Pages

Monday, August 11, 2008

Grupul pentru Dialog Social continua demolarea lui Traian Basescu prin agentul Marius Oprea

Marius Oprea, consilierul fara ORNISS al premierului Calin Popescu Tariceanu, membru de frunte al Grupului pentru Dialog Social, continua sa publice, in revista "Observator cultural" a avocatului GDS, George Musat, mizerii imprastiate la adresa presedintelui Traian Basescu. Este vorba despre o carte pe care Marius Oprea se pregateste sa o lanseze in preajma alegerilor: "Ascensiunea lui Traian Basescu", cu o aluzie la decaderea lui. Dupa ce, in primele parti a sugerat ca Basescu e securist, pentru ca apoi sa se lege de tatal Primei Doamne, Maria Basescu, proferand aceleasi acuzatii, acum Oprea scoate de la naftalina nu stiu ce mesaj oficial trimis prin ziarul Scanteia dintr-un port arab. E bine, dle presedinte ca le-ati dat si sediul furat de Brucan din avutul national? Ca sa aiba de unde sa va injure mai bine...
Zice Oprea, supranumit "Agentul Victoria" (stie el de ce):

Nu este astfel o întîmplare ieşită din comun că Scînteia, oficiosul PCR, publica la rubrica „1986 – an de noi victorii în înflorirea patriei, în înfăptuirea politicii partidului“, „An nou de muncă, pace şi împliniri de comuniste, româneşti zidiri“, un „Mesaj din larg“: „Aflat în portul Yemba din Arabia Saudită, unde abia sosise la încărcare, echipajul petrolierului «Biruinţa», de 150.000 tdw, fruntaş pe flotă în 1985, a transmis în noaptea de revelion următoarea radiogramă, semnată de comandantul său Traian Băsescu: «În această noapte de la cumpăna anilor, cei 40 de navigatori de pe această plutitoare cetate de oţel construită în România îşi îndreaptă gîndurile spre ţară, spre conducătorul partidului nostru, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, spre toţi cei dragi de acasă. După datină, cei aflaţi în cartul liber sîntem în jurul pomului de iarnă, frumos împodobit, şi închinăm un pahar cu vin pentru succesele obţinute de poporul nostru în anul care a trecut, pentru rezultatele pe care le-am înregistrat şi noi, marinarii, şi care ne-au permis depăşirea planului la trafic cu 17 la sută, pentru succese şi mai mari în 1986»“ (Scînteia, nr. 13.487, vineri 3 ianuarie 1986, pagina 2).
Va urma, ne ameninta http://www.observatorcultural.ro/Ascensiunea-lui-Traian-Basescu-(III)*articleID_20226-articles_details.html

1 comment:

Anonymous said...

Intrebarea este: ti se pare credibil ce scrie Marius Oprea? (in afara calomniilor pe care le lansezi la adresa lui si care nu fac subiectul articolului).Btw, asocierea lui Oprea cu ceilalti membri GDS care'i mananca din palma lui Basea e complet naucitoare.

Daca Oprea este sau nu cum vrei tu sa ne faci sa credem are putina importanta. Daca Basescu insa se apropie de ceea ce scrie Oprea despre el e cu mult mai tragic si mai nociv.(realizezi asta?)

Poate iti spui parerea cu privire la textul lui Oprea, cu extensie spre credibilitatea lui Basescu.