un exercitiu de memorie asupra unui subiect care a suscitat, in epoca, nenumarate discutii. Atata tot". Fenomenal! Ce coincidenta, taman amu, dupa apelul parintelui Justin, ca o pura coincidenta, pac, v-a traznit sa faceti un exercitiu de memorie! Nemaipomenit! Alta explicatie mai buna n-ati gasit? Ce urmariti de fapt? Compromiterea parintelui Justin? Dezbinarea poporului credincios?

In Foto - practic pagina de internet a revistei - veti constata nota de Porno Lumea Credintei (sau Sexy, na!). Mentionarea cu naduf a unui articol din Playboy-ul din Mexic (Hola!) este completata cu un link la YouTube, unde este dezvoltat subiectul sexy intr-un filmulet care a fost apoi radiat de administratorii YouTube, ca fiind prea porno. Nu si pentru administratorii (managerii?!) Lumii neCredintei!

8 comments:

Anonymous said...

Bai aveti perfecta dreptate, sunteti foarte tari !

Bursa Zvonurilor Politice said...

Luptati in continuare!

Anonymous said...

intotdeauna am avut motive de atitudine suspicioasa fata de conducatorul acestei reviste ,am avut senzatia ca se incearca 'A SE STA CU FUNDUL IN DOUA LUNTRE"ca nu se spune pe nume evenimentelor care ne SMINTESC IN CREDINTA ,SUSPICIUNEA MEA DEVENIND o CERTITUDINE cind am vazut pozitia fata de DOCUMENTUL DE LA RAVENNA!,pozitie ambigua ,de inselara a poporului!

Anonymous said...

intotdeauna am avut motive de atitudine suspicioasa fata de colectivul acestei reviste ,am avut senzatia ca se incearca 'A SE STA CU FUNDUL IN DOUA LUNTRE"ca nu se spune pe nume evenimentelor care ne SMINTESC IN CREDINTA ,SUSPICIUNEA MEA DEVENIND o CERTITUDINE cind am vazut pozitia fata de DOCUMENTUL DE LA RAVENNA!,pozitie ambigua ,de inselara a poporului!

Anonymous said...

de cand am deschis prima oara o revista Lumea Credintei am cautat sa vad cine ii este editorul. Daca tin bine minte am citit ca apartin de grupul MEDIAPRO asa ca imediat mi-am dat seama ce oameni o fac, ce duh ii anima. Duhul talmudic anti-crestin. Lup rapitor ascuns in blana de oaie.

Anonymous said...

D-l Roncea, cine hotaraste ca Lumea credintei se leapada de Hristos si Printele Justin? Unii vorbesc cum ca dumneata "lovesti cu dreapta" in Ortodoxie si in Dreapta, ai origini necrestine si neromanesti.Noi ce sa mai credem?
Teatrul de revista si balet Armaghidon-Haifa

Anonymous said...

Domnule Victor Roncea sa va dea DUMNEZEU sanatate si sa aparati DREAPTA CREDINTA ORTODOXA pt. ca veti avea plata cereasca. Ma bucur ca ati demascat revista "Lumea credintei". Sa stiti ca si revista "Lumea monahilor" are aceleasi scopuri intunecate. Aceste reviste hulesc sfintii si INTOXICA cu informatii mincinoase foarte mult. Sa va ajute DUMNEZEU sa aparati ORTODOXIA CREDINTA CEA ADEVARATA !

fratele Ionica said...

Frate Victor,
Dumnezeui sa ne ajute sa ducem pana la capat lupta cea buna ! noi cu Hristos , cei de la putere sau de la alte puteri la fel isi jura unii altora si lupta lor izbucneste si azi cu accente de ura impotriva dragostei lui Dumnezeu . ne putem impotrivi : post , rugaciune si trezvie caci multe provocari se vor dezlantuii de aci innainte, dar cu smerenie si dragoste se poate schimba si ura si dacat noi doar incercam , ... Dumnezeu ne va ajuta sa fim victoriosi in aceasta lupta .
Doamne ajuta ! e bine sa luam atitudine si sa fim uniti , ce bine i-ar merge uni neam fara tradatori !