Pages

Sunday, August 10, 2008

SCRISOARE DESCHISA DOMNULUI TRAIAN BASESCU, PRESEDINTELE INVINS AL ROMANIEI INVINSE

Domnule Presedinte,
Cel mai dramatic moment din istoria Romaniei de dupa 1990 a fost, fara inndoiala, cel in care dl Emil Constantinescu a renuntat sa candideze pentru un al doilea mandat prezidential, declarandu-se invins de Securitate. Intr-o tara care nu astepta decat eliberarea de sinistrele umbre ale trecutului, nimic nu putea fi mai dureros, mai devastator, decat victoria acestor
umbre proclamata tocmai de cel care se angajase sa le combata. Nu am nevoie, cred, sa va reamintesc ca o natiune care isi pierde sperantele nu mai traieste, ci agonizeaza steril. Dupa 2004, in incredulitatea si adversitatea aproape generala, ati reusit sa readuceti in spiritul romanilor convingerea ca adevarul si justitia sunt inca - totusi - posibile.
Ati cerut transferul arhivelor Securitatii catre CNSAS, ati cerut deschiderea acestor arhive, ati condamnat, de la inaltimea tribunei Parlamentului, regimul comunist. Multi au fost cei care, dupa atatea deziluzii, dupa atatea minciuni, au crezut in angajamentul Dumneavoastra. Si multi au fost cei care si-au spus ca Traian Basescu era pe punctul sa invinga acolo unde Emil Constantinescu fusese infrant. Scorul pe care l-ati obtinut la referendumul din mai 2007 se datoreaza in foarte mare masura acestei iluzii.
Continuarea la ZIUA

1 comment:

Anonymous said...

Basescu nu are nici o putere este manevrat, santajat cu flota pe care a mincat-o si cu alte hotii,fiind aservit total intereselor fostilor si actualilor securisti.Sustinerea care o arata fata de Patapievici(antiromin,tradator,securist de a 3 a generatie)fata de cei ce denigreaza tara si isi pun odraslele in anbasade ,ne arata clar un om terminat, depasit,incapabil de stirpire a fenomenului SECURISTI pt. care au murit tinerii la REVOLUTIE.Buboiul securisti este mai mare si mai infect decit va imaginati.Dau un singur ex.minor in esenta dar major prin extinderea lui la toate ambasadele si reprezentantele Romaniei.La poarta ambasadei din Paris se afla un tortionar abject comandant de puscarie care in 1989 a scapat cu ajutorul secu.si acum copii lui studiaza la Paris el fiind gras platit si de familiile celor pe care i-a trecut in nefiinta si pe care ar trebuii sa-i aiba pe constiinta.Ginditiva cite ambasade avem si alte locuri calde de refugiu unde oameni care ar trebuii sa fie in puscarie,se deasfata cu bunatati si lux pe banii nostrii.Basescu trebuie inlaturat urgent ca altfel se duce tara de ripa.