Pages

Monday, November 17, 2008

Sunt Alin Teodorescu, turnătorul dumneavoastră din Colegiul 2 Prahova, GDS, PSD si Fundatia SOROS!


Sociologul Alin Teodorescu, senator PSD şi fost şef al IMAS, candidează în Colegiul 2 Prahova. Omul vrea în Parlament, şi, ca toţi cei care se înghesuie la uninominal, şi-a lansat o campanie de prezentare a calităţilor sale - cele care l-ar recomanda pentru a scrie legile României. Redacţia "Curentul" şi-a asumat efortul de a suplini mai buna informare a cetăţenilor, publicând date suplimentare care îl recomandă pe un Alin Teodorescu să scrie legi si în viitorul Parlament.
Bunăoară, faptul că Alin Teodorescu este un scriitor de note informative, un perfomer al scrisului la onorabila Securitate, ar putea fi o recomandare suplimentară, care este păcat să fie trecută sub tăcere de staff-ul de campanie al cunoscutului sociolog. Teodorescu este cunoscut ca primul preşedintele al Fundaţiei "Soros" şi principal sponsor al GDS-ului, care a primit din mâna acestuia, via Soros, imediat după 1990, nu mai puţin de un milion de dolari, sumă fabuloasă la vremea aceea.
Pentru alegătorii din Colegiul 2 Prahova, este bine de ştiu că modelul de viaţă al lui Alin Teodorescu este... Vladimir Tismăneanu.
Într-un interviu publicat de "Cotidianul" intitulat "Alin a vorbit la Secu despre Silviu şi Alecu", din data de 9 august 2006, Alin mărturiseşte: "Imediat ce am aflat că Tismăneanu a fugit, prin 1981, i-am scris o scrisoare, în care-l rugam să-şi reglementeze situaţia cu statul român pentru că el era modelul meu de cercetător şi voiam să-l mai văd". Pentru aceiaşi alegători este bine de ştiut că Alin, ca şi Volodea, era (şi a rămas) un fervent marxist, nu doar la nivel scolastic, de vreme ce şi-a împletit atât de armonis drumurile, ca şi Tismăneanu, cu Ion Ilici Iliescu.
Omul cu maşina neagră de la Secu
Continuarea la

No comments: