Pages

Thursday, June 11, 2009

CINE STRANGE DE OUA consilierii prezidentiali? CULTURA-Catalin Avramescu si “sotia securistului-avocat” George Musat, Carmen de la Observator Cultural

Autor: Mihai Iovanel pe Blogul Revistei Cultura

Pe blogul sau, Catalin Avramescu repondeaza unui editorial din Observator cultural, scris de Carmen Musat, cu intrebarea: “ma inșel eu sau [Carmen Musat] e chiar sotia securistului-avocat Musat?”

Ei, aici e-aici:

(i) fie dl Avramescu, in calitatea d-sale de consilier prezidential cu acces la informatii, stie ce spune, caz in care se va intampla ce?

(ii) fie dl Avramescu calomniaza, caz in care va pierde cu consecinte dureroase pentru d-sa procesul intentat fara intarziere de George Musat, care are de aparat trecutul de persecutat politic cu care s-a laudat in mai multe randuri.

LATER EDIT :

Intre timp, dl Avramescu a chiuretat de pe blogul d-sale trebusoara la care m-am referit mai sus; semn ca a primit deja citatia sau doar “paza buna trece primejdia rea”?

Oricare ar fi raspunsul, dand inapoi Catalin Avramescu se autocalifica drept calomniator cu gura mare, dar cu restul mici.

NOUA MEA: Raspunsul e ca la Radio Erevan: George Musat, un tip capabil - din moment ce isi permite sa piarda lunar zeci de mii de euro pentru a-i satisface umorile intelectuale ale nevestei - in prezent patronul multi-milionar al casei de avocatura Musat & Asociatii - fost avocat si membru de vaza al GDS, pana la operatiunea "Voci Curate" - a fost securist. Dar a fost si persecutat. Motivele: diverse.
Intrebarea e: cine l-a "persecutat" pe ditamai consilierul prezidential, unul din baietii vocali in Piata Universitatii - "racolat" si devenit, ulterior, membru GDS, deci fost coleg cu Musat - ca sa elimine postarea? In cazul in care nu revine asupra situatiei, ultimul enunt al domnului Iovanel ramane crunta realitatea (crunta pentru Avramescu).
Of!

No comments: