Pages

Friday, November 21, 2008

"Realitatea te priveste" a Andreei Cretulescu, cu judecatoarea spirtoasa, urmata de Magureanu si Roncea, a spart audienta Realitatea TV

Realitatea TV a avut miercuri cele mai urmărite talk show-uri
20 Noi 2008
“Realitatea te priveşte” a depăşit la audienţă “Sinteza zilei” şi “În gura presei”, difuzate de Antena 3. Emisiunea “Realitatea te priveşte” a înregistrat miercuri seară o audienţă medie de 285.000 de telespectatori din mediul urban în fiecare minut. Astfel, postul de ştiri a consemnat în intervalul orar 22.00 - 24.00 un rating de 2,5 şi o cotă de piaţă de 7,7%.
Programul realizat de Andreea Creţulescu a devenit cel mai urmărit talk show al zilei graţie unui subiect care a tratat povestea unei judecătoare din Târgovişte suspectată că ar fi fost prinsă de poliţie băută la volan şi că şi-ar fi folosit poziţia pentru a scăpa fără sancţiune, scrie COTIDIANUL de azi uitand sa adauge ca cea de a doua jumatate a emisiunii, anuntata inca de la inceput, a fost consacrata "Secretelor lui Magureanu". De altfel, graficul arata clar ca audienta a depasit Antena 3 si celalalte posturi doar dupa ce am intrat noi in platou. Rusinica Cotidianule! (Sau poate vrea sa iasa din Realitatea-Catavencu, mai stii? :-)
În aceeşi seară, “Sinteza zilei” şi “În gura presei”, difuzate de Antena 3 în acelaşi interval orar (22.00 - 23.00, respectiv 23.00 - 24.00) au avut fiecare un rating de 1,9, mai scrie Cotidianul.
Iar Razvan Savaliuc ataca si scufunda azi:

No comments: