Pages

Monday, June 8, 2009

TATIANA ALINA MUNGIU PIPIDI a pierdut un nou prilej de a tacea. Frustrata "analista" GDS este terminata de succesul independentei EBa

Portalul HotNews, dupa atacul incalificabil la adresa Elenei Basescu, executat prin tutarul Monicai Macovei, Dan Tapa laga, continua in rafale si ii face reclama "papesei societatii in civil" Tatiana Alina Mungiu Pipidi, care, in loc sa-si inghita veninul in urma infrangerii sale pe toata linia, scuipa otrava de la Berlin. Nu o sa-i redau analiza sa infantila (daca n-ar fi Reteaua Soros - fondatoarea HotNews, de altfel - cred ca nici ca femeie de serviciu nu si-ar gasi de lucru) ci doar comentariile. Pana acum doua, care o pun la punct:

Cum adica draga mea? (Luni, 8 iunie 2009, 14:22)
Traficantul de Influenta [anonim]

"Absenteismul european nu este atat de dramatic. O Uniune puternica nu e afectata de rezultatul la alegerile europene". Cum vine asta? Pai ar insemna sa guvernezi fara sa ai pe cine sa guvernezi (putin exagerat, dar se intelege principiul). Prin aceste sondaje nu se vede decat esecul UE ca si principiu. Cata vreme statele se guverneaza singure si au propriile sisteme in interiorul UE, putin o sa il intereseze pe cetatean de nivelul macro , cand el traieste undeva la nivel micro, si legile date acolo il impacteaza pe el direct. UE e un fel de joc, un joc esuat, pentru ca nici o tara nu gandeste solidar cand e vorba de un moment delicat. Adu-ti aminte de momentul evenimentelor violente din Moldova. Romania a avut o pozitie cat de cat clara, in timp ce ceilalti membri au preferat sa stea cumintei in banca lor, sa nu cumva sa supere muica Rusie. In aceste conditii insasi principiile de baza ale unei astefel de Uniuni cad si nu poti sa iti pui decat o simpla intrebare: Ce Dumnezeu cautam noi aici? Parerea mea, suntem aici sa cumparam, sa depozitam ce au mai nasol si in general sa tinem capul la cutie. raspunde trimite 0 (0 voturi) Aha ! Vom avea Coalitia pentru o UE curata ! (Luni, 8 iunie 2009, 14:25)

MIHAI 2 [anonim]
Doamna aceasta a fost infranta in multe feluri.
*
EBA a repurta impotriva ei unul dintre cele mai mari succesuri.
*
Vadim si Becali sunt acolo , in dreapta !!
*
Ca de Udrea la Ministerul Turismului
nu mai spun.
*
Nici de lipsa de solidaritate a Monicai...se stiu fetele intre ele...
...nu taria de caracter le-a tinut unite candva.
*
Un excelent prilej de a tacea a fost ratat de doamna Mungiu.

No comments: