Pages

Monday, June 8, 2009

COALITIA MURDARA dintre Dan Carlan si Alina Tatiana Mungiu a distrus Filiala PDL Iasi

Cunoscutul mahar local Dan Carlan - supranumit Dan Carlan-Penal - a avut ghinion la alegeri dupa ce a propus-o pe Tatiana Alina Mungiu sa candideze in "grupul civil" anti-romanesc din PDL. Prostia costa.


Doi parlamentari ieşeni PDL cer conducerii filialei să-şi asume răspunderea pentru eşecul în alegeri

IAŞI (MEDIAFAX) - Doi parlamentari ieşeni ai PDL cer conducerii fillialei locale să-şi asume răspunderea pentru eşecul înregistrat de democrat-liberali la alegerile europarlamentare din judeţul Iaşi, rezultatul scrutinului plasând PDL în urma PSD la peste 12 procente, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Senatorul PDL Mihaela Popa, totodată prim-vicepreşedinte al filialei judeţene a partidului, şi deputatul PDL Daniel Oajdea au declarat, luni, presei că Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei ar trebui convocat cât mai rapid, pentru a face o analiză serioasă asupra rezultatelor filialei.
"Rezultatul PDL Iaşi este slab. Voi cere o analiză detaliată a situaţiei. Eu, personal, sunt capabilă să îmi dau demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei, deşi nu am fost solicitată să fac parte din echipa de campanie. Cred că se impun schimbări atât la vârful filialei judeţene, cât şi la şefia filialei municipale", a afirmat senatorul Mihaela Popa.
La rândul său, deputatul PDL Daniel Oajdea a afirmat că "este necesară în mod cert o schimbare de strategie a filialei, inclusiv a omului din fruntea organizaţiei, Dan Cârlan".
"Rezultatele sunt încă mari, faţă de modul în care PDL a făcut campanie la Iaşi. Cei de la centru sunt la fel de vinovaţi ca şi liderul filialei PDL Dan Cârlan, pentru că l-au susţinut după eşecurile repetate ale acestuia", a spus deputatul Daniel Oajdea.
În replică, liderul PDL Iaşi, Dan Cârlan, a declarat pentru MEDIAFAX că orice comentariu făcut la cald e superficial, adăugând că se va face o analiză a rezultatelor PDL Iaşi.
"Cu siguranţă că vom face o analiză. Dacă se ajunge la concluzia că trebuie asumate şi nişte responsabilităţi, se va întâmpla asta", a mai spus liderul PDL Iaşi.
PSD s-a situat pe primul loc în judeţul Iaşi, după alegerile europarlamentare, potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judeţean, cu 37,63 la sută, fiind urmat de PDL - 25,2 la sută şi PNL - 17,41%.
Departamentul Corespondenţi,
corespondenti@mediafax.ro

PS: Se pierd articole pe net?

1 comment:

Elena A. said...

Normal ca se mai pierd!! acest net este, practic, infinit, voi ce vreti, sa se pastreze toate??? Daca suntei rai si o atacati pe Madam Gelatina (cum ii spune un cunoscut scriitor basarabean)- aceasta noua Ana Pauker a Romaniei, atacurile mai dispar - din ordinul lui Soros!