Pages

Tuesday, January 20, 2009

CONCURS PENTRU BURSELE FUNDATIEI „MITROPOLITUL BARTOLOMEU”

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” va acorda, prin concurs, începând cu semestrul al doilea (1 martie 2009) al anului scolar 2008-2009 un număr de 17 burse destinate elevilor de liceu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, repartizate după cum urmează:
· 6 burse pentru elevi 300 lei/lună
· 6 burse pentru studenti 300 RON/lună
· 3 burse de cercetare pentru masteranzi 350 RON/lună din domeniile Teologie, Medicină si Stiintele Naturii
· 2 burse de cercetare pentru doctoranzi 500 RON/lună din domeniile Teologie si Medicină,
Calendarul desfăsurării concursului:
· 10 Februarie 2009 ora 12, termenul limită pentru depunerea dosarelor, direct sau prin postă, la sediul Fundatiei (400117 Cluj-Napoca; P-ta Avram Iancu 18)
· 14 Februarie 2009 Afisarea rezultatelor
· 15 Februarie 2009 Contestatii si Afisarea rezultatelor finale
Conditiile de participare, precum si actele necesare pentru întocmirea dosarului, se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director si publicat pe situl Fundatiei la http://www.fundatiabartolomeu.ro/.
Pr. Bogdan Ivanov
Administrator Fundatie


Fundatia a fost infiintata anul trecut. Info Remember:

Rectorul UBB, Andrei Marga (foto), a anunţat vineri, 1 februarie 2008, că va dona banii proveniţi drepturile de autor ce-i vor reveni anul acesta din presa scrisă, televiziune şi cărţi Fundaţiei Bartolomeu Anania, înfinţată recent de mitropolitul Clujului, Crişanei, Albei şi Maramureşului, cu scopul de a acorda burse de studiu copiilor şi tinerilor proveniţi din familii cu situaţie materială precară.
"Pentru dezvoltarea resurselor fundaţiei, este important ca un număr mare de oameni să contribuie financiar", a arătat Marga.
De altfel, însuşi ÎPS Bartolomeu Anania a donat 40.000 de euro fundaţiei care îi poartă numele, după ce a vândut o garsonieră pe care o avea de 20 de ani.
De asemenea, într-o conferinţă de presă organizată la începutul acestei săptămâni, mitropolitul a anunţat că în administrarea acesteia se va implica fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, controversatul Virgil Ardelean, poreclit "Vulpea".
Fundaţia va fi inaugurată oficial duminică, 3 februarie, începând cu ora 12.30, la Teatrul Naţional din Cluj. (Clujeanul)

No comments: